problem z odzyskaniem depozytu 3 Dni, 8 Godziny temuOklaski: 0 Karma+ Karma-
Chcialam kupic samochod i juz bylam zdecydowana na zakup, nawet zaplacilam idiotka depozyt. Niestety ale po wlacie otrzymalam anonim ze firma to OSZUSCI i naciagacze. Mam dowod wplaty z numerem kont, pisemne potwierdzenie przyjecia depozytu i korespondecje na pismie. I poprostu NIC z tego, Policja zamknela moja sparawe z powodu braku dowodow.
no, to sie nadaje na film pod tytulem walka o byt niech NRK to uniesci w tym swoim paszkwilu
Moze male to pocieszenie, ze oni wszystkich tak traktuja, wystarczy poczytac troche gazety i porozmawiac od czasu do czasu z ludzmi. Ja tez mialam kilka historii i policja zawsze tylko brala strone sprawcy a nie poszkodowanego - a to nieletni, a to narkoman, a to pijany byl, plus na dodatek nie maja ludzi, nie maja czasu, maja ferie, itp. - zawsze jakas wymowka, zeby umorzyc sprawe.
no, to sie nadaje na film pod tytulem walka o byt niech NRK to uniesci w tym swoim paszkwilu
widze jest tutaj brane serio przez policje - mianowicie sikanie na ulicy.
Wniosek, jezeli chce sie, zeby policja szybko sie na miescu stawila - sciagamy majtki na srodku rynku i sikamy
przeciez wszystkie norweskie panienki sikaja na ulicy
to taki zdrowy objaw i zapobiega kamienicy moczowej