Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

podatek w norwegii - Norwegia

Czytali temat:
Damian Kulig Nikolai Stefani (511 niezalogowanych)
2 Posty
Mariusz Michalczyk
(mariuszamm)
Wiking
Proszę o pomoc.
Słyszałem że jest możliwe aby sprawdzić przez internet ile zarabiamy i jaki zwrot podatku uzyskałem. Wrociłem na świeta do domu i chciałem pokazać żonie. Pomóżcie jak to zrobić i jaka to jest strona DZIĘKUJE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...o

czym

ty mowisz

w norwegii

nie placi sie

zadnych podatkow !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
mariuszamm napisał:
Proszę o pomoc.
Słyszałem że jest możliwe aby sprawdzić przez internet ile zarabiamy i jaki zwrot podatku uzyskałem. Wrociłem na świeta do domu i chciałem pokazać żonie. Pomóżcie jak to zrobić i jaka to jest strona DZIĘKUJE

A to za 2011 nie dostales zadnego rozliczenia ? Ile zarobiles, ile podatku pobrano, ile ostatecznie wyniosl twoj podatek ?

Za 2012, to w okolicach marca dostaniesz selvangivelse Za trwajacy jeszcze rok podatkowy, nie ma wyliczonych juz zwrotow, lub doplat. Wiec o co Ci chodzi ?
Biezace, miesieczne lønnslipper chyba posiadasz, czy robisz jak tadzio ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
mariuszamm napisał:
Proszę o pomoc.

W ciągu danego roku rozliczeniowego / za tenże sam rok / takiej możliwości niema .
---
Jednak , za tamten rok 2011 , to rozliczenie i ilość zwrotu , przecież dostałeś na oficjalnym piśmie ze skattu , w Marcu lub Kwietniu .
---
Jak masz kody dostępu Altin przy sobie , to możesz się zalogować na własne konto Podatkowe i tam wydrukować ponownie kopię tego rozliczenia .
To tyle i aż tyle ... za darmo i gratis ...
---
ACH I OCH ... za drzwiami Święta ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Mariusz Michalczyk
(mariuszamm)
Wiking
a skąd mam wziąśc te kody i jaka to strona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
mariuszamm napisał:

wiedziałem, ze tak bedzie....... :lau
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
mariuszamm napisał:
Wiesz co ... !!!
Jesteś Już w domu i z Rodziną ...
---
Dlatego , weź spuść powietrze z Klaty , wiejskiego milionera i zajmij się Rodziną ...
---
A sprawy podatków i zwrotów , zostaw na Norwegię , jak znowu , Tu wrócisz ...
---
Teraz , szkoda naprawdę czasu , na takie przyziemne błahostki ...
---
SPOKOJNYCH I ZDROWYCH ŚWIĄT

God JUL ...

---
ACH i OCH ... Pierwsze Świąteczne Życzenia ... za Oknem wszak , już prawie Święta .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok