Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
aga31 jak pojedziesz do szpitala za szybko to wcale się nie dziwie że odsyłają do domu Na początku zostaniecie zbadane i położna zadecyduje co dalej, nie ma potrzeby spieszyć się poród trochę czasu trwa Mnie nikt nie odsyłał do domu jak przyjechałam urodzić córkę, nawet nie zostałam zbadana położna zapytała co ile występują skurcze i wracając biegła pędem z koszulą a my za nią szybko na salę porodową, uciekać chciałam bo nie wiedziałam czemu przyjęcie na poródwkę tak wygląda przecież miało być inaczej I dobrze się stało bo 20min pózniej urodziłam córkę. Położne wiedzą co mają robić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
Julita Więzowska
(julka235)
Nowicjusz
hej dziewczyny i ja dolocze do was ale widze ze forum wymarlo ja mam 2 dzieci starszy syn 9 lat mlodszy 2.3 miesiace
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
kasia p
(ka_cha)
Wiking
Właśnie wróciłam od lekarza, zmierzył mi ciśnienie 144/102, kazał przyjść we wtorek i jeżeli będzie się utrzymywać takie wysokie to wtedy będą coś z tym robić. Ja czasami jak idę do przychodni tutaj to się czuję jak na planie "Daleko od noszy". Ale tym razem mnie nie zbyli.Jutro mam wizytę u położnej,zobaczymy jeszcze co ona powie.To jest dopiero zakręcona babeczka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Marta, to jest wlasnie sedno sprawy. Nie pojechac za wczesnie Mam nadzieje,ze wlasciwie ocenie sytuacje. Panikara nie jestem. Wiec moze mi sie uda Ka_cha faktycznie masz to cisnienie wysokie. Ale czujesz sie zle? No i jesli Cie nie zbyli, to jest szansa na pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
Aga31 ja jak miałam ostatnio w sobotę skurcze to próbowali mnie zbyć przez tel ,ale sie nie daliśmy z męzem . Powiedzielismy że to nasze pierwsze dziecko i że bardzo źle się czuje. Dziasiaj chyba tez pojade do szpitala. Dzisiaj byłam u połoznej i powiem ze jakoś niepewnie się czuje, a w szpitalu chociaż mnie zbadaja i dzieciątko. Mały coraz mniej się rusza i to tez jest główny powód że chcę jechać do szpitala. Dzsiaj aż połozna się zdziwiła jak nisko jest główka a tu nic sie nie dzieje. Dziewczyny strasznie sie nie wysypiam, dzisiaj w nocy spałam tylko 1,5godz ale czemu sie tak budze to nie mam pojęcia. Chciałabym zeby mi wywołali poród bo jestem juz strasznie przemęczona.
pozdrawia.
I dziewczyny jeśli nie czujecie się penie to najlepiej im pościemniać przez tel bo tak to zaraz zaczną zbywać. trzeba mówić że martwicie sie o dzieckotrzymajcie kciuki może dzis wreszcie się uda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Aga31 jeśli panikara nie jesteś tak jak piszesz nie powinnaś mieć problemu z oceniem czy to już

Ja urodziłam dwoje dzieci i z trzecim jestem w drodzę nigdy nie musiałam jezdzic, dzwonić do szpitala czy to już. Dziecko się urodzi to pewne Ewelina zamiast codziennie rozmyslać czy już rodzisz, jezdzić do szpitali rozluznij się idz na spacer i na Ciebie przyjdzie czas
Już nie długo będziesz tulić swojego syna w ramionach i wspominać czas kiedy mieszkał w brzuszku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ewela,a ile Ty juz dni po terminie? Wspolczuje Ci bardzo. Nameczysz sie strasznie zanim Adas do nas zawita. Nic milego,tak spac po 1,5 godziny. Trzymam kciuki mocno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
ja już 5 dni po terminie i nic, Marta uwierz mi ja jestem rozluźniona i bardzo często chodzę na spacery ale to mi nie pomaga. Po prostu jestem przemęczona. Strasznie mnie skóra swędzi i to kolejny mój problem. A nogi popuchnięte że kostek nie widać i w dodatku przy chodzeniu strasznie bolą jakbym miała siniaki.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Wierze Ci Ewelina,ze jest Ci ciezko. Skad Ty kobietko wezmiesz sily na porod? Podejrzewam,ze nawet jesc Ci sie nie chce przez to wszystko. Trzymaj sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Moja kolezanka bylo niecale 2 tyg. po terminie i jej nic nie pomagalo, dopiero jak jej lekarz zrobil masaz szyjki.

My zaliczylismy dzis spacerek, teraz bylo myju myju i proba jedzenia z cyca, mala ssala (pomimo tyg. przerwy) teraz spi... zobaczymy jak dlugo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok