Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5196 niezalogowanych)
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
Hilton napisał:
maszkar napisał:
Bardzo lubię te argumenty dotyczące wyglądu, lub będące inwektywami. Wiem, bo używam jako wet za wet. Nigdy pierwszy. Do nikogo. Ale jeśli odpowiada Ci poziom podpodłogowy, a jak piętro, to jeszcze niżej, trudno, ubolewać nie będę. Pozdrawiam

Zrozum chlopino, ze to nie byla zadna inwektywa w twoim kierunku, tylko zwyczajny sarkazm. A ty o poziomach, pietrach srata tata. Sam zaczales z kalem, rzygowinami i plwocinami. I jeszcze sie z tego cieszyles i zyczyles smacznego. Ja tylko uzylam twojego awatara dla jaj.
Masz monopol na ironie? Ty mozesz "zartowac", obrzydzac ludiom wieczor, ale jesli ktos zazartuje z ciebie to zaczynasz filozofowac.

Smuci mnie, że mojego awatara używasz dla jaj. Myślałem żeś kobitka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
Dobranoc wszystkim interlokutorom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
maszkar napisał:
Hilton napisał:
maszkar napisał:
Bardzo lubię te argumenty dotyczące wyglądu, lub będące inwektywami. Wiem, bo używam jako wet za wet. Nigdy pierwszy. Do nikogo. Ale jeśli odpowiada Ci poziom podpodłogowy, a jak piętro, to jeszcze niżej, trudno, ubolewać nie będę. Pozdrawiam

Zrozum chlopino, ze to nie byla zadna inwektywa w twoim kierunku, tylko zwyczajny sarkazm. A ty o poziomach, pietrach srata tata. Sam zaczales z kalem, rzygowinami i plwocinami. I jeszcze sie z tego cieszyles i zyczyles smacznego. Ja tylko uzylam twojego awatara dla jaj.
Masz monopol na ironie? Ty mozesz "zartowac", obrzydzac ludiom wieczor, ale jesli ktos zazartuje z ciebie to zaczynasz filozofowac.

Co robiles? Myslales?
Uzywam dla jaj, lecz nie wlasnych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Hilton napisał:
maszkar napisał:
Hilton napisał:
maszkar napisał:

Co robiles? Myslales?
Uzywam dla jaj, lecz nie wlasnych.

no dobra dobra różni ludzie są nie ma sie czego wstydzić coś ala baba z jajami toż to komplement
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Obecnie to więcej 'bab ma jaja' .
Baba z jajami

Bo w życiu trzeba twardym być nie miętkim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Hilton napisał:

Odruch wymiotny?? Wystarczy zerknac na twoj awatar, niczego nie trzeba czytac.

a przyznam Hiltonce plusa
za takie porównanie różowej pierdoły
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
Hilton napisał:

Odruch wymiotny?? Wystarczy zerknac na twoj awatar, niczego nie trzeba czytac.

a przyznam Hiltonce plusa
za takie porównanie różowej pierdoły

mnie tam sie typ podoba : )
I pociesza mnie fakt, ze facet jest tylko troszeczke brzydszy od....gówna
Jak mówi moj kolo > taki niepodobny do..... niczego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Hilton napisał:
Karol.Ky napisał:
Hilton napisał:
buu napisał:
Karol.Ky napisał:
jasta102 napisał:
Karol.Ky napisał:

.hcakinśołg w ywoiceis kęiwźdyzrp einm ejuwreneD

przesadzasz już trochę podszywając się pod reinkarnację da Vinci

Nie podszywam sie, on pisał jeszcze odwrócone literki

Masz na myśli odbicie lustrzane?

Nie. Drugą prędkość kosmiczną, z która powinnas rozpocząć podróz, zamiast pierdzielić jak blondyna z silikonami.

Proszę:

vII = (2GM/R)^1/2

Karolu, mnie nie chodzilo o wzor, bo moge go znalezc w ksiazce lub na internecie.
Chodzilo mi o tak zwane "slodkie pitolenie", niektorzy nazywaja to " pierdolenie o Szopenie", to jest takie mowienie/pisanie po to aby pisac, lub udawanie slodkiej idiotki.
Uzylam przenosni, kto jak kto, ale ty na pewno wiesz co chcialam dac do zrozumienia pannie Buu.

Nic nie poradze na to, ze nie znosze slodkich idiotek, polglowkow oraz madrali nie potrafiacych przyznac sie do bledu.

Zupełnie się z panią zgadzam! Winszuję rozgryzienia mnie po jednym, lakonicznym zdaniu. Tak, rzeczywiście jestem słodką idiotką, dziękuję za otworzenie mi oczu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Buniusia, nie masz się co martwić. Nudzi się komuś i tyle. Przechodziłam to samo, ktos się uwziął i minusował mnie raz dziennie a potem dwa razy. Lecz stanęło na -99 i chyba komus się znudziło Lecz wcale się nie zdziwie jak znowu będą minusy lecz akurat mnie to mało obchodzi za co mnie ktoś minusuje i kto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
To nie nuda jest przyczyna, to mozg ameby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok