Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2104 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
znikaj kakaowe oczko, inaczej odbycie
nic nie wywalczyłeś wcześniej, ani teraz
takie życie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(greg0r)
Wiking
gabriel napisał:
greg0r napisał:...Powiem ci jeszcze że 80% tego forum jest głupsza od swojego rozumu... tak, tak, to możliwe oczywiście ty jesteś w czołówce ,
...więc z odpowiedniej wysokości, skocz na główkę tępa pało.

---
No popatrz ... to , co , ty , taki gramotny , robisz jeszcze Tutaj ... ? .
---
Zaciąłeś się , jak stara płyta gramofonowa i w kółko powtarzasz ten sam wyświechtany tekst .
---
Idź na ... norwegia1... i tam produkuj się , tam są przecież sami debeściaki a i forum przyjazne dla takich jak ty ...
---
Szkoda Tu się tobie marnować i podbijać ranking oglądalności tak zjebanej stronki ...
Tamta strona bardziej potrzebuje wsparcia ...
---
Ach i Och ... za drzwiami Święta

---
P.s.
Mnie Osobiście , Takie bluzgi jak twoje , to wiszą koło Mego chuja ...!
---
Nawet , Prawo Karne Mówi iż obraźliwe zwroty w kierunku osób trzecich , o ile są wymawiane Przez BEZIMIENNYCH i NIE bezpośrednio do danej osoby ,..." SĄ GÓWNO WARTE " ... ! . Ot i cała prawda o twoich staraniach , wyprowadzenia kogokolwiek na Tym forum z równowagi .
Gabriel .

Gabrielu drogi na huj się tak spinasz, rozluźnij poślady, poluzuj gumę w majtach, tylko byś nie popuścił gnojem . Ty od swojego huja mógłbyś się wiele nauczyć ,ale to jest stara filozofia nie dla takich matołów jak ty . Co brak ci argumentów cwelu że wyjeżdżasz mi tu z prawem karnym .
To teraz powiedz mi jak się czuli tu ci co chcieli się coś dowiedzieć a zostali zjechani przez takich niedojebów jak ty i wielu innych , nie chce to nie pomagam , co chęć wyżycia się wirtualnie na kimś taką przyjemność wam sprawia . Pewnie w domu masz huj do gadania , i jakoś musisz się wyżyć - to zwal se konia na kutasie się swoim wyżyj . Fakt że niektórzy pytania zadają poniżej pasa ,to się nie odpowiada i finito . Kumasz dotarło to do twojej pustej jak afrykański bęben mózgownicy . Więcej szacunku dla innych to i koś będzie miał szacunek do ciebie . Ciekawe czy w PL w realu też dawaliście takie rady wyśmiewając się z innych . Wyjechaliście zPL porejstrowaliście się na forach , wykreowaliście się na macho , a w realu jesteśćie pojebane cioty .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(greg0r)
Wiking
JASTA102 JUŻ CI PISAŁEM FLAKU MAŁY ,KTÓRY MA ZJEBANY ŁEB CAŁY
CIESZ SIĘ ŻE NIE JESTEŚ PSEM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Jan Wielki
(wujek)
Wiking
greg0r napisał:
gabriel napisał:
Ten cały >geg0r< , ciągnie siusiakiem i tyle ...
A >wujek< jak przydupas , przyklaskuje każdej mendzie ...

---
Sracie na To Forum i Jego Stałych , od początku istnienia Forum Użytkowników , przyczepiając się do ilości Postów ...
ŻAŁOSNE ...
---
Są Fora gdzie 5-tys. to średnia i jest dobrze ... a Tu nagle BEeeee .
---
Tam jesteście grzeczni i siedzicie cicho pod miotłą ...
A Tu Psy wieszacie , bo wam gnidy ... jest żal wszystkiego , co jest wokół was .
---
Zawiść was zżera , że Można pod własnym Nazwiskiem , reprezentować Swój Punkt Widzenia , jednocześnie , mając w dupie tych klakierów z doskoku , którzy ze strachu na Każdym Forum , mają inne Nicki .
---
Ach i Och ... mówię Wam Wszystkim ... Ponieważ Właśnie , ŚWIĘTA ZA DRZWIAMI ...

O następny kurwa gej co się zwie gabriel .
Gabrielu synu spoconego Mongoła , po huj się wpierdalasz jak ślepy do kina .
Ty to chyba jesteś synem rolników , bo kto by tak dorodnego buraka wychował .
Powiem ci jeszcze że 80% tego forum jest głupsza od swojego rozumu... tak, tak, to możliwe oczywiście ty jesteś w czołówce , więc z odpowiedniej wysokości, skocz na główkę tępa pało.

gabriel ,ja nie jestem przydupasem ja tylko oceniam fakty i greg0r ma racje ,a ty zamiast klawiatura pobaw sie siusiakiem,bedzie Ci przyjemniej
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(greg0r)
Wiking
Gabryiel to jest palant jakich mało hujowi już przeszkadza nawet to że ktoś nie jest po jego stronie , popierdolony fiut .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
................................ i tak , do paznokci u nogi , nie dorastasz ... !
---
Silisz się , na pogromcę Niepoprawnych , a jedynie żałość wzbudzasz ... !.
---
Chcesz się porównywać z NAMI ... tymi którzy parę lat , otwierali Oczy Tępakom w dość specyficzny i niewybredny sposób ...?! .
---
Twoje chamskie teksty Nijak mają się do Naszych ... ponieważ nie mają żadnego związku z Moim lub Innych , zapytaniami , dotyczących Tutejszego Życia Emigracyjnego ...
---
Zakalapóćkałeś się , obrońco gówna w własnym smrodzie i tyle .

---
Ach ... siusiak ... siusiak ... i OCH ...
---
Za oknem Święta ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Jan Wielki
(wujek)
Wiking
greg0r napisał:
Gabryiel to jest palant jakich mało hujowi już przeszkadza nawet to że ktoś nie jest po jego stronie , popierdolony fiut .
Greg0r,ale ja nie bede sie znizal do jego poziomu
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(greg0r)
Wiking
WUJEK WIESZ CO? NIENAWIDZE TYCH CWELI FORUMOWYCH ,BARDZIEJ NIŻ MURZYNÓW. DLACZEGO?BO ONI NIE ODPOWIADAJĄ ZA SWÓJ KOLOR SKÓRY,AŚCIERWA FORUMOWI W PEŁNI ŚWIADOMIE WYŚMIEWAJĄ I ŁGAJĄ Z INNYCH NIE MA TOLERANCJI DLA CZEGOŚ TAKIEGO .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Jan Wielki
(wujek)
Wiking
greg0r napisał:
WUJEK WIESZ CO? NIENAWIDZE TYCH CWELI FORUMOWYCH ,BARDZIEJ NIŻ MURZYNÓW. DLACZEGO?BO ONI NIE ODPOWIADAJĄ ZA SWÓJ KOLOR SKÓRY,AŚCIERWA FORUMOWI W PEŁNI ŚWIADOMIE WYŚMIEWAJĄ I ŁGAJĄ Z INNYCH NIE MA TOLERANCJI DLA CZEGOŚ TAKIEGO .

Typowe lemingi i tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(greg0r)
Wiking
gabriel napisał:

Twoje chamskie teksty Nijak mają się do Naszych ... ponieważ nie mają żadnego związku z Moim lub Innych , zapytaniami , dotyczących Tutejszego Życia Emigracyjnego ...

Za oknem Święta ...

powiadasz chamskie a co wy tu uprawiacie , jak jedziecie po userach , nie jestem żadnym obrońcom nikogo tylko nie podoba mi się takie traktowanie innych , fajnie ci się to czyta jak ktoś po tobie jedzie jak po dzikiej świni . Cofnij się proszę i nie pierdol mi tu że taki święty jesteś .

Kurwa mongole jeden pojechałeś raz do no . i już kurwa wielki emigrant w dupe jebany . No patrz huj już zapomniał języka PL , a w opiece społecznej w PL skomlał jak kundel bo na chleb nie miał .
Z tobą absolutnie nie chcę się porównywać , bo co ty masz do zaoferowania tępy łbie , lecz twierdzę iż na tym forum jest ciekawych parę osób piszących sensownie i na temat . Ja też sobie wszystko sam załatwiałem , ale też dużo pomogli mi ludzie których nawet nie znałem . Kogoś takiego się szanuje . Tak jak pisałem chcesz pomóc to pomagasz a jak nie to nie bez zbędnych komentarzy . Także nie branzluj się frajerska pało jak nie masz już nic do powiedzenia .

Piszesz że parę lat otwierałeś oczy tępakom ok i co nie możesz dalej tego robić co uznałeś że już starczy to wypierdalaj z tego forum ,przyjdzie ktoś inny chętny na pomoc innym który nie zostanie zbesztany przez takich fajfusów jak ty co ty jak przyjechałeś to byłeś odrazu taki bystry wiedziałeś gdzie uderzyć odrazu . No i troszkę miej chęć pomocy innym a nie być zadufanym kutafonem w sobie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok