Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
31 Postów

(matyna)
Nowicjusz
co to sa te grupy miedzynarodowe ?co ile i gdzie sa te spotkania ?? jak one wygaldaja??? po jakiemu tam gaworza? podba ci sie tam???bo ja norweskiego ani angielskiego nie znam bo madra polska nauczyla mnie w szkole ruskiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia,bedzie Ci Zuzia spac na rekach
A Julka wazy teraz 6500 i ma 65 cm I jest tylko na cycu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ta grupa to jest 5 spotkan po godzinie, mowia o zywieniu, zebach i takie tam nam zaproponowala to polozna ktora mamy. Mowia po norwesku ale jesli ktos potrzebuje tlumacza to przychodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
oj moja mala ma taki zly humorek od wczoraj razem z noca nie wiem co jej jest ale nie chce spac tylko by sie przytulala kochana jest ale nie wyspana jestem srasznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Daris, gratulacje

Dziewczyny naczytałam się Waszych wspominek porodowych i blady strach na mnie padł normalnie.... W poniedziałek na usg lekarz nam powiedział, że Ida spora jest, więc czarno to widze...
Ale trudno, za późno by się wycofać, co ma być to będzie!

Kasiar12, niesamowite jest to wszystko, nam się w końcu udało po dostarczeniu zylliona dokumentów... Ale myslę, że przyczynił się do tego fakt, iz udokumentowaliśmy, że przez 2,5 roku przed przeprowadzką tutaj mieszkaliśmy razem w PL.
A tak na margnesie - fajne te paznokcie robisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
lady_dosia dziekuje

Cala ta sprawa jest smieszna, ale byl przypadek prawie taki sam jak nasz w TV (tam juz walcza 4 lata)... nam policja powiedziala ze dla nich to tez nie do pomyslenia i ze moge zostac tyle ile chce bo nikt nie przyjedzie mnie "wyrzucic" i jak to odwolanie nie pomoze to beda starac sie nam pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Hej dziewczyny a co tu taka cisza??? he ja własnie zrobiłam pierogi z jagodami i ruskie tak mnie jakos wzięło ale na sprzatanie juz nie mam sił
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
jak to mówią -sprzątanie nie zając, w las nie ucieknie poza tym dziś Święto Narodowe sprzątać nie wypada

Pierogi... mniam, mniam, mniam.... ja dziś mam dzień lenia i będzie spaghetti )))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
a po mnie wszyscy krzycza tego nie jesc tego nie jesc i juz nie wiem co mam jesc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej kochane,mam chwilke wiec pisze Hmm,jutro mija tydzien i musze powiedziec ze ciezko bylo przez tydzien kompletnie sie przestawic,wiedziec o co dziecku chodzi gdy placze i tysiac innych rzeczy ale teraz... teraz juz moge powiedziec ze jest swietnie Maly ciagnie cyca bardzo dobrze,mleczka mamy duzo wiec na zmiane jemy i odciagamy,nie ma zadnych uczulen,zmian skornych ani nic takiego poki co hihi Jem wszystko co jadlam w czasie ciazy-po prostu to co lubie aha no i jak piore ciuszki to tez normalnie w Arielu i plukam w lenorze i wszystko jest oki wiec ciesze sie ogromnie i mam nadzieje ze bedzie tak dalej. Wczoraj maly zaliczyl z nami Ikee po raz pierwszy- w nosidelku hihi Jestem zakochana- na nowo pozdrawiam was kochane mocniutko :*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok