Witam
Szukam informacji o połączeniu pomiędzy lotniskiem Oslo Sandefjord Torp a Oslo-Gardermoen.
Znalazłem już podpowiedź, ale chciałbym się poradzić osób, które może pzrebyły tę trasę.
Wybieram się z żoną i z małymi dziećmi (5 lat i 2 lata) do Azji i pomiędzy przylotem na lotnisko Oslo Sandefjord Torp a odlotem z lotniska Oslo-Gardermoen mam około 4-5 godzin (dokładnie samolot z Polski przylatuje o 8.05 do Oslo Sandefjord Torp, a odlatuje do Azji z Oslo-Gardermoen o 12.40.
Z tego co widzę, to pociąg (NS
odjeżdża do Oslo-Gardermoen o 8.42. Czy zdążę wysiąść z samolotu, odebrać bagaż i wsiąść do pociągu? Późniejszy pociag nie wchodzi już w rachubę.
Czy jest jeszcze jakieś inne połączenie pomiędzy tymi lotniskami?
Czy maja Państwo doświadczenie z podobnym połączeniem transportowym?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam
Mario
Szukam informacji o połączeniu pomiędzy lotniskiem Oslo Sandefjord Torp a Oslo-Gardermoen.
Znalazłem już podpowiedź, ale chciałbym się poradzić osób, które może pzrebyły tę trasę.
Wybieram się z żoną i z małymi dziećmi (5 lat i 2 lata) do Azji i pomiędzy przylotem na lotnisko Oslo Sandefjord Torp a odlotem z lotniska Oslo-Gardermoen mam około 4-5 godzin (dokładnie samolot z Polski przylatuje o 8.05 do Oslo Sandefjord Torp, a odlatuje do Azji z Oslo-Gardermoen o 12.40.
Z tego co widzę, to pociąg (NS

Czy jest jeszcze jakieś inne połączenie pomiędzy tymi lotniskami?
Czy maja Państwo doświadczenie z podobnym połączeniem transportowym?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam
Mario