gabriel napisał:
greg0r napisał:...Powiem ci jeszcze że 80% tego forum jest głupsza od swojego rozumu... tak, tak, to możliwe oczywiście ty jesteś w czołówce ,
...więc z odpowiedniej wysokości, skocz na główkę tępa pało.
---
No popatrz ... to , co , ty , taki gramotny , robisz jeszcze Tutaj ... ? .
---
Zaciąłeś się , jak stara płyta gramofonowa i w kółko powtarzasz ten sam wyświechtany tekst .
---
Idź na ... norwegia1... i tam produkuj się , tam są przecież sami debeściaki a i forum przyjazne dla takich jak ty ...
---
Szkoda Tu się tobie marnować i podbijać ranking oglądalności tak zjebanej stronki ...
Tamta strona bardziej potrzebuje wsparcia ...
---
Ach i Och ... za drzwiami Święta
---
P.s.
Mnie Osobiście , Takie bluzgi jak twoje , to wiszą koło Mego chuja ...!
---
Nawet , Prawo Karne Mówi iż obraźliwe zwroty w kierunku osób trzecich , o ile są wymawiane Przez BEZIMIENNYCH i NIE bezpośrednio do danej osoby ,..." SĄ GÓWNO WARTE " ... ! . Ot i cała prawda o twoich staraniach , wyprowadzenia kogokolwiek na Tym forum z równowagi .
Gabriel .
Gabrielu drogi na huj się tak spinasz, rozluźnij poślady, poluzuj gumę w majtach, tylko byś nie popuścił gnojem . Ty od swojego huja mógłbyś się wiele nauczyć ,ale to jest stara filozofia nie dla takich matołów jak ty . Co brak ci argumentów cwelu że wyjeżdżasz mi tu z prawem karnym .
To teraz powiedz mi jak się czuli tu ci co chcieli się coś dowiedzieć a zostali zjechani przez takich niedojebów jak ty i wielu innych , nie chce to nie pomagam , co chęć wyżycia się wirtualnie na kimś taką przyjemność wam sprawia . Pewnie w domu masz huj do gadania , i jakoś musisz się wyżyć - to zwal se konia na kutasie się swoim wyżyj . Fakt że niektórzy pytania zadają poniżej pasa ,to się nie odpowiada i finito . Kumasz dotarło to do twojej pustej jak afrykański bęben mózgownicy . Więcej szacunku dla innych to i koś będzie miał szacunek do ciebie . Ciekawe czy w PL w realu też dawaliście takie rady wyśmiewając się z innych . Wyjechaliście zPL porejstrowaliście się na forach , wykreowaliście się na macho , a w realu jesteśćie pojebane cioty .