Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
My jutro idziemy na ostatnie spotkanie ( ale chcialabym wskoczyc jeszcze na 3 i 4 bo nas ominelo )

Zuzia ma wielki ubaw jak widzi inne dzieci i tak gugaja

Ona to strasznie wczesnie chodzi spac... nawet mamy problem zeby gdzies dluzej posiedziec bo o 18 musimy byc w domu bo jak nie to sa krzyki i placze... (przed zmiana czasu o 19... ) wstaje 9-10 zje, pobawimy sie godzinke i idzie znow spac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dziekuje za komentarz o akrylkach (narazie poczatki)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
kasiar12, ja jeszcze nie bylam. Chociaz polozna zapraszala mnie juz kilka razy. A nie chodze,bo Julka bardzo czesto je i na dodatek lubi lezec przy tym. No i ciezko gdzies isc miedzy ludzi
Paznokietki coraz to ladniejsze No i fajne wzorki wymyslasz Ja to nie mam za bardzo czasu na nic. Jak Julka spi to mam zawsze duzo rzeczy do zrobienia. A z Zuzia to masz dobrze,ze tak spi. To chyba przez te posilki. Po prostu nie jest glodna. Bardzo szybko wprowadzilas inne produkty niz mleko. Julka je tylko i wylacznie mleko z cyca. A to sie szybko trawi.
aleks, jak sie czujesz? Wszystko juz w porzadku?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
aga, dziekuje czuje sie juz lepiej, wiadomo powrot do kompletnego zdrowia zajmnie jeszcze duzo czasu, ale jestem na dobrej drodze, tak mysle mam jeszcze zamiar uczestniczyc w terapi takze mam nadzieje , ze sie uda z tego dziadostwa wyjsc.

co do tych posilkow dodatkowych, to juz nie wiem sama bo jedni mowia ze mozna dawac jakas zadka kaszke, jedni ze za wczesnie, wczoraj bylam w helsestasjon z Emilkiem i pielegniarka powiedziala ze nie szybciej niz skonczy 4miesiace, kupilam kaszke ryzowo- zbozowa i tak sie zastanawiam czy dac czy nie? w sumie to narazie pomiedzy jednym posilkiem a nastepnym daje herbatke z kopru albo wode.

wydaje mi sie , ze te spotkania z dziecmi to fajna sprawa, mozna sobie pogadac i moze nawiazac dluzsza znajomosc, ide w czwartek to sie okaze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dzieki dziewczyny za rady jestescie niezastapione
aga nie jadlam nic w czasie ciazy i nie wiem teraz czy kupic te witamine D czy czekac do 6tyg;/
aj spotkania musza byc fajne jak sie zna jezyk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ciesze sie bardzo,ze jest lepiej. Ola,tak trzymaj Co do rozszerzania diety,to mi tez babeczka powiedziala,ze nie wczesniej niz w 4 miesiacu. Wiec ja jeszcze poczekam troche. Zaczne od jakiegos przecieru z marchewki i ziemniakow. I moze jakis deserek. Jeszcze zobacze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Jak uwazasz,ja zaczelam dawac po 6 tygodniu tran, a potem vit D W Polsce daje sie po tygodniu albo po 3. Ja ide norweskim systemem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej dziewczynki ja tak na krociutko w wolnej chwili heh-kto by pomyslal hihi Jak juz wiecie Natan przyszedl wkoncu na nasz swiatek w sobote o 22:20 po 7,5 godzinach najgorszych meczarni w moim zyciu-zwlaszcza koncowa faza tych godzin Jakbym wiedziala ze to tak boli to by mi sie myslec o dziecku nawet nie chcialo-ale teraz jak go mam to wiadomo ze nie oddalabym za nic i nie zmienila decyzji o tym ze chce miez dziecko.Jednak nie zazdroszcze wam dziewczynki ze macie to jeszcze przed soba.Licze na to ze kazda z nas jest inna i kazda przejdzie to na swoj sposob-wiec szybciutkich i udanych porodow Natan wazyl 3660 i dlugasny na 51 cm Wczoraj wieczorem wypuscili nas juz z hotelu i spedzilismy swoja pierwsza noc w domku. Dziekuje ze grupe wsparcia jak mnie tu nie bylo i do uslyszenia-mam nadzieje ze wkrotce hihi Kochane jestescie i trzymajcie sie-co nas nie zabije to nas...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Daris gratulacje Synka niech rośnie zdrowo Nie zdecydowałaś się na poród w znieczuleniu?
Pochwal się swoja pociechą, nacieszymy oko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
heh daris nie strasz dziewczyn ja was dziewczyny pociesze moj porod nie byl taki zly wiadomo ze boli ale nie jest zle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok