Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

permitering - Norwegia

Czytali temat:
Wojciech Sadowski Jarosław Jasiński Angelika **** Kamil Bebel zbigniew krokowski Kris polo andrzej łyskawiński Artur pantratatata Michał Michał Piotr Strzymski Konrad007 Janusz Jewulski Aleksandra Zgorka Grzegorz Ochocki (3939 niezalogowanych)
25 Postów

(przemo111)
Wiking
witam jakie dokumenty muszę zanieść do urzędu żeby starać się o permitering.pracuje u tego pracodawcy od 19 -10-2011 na niby normalnej Arbeidsavtale od tygodnia nie ma pracy jestem na takiej umowie że gdy nie ma pracy pracodawca nie jest w obowiązku płacenia postojowego poradzcie co robić i jakie dokumęty potrzebne mi będą no i jaki czas trzeba czekać na przyznanie i na pieniądze .Nie wiem co jeszcze napisać żeby jasno wyklarować moją sytuacje jeżeli coś więcej potrzeba to piszcie dopisze co potrzeba. dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Kasia Tłumacz
(kasiatlumacz)
Wiking
Listę dokumentów znajdziesz tutaj: www.mojanorwegia.pl/zasilek-dla-bezrobotnych/permittering.html Jeśli będzie potrzebne jakieś tłumaczenie zachęcam do kontaktu mailowego na tlumacz@multinor.no .
Zgłoś wpis
25 Postów

(przemo111)
Wiking
przemo111 napisał:
witam jakie dokumenty muszę zanieść do urzędu żeby starać się o permitering.pracuje u tego pracodawcy od 19 -10-2011 na niby normalnej Arbeidsavtale od tygodnia nie ma pracy jestem na takiej umowie że gdy nie ma pracy pracodawca nie jest w obowiązku płacenia postojowego poradzcie co robić i jakie dokumęty potrzebne mi będą no i jaki czas trzeba czekać na przyznanie i na pieniądze .Nie wiem co jeszcze napisać żeby jasno wyklarować moją sytuacje jeżeli coś więcej potrzeba to piszcie dopisze co potrzeba. dziekiacha dodam że wcześniej pracowałem u innego pracodawcy więc przestoju nie mialem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Joanna Ludwikowska
(asiula76)
Wiking
człowieku, sprawa była omawiana setki razy, wejdź na stronkę NAV-u, tam znajdziesz wszystkie informacje i to po polsku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów

(hunter2525)
Początkujący
Musisz się szefa spytać jak długo jest przewidziany przestój, jak dłuższy czas to postaraj się z Nim ugadać bo jak się nie myle to on płaci pierwsze 2 tyg. permiteringu więc może mieć fochy. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(przemo111)
Wiking
jeżeli byla omawiana setki razy to poco zgryzliwośc nie chcesz czytać to pomiń i daj napisać komuś bardziej życzliwemu kto chce pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(przemo111)
Wiking
dzięki widze że czeka mnie większa przeprawa z nim jak nie ma roboty to i żal mu będzie za darmo kase wyciągnąć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów

(hunter2525)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(przemo111)
Wiking
dzięki wiem już wszystko poza jakie dokumęty będą potrzebne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów

(hunter2525)
Początkujący
tutaj Gabriel opisał to firma musi wystąpić o permitering stąd kwestia dogadania z szefem

www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj...00/permittering.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(przemo111)
Wiking
dziękuję bardzo a co jeżeli pracodawca nie ma pracy i nie chce wystawić papierka ??????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok