Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
4 Posty
Anna Kutela
(anka2912)
Wiking
Kasiu sliczna ta Twoja Zuza i rosnie w oczach duzo zdrowka zycze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
kochane już niedługo będzie tydzień jutro przychodzi do mnie pielęgniarka i zobaczymy co nowego sie dowiem acha jesli mogę Wam coś doradzić to kupcie sobie maść na sutki jeśli chcecie karmic piersią Purelan 100 firmy medela naprawdę pomaga i nie trzeba myć piersi za każdym razem przed karmieniem jeszcze dwa dni temu zaciskałam zęby z bólu a dzisiaj już jest normalnie, koleżanka dała mi taka radę i obi jesteśmy zadowolone
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ja tez uzywam Purelan Medeli zeby doleczyc sutki i jest skuteczny... mimo iz Zuzka dalej nie chce cyca chwycic , jedynie jako smoczek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
witam mamusiemam na imie agnieszka i jestem w oslo miesiac dopiero i jak na razie nie umiem sie zaklimatyzować
ja jestem w 20 tygodniu więc kawałek za mną reszta przede mną okropnie sie wszystkiego boje bo jestem tu tylko z przyszłym mężem i nikogo więcej nie znam gratuluje tak cudownych dzieci są śliczne Zuzia w tym stroju to czaruje chyba wszystkich mam nadzieje że jak będe mieć jakieś pytania to będe mogła pisać do bardziej doświadczonych mam niz jak na razie ja pozdrawiam was wszystkie buziole:*:*
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia, Zuzka jest super No i wlasnie, gdzie jest to mleko??? Agnieszka, oczywiscie,ze mozesz pisac i pytac w razie potrzeby. Jak bedziemy wiedzialy,to udzielimy odpowiedzi I rozumiem Cie,ze nikogo nie znajac jest troszke ciezko sie zaklimatyzowac. Ale glowa do gory. Na pewno w koncu poznasz jakies osoby i bedzie latwiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Agnieszka my prawie rowiesniczki szkoda, ze tak daleko mieszkasz.
Ja jestem tu od 3ch miesiecy, moj maz jest norwegiem, mam znajomych norwegow i polakow, ale i tak trudno mi sie tu mieszka, strasznie brakuje mi rodziny, mama przyjezdza za tydzien z siostrzenica ale to i tak nie to samo, strasznie chce wrocic do polski, bardzo tesknie

Zuzka fajnie, rosnie i jest bardzo zywa jak na wczesniaka tak dowiedzialam sie od pielegniarek, je bardzo duzo i czesto, mojego mleko dostaje w dzien a w nocy NAN bo spi lepiej za tydzien w srode mame wizyte kontrolna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
o jejku kasiar jak ona slicznie placze jaka ona kochana a mamusi nie daje jesc heeeeeeeeee pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dziewczyny,ja tez bardzo tesknilam na poczatku. Liczylam dni do zjazdow do Polski. A potem jak trzeba bylo wracac,to wylam za kazdym razem strasznie. A teraz juz tego nie mam. Mieszkam juz tu 4 lata i teraz to jest moj dom. Tyle, ze mam duzo znajomych. Sciagnelam tu tez swojego brata z narzeczona. Mam meza. No i tez siostra mojego meza tu jest. Mama przyjezdza do mnie na zmiane z tata. A czasami brat z siostra odwiedza Takze,nie narzekam. Zawsze mam kogos z rodziny przy sobie. Ale pamietam,ze nie bylo latwo. Tez dzwonilam do mamy,i ciagle sie zalilam. Potem jakos sie wszystko ulozylo I Wy tez dacie rade
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Agusss ja jestem w 18 tygodniu ciazy, mieszkam w Stavanger. 6 lipca mam wizyte w szpitalu, dowiem sie czy bede miala chlopczyka czy dziewczynke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
MARTYNA to tata tak wolno przynosi mleko hihi

Ja nie wiem czy sie przyzwyczaje, my i tak wracamy do Polski za 2-3 lata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok