Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

praca w norwegi pilnie poszukiwana - Norwegia

Czytali temat:
Karol S (643 niezalogowanych)
4 Posty

(amidala32)
Wiking
Witam Panstwa mam na imie Kamilla mieszkam w Polsce w Gorzowie Wlkp.Mam 33 lata i doświadczenie zarówno w pracy biurowej jak i fizycznej pracowalam jako sekretarka referent pracownik produkcji wysyłki jak i kontroler jakości.Obecnie chodze na kurs prawa jazdy.Znam w stopniu podstawowym jezyk niemiecki i średnim angielski.Pilnie poszukuje pracy za granica zwłaszcza w Norwegii gdyz jak wiadomo w Polsce nedza a dlugi rosna
Będe wdzieczna za informacje na temat pracy jak i ofert pracy,pozdrawiam.
Kamila Gradzik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
amidala32 napisał:
Witam Panstwa mam na imie Kamilla mieszkam w Polsce w Gorzowie Wlkp.Mam 33 lata i doświadczenie zarówno w pracy biurowej jak i fizycznej pracowalam jako sekretarka referent pracownik produkcji wysyłki jak i kontroler jakości.Obecnie chodze na kurs prawa jazdy.Znam w stopniu podstawowym jezyk niemiecki i średnim angielski.Pilnie poszukuje pracy za granica zwłaszcza w Norwegii gdyz jak wiadomo w Polsce nedza a dlugi rosna
Będe wdzieczna za informacje na temat pracy jak i ofert pracy,pozdrawiam.
Kamila Gradzik

Praca: portale typu finn.no, jobbnorge.no.
CV najlepiej napisac po norwesku, tak samo list motywacyjny - søknad.
Po za praca najwaznijesze jest mieszkanie, pokoj. Dla wiekszosc jest to najwiekszy problem, a faktem jest,ze mieszkanie bardzo trudno znalezc.

Mozna probowac prze biura posrednictwa pracy. Adecco, Fleksibemmaanig, Norsk Industrii Personell itp. Szkopul w tym, ze nalezy dokladnie czytac zawarte z nimi umowy, a sa one spisane w jezyku norweskim.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(amidala32)
Wiking
kurde nie znam ani jedngo slowa po norwesku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
amidala32 napisał:
kurde nie znam ani jedngo slowa po norwesku

A komunikatywnie po angielsku? jak tak, to trzeba probowac.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Kurna,może potrzebujecie fizola do pracy w tej NO.??Cholerka mogę przeca robić na sztalu,lub kamole nosić.Obiecuję tez,że nie będę czytał książek,ani uczył się języka,zrezygnuję ze słuchania muzyki,sportu(będę spał w jakiejś budzie,gdzie Pani Krysjakaśtam trzyma kajak).A wieczorkiem do chlebka panowie po sto,a niech będzie po sto(gr alkoholu).......A jak już wrócę do Polen to będę lanser i skorzystam z solarium(i każda galerianka moja..oj czuje już te ichnie marki w swojej kieszemi..)vlad taki sobie fajny ktoś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Kurfa,nikt mnie nie chce do pracy Toć to za fryty będę pracował...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok