Witajcie. Mam pytanie. Czy Norwegowie jak potrzebują logo, wizytówek, ulotek itd. - wszystkiego co się drukuje, bądź zaprojektowania stron www idą od razu do lokalnych studio reklamy, studio graficznych, czy jednak szukają w internecie(przynajmniej jakaś część z nich). A jeśli tak, to znacie może strony internetowe, na których umieszczają tego typu ogłoszenia(np. potrzebuję projektu xxx)? Oczywiście do tego dochodzą wszelkiego rodzaju grafiki internetowe, obróbki zdjęć itd.
Ewentualnie, czy istnieje coś takiego jak rynek pracy zdalnej w Norge? Czy pracodawcy skłonni są do takowej współpracy?
Taka praca by mi bardzo odpowiadała. Pod koniec zeszłego roku skończyłem współpracę z pewną angielską firmą i od tamtej pory działam jako freelancer, co mi się bardzo podoba
W kwietniu lecę do Kanady na jakieś pół roku, może dłużej, jeśli mi się spodoba. A jak nie, to chyba wiecie jaki jest cel mojej podróży
Pozdrawiam, Kamil
Ewentualnie, czy istnieje coś takiego jak rynek pracy zdalnej w Norge? Czy pracodawcy skłonni są do takowej współpracy?
Taka praca by mi bardzo odpowiadała. Pod koniec zeszłego roku skończyłem współpracę z pewną angielską firmą i od tamtej pory działam jako freelancer, co mi się bardzo podoba

W kwietniu lecę do Kanady na jakieś pół roku, może dłużej, jeśli mi się spodoba. A jak nie, to chyba wiecie jaki jest cel mojej podróży

Pozdrawiam, Kamil