Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Dziewczyny z kosmetyków, to kupcie sobie tutaj w aptece A-Derma Exomega. Mają świetną oliwkę do mycia i krem do skóry atopowej. Są drogie, bo między 200 a 300 nok, ale warto!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Hej dziewczyny trzymajcie jutro za mnie kciuki bo mam kolejne usg ( 25 tc) i chcialbym w koncu dowiedziec sie plci malenstwa na polowkowym w szpitalu skutecznie przez 40 minut sie zaslanialo wiec teraz ide prywatnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Hałas zobaczymy jak mój synek bedzie reagował ale ja to jeszcze mam czas do porodu lady dosia to jeszcze Ty w kolejce przede mna to ja ostatni egzemplarz w tym roku na forum heheh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
no chyba ze mi sie przed 1.1 trafi itez sie na grudzien zalapie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dziewczyny mam pytanko dajecie dzieciaka jakies witaminy chodzi mi np o witamine D
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Jutro jade do szpitala dowiedziec sie na ktora godzine mam cesarke ale dziwnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
AK83 , no to trzymam kciuki
agusss,tutaj podaje sie dzieciom tran od 6 tygodnia. Ja probowalam dawac Julce ale plula strasznie i wszystko smierdzialo na kilometr. Jak zacznie jesc jakies kaszki albo zupki to zaczne znowu dawac. A teraz mam vit D w kapsulkach z polski i wciskam jej do buzi codziennie. Jesli bralas w ciazy vit D to powinno sie rozpoczac dawanie noworodkowi po 3 tygodniach. Jesli nie bralas w czasie ciazy vit D to po tygodniu. Tutaj zaleca sie dawanie po 6 tygodniach i ja tak zaczelam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
My podawalismy na poczatku multiwitaminy , teraz podajemy 2x dziennie zelazo i 2x 2,5ml tranu , podajemy w mleku, bo mala strasznie sie plula jak dostawala normalnie i sie dlawila

Ze zmiana czasu Zuzia sie tez przestawila, chodzi spac o 18 hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dziewczyny- czas tak leci, dzis otworzylam filmik jak mala miala kilka dni- normalnie nie do poznania

Czy chodzicie na spotkania z dziecmi (pisalam o tym kiedys) ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
kasiar, ja sie wybieram 10.11 pierwszy raz na to spotkanie mam z dziecmi organizowane w helsestasjon, to potem opowiem jak bylo.

Fajnie masz, ze tak wczesnie malutka vhodzi spac, moj synus to dzis caly dzien marudny dopiero teraz zasnal od 16 nie spal w ogole. Fakt przesypia cala noc, to chociaz ztym dobrze.
Akrylki super robisz

aguss ja tez podaje witamine D od 6 tygodnia tak mi kazala polozna, tranu nie chcial nawet w mleku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok