1 NOK
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu OSLO W CZASIE WOLNYM, część I – muzea Super pomysł z tym przewodnikiem, pisałam kilka dni temu na forum własnie o stworzeniu czegos takiego zeby ...
Krzysiek S.
31-01-2012 10:27
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kraj chorych ludzi ...to prowokacja! przeciez nawet male dziecko wie,ze: - kazdy norweg zyje (w zdrowiu i szczesciu) przynajmniej do 120 ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Związki zawodowe przeciwne dyrektywie o biurach pośrednictwa pracy przecież to walka z wiatrakami albo ci politycy są ślepi albo nie chcą wiedzieć ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Dwaj Polacy na wikingu PKP
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Liczba studentów w Norwegii wzrosła w zeszłym roku o 4% Sorry,ale o jakiej jakości mowa? chyba tej norweskiej,mam szczególnie na uwadze tutejszych ...
Beata M
29-01-2012 12:31
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ponad 100 zgłoszonych gwałtów w Norwegii w 2011 roku. Rzeczywiste statystyki muszą być jeszcze wyższ Raczej coraz więcej kobiet ma odwagę bez ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegian atakuje Norwegian jest bardzo dobrą fimą dbającą o klijenta. Czekam obecnie na połączenie między Bergen a Gdanskiem,morze zostanie ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kolejne obostrzenie w norweskiej polityce alkoholowej no popatrzcie ,a u nas 24 na dobe mozna wszystko kupic z kazda iloscia procentow a spozycie ...
Yatsek :)
26-01-2012 22:49
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Anty ACTA-ywiści na ulicach teraz Obama poklepie tuska po plecach mowiac;dobry murzyn dobry.....
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu CAŁA POLSKA WALCZY Z ACTA Oh.... Co prawda troszkę późno... ale jak to mówią, lepiej późno niż wcale... Bo wojna o Polskę trwa już od pewnego ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wakacje w Norwegii? TAK! ...'produkt wyzszej jakosci' czyli exkluzywna dziwka,ktora laski nie potrafi dobrze zrobic (nie mowiac o ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu „Pako, go home”, czyli bezrobotni Hiszpani niemile widziani szkoda ze caly islam i inni azylanci mogas miec wszystko od bezplatnej szkoly mieszkan ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Cmentarz przyszłości? Ciekawy pomysł z tym kolumbarium , ale Magnus nie zawarł w swoim projekcie żadnych informacji na temat, czy w tym miejscu ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Raport: Umowa EOG to dla Norwegii fiasko demokracji i bardzo dobrze, na co ten syf, mam na mysli EU dla Norwegii!! Jedynie straci na tym ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Od lutego nowe ceny biletów komunikacji miejskiej w Oslo Czy ktoś może mi powiedziec ile kosztuje miesieczny bilet całkowity na autobus i pociag tak ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Gdzie jest najlepsze miejsce na świecie? Mogę zgłośić miejsce w Polsce????
brzy dal
21-01-2012 11:09
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Szczęścia chodzą parami I całe życie może pierdzieć w stołek.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 102 godzinny tydzień pracy w „Strefie Pracy” (Jobzone) szkoda że jeszcze 300 godzin tygodniowo nie wyrabiali biały murzyn jeść, biały murzyn ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polscy pracownicy w Norwegii wciąż są dyskryminowani w 100% zgadzam sie z tym co napisał lopek.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zasiłek na dzieci w wieku 2 lat od gminy? Jak to bedzie z kontantstotte na dzieci mieszkajace w Polsce czy tutejsze gminy tez beda doplacaly czy ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Lekcja 43 – Co lubisz jeść? et syltetøy - moze warto wkomponowac w dzial lekcyjny pt.: ,,przetwory"?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Lekcja 42 – owoce troche malo tego podajecie ;( szkoda
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nadchodzą policjantki w hidżabach? W europejskim kraju sędzia, który ponad konstytucje i kodeks przedkłada koran? Chore, diaboliczne reguły spisane ...
Her finner du kommentarer til Fakta om polakker i Norge I motsettning til "vannlig" - wodnej opinii ?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Breivik i baby, czyli jak Anders Breivik żony na Białorusi szukał "- Były różne problemy, np. ona nie chciała pić soku z ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Piracenie danych chronione jako rytuał religijny? Podobny absurd jak ten, że w Polsce działa NOP, zarejestrowano falangę oraz "zakaz ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Lekcja 33 - Dialog „I butikken” gdzie mozna znalesc wczesniejsze lekcje?
barbara żurawska
14-01-2012 14:26
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Urząd skarbowy (Skatteetaten) wprowadza nowe zasady kontroli tożsamości dla obcokrajowców Z tego co wiem (a byłam tam w zeszłym tyg.), sam akt ślubu ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Urodziny Mojej Norwegii! super !
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu WOSP SIE MA!!!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Marit Bjørgen oskarżona o doping takie idealne panstwo uczciwych i sprawiedliwych
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Litwini przed nami – w policyjnych statystykach tak to juz jest,wszyscy wiemy jacy jestesmy my polacy,ale nieprzeboleje Litwinow,pracuje znimi i ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kierunek – Norwegia! brakuje promu: swinoujscie - trelleborg: unity line....
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Dni wolne w roku 2012 Czy mógłbyś ktoś wyjaśnić (podstawa prawna?) dlaczego: "Zarówno Wigilia Bożego Narodzenia jaki i Sylwester wypadały w ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polska Królowa Zimy rządzi! cos pieknego.. lezka w oku sie kreci. cudnie to bylo ogladac!!!!
Jak to jest w Norwegii jeżeli ktoś ulegnie wypadkowi w pracy? Mój brat miał taki przypadek ze spadl mu na reke kawalek rozbitego szkla i doznał przeciecia skory i mięśni. Czy można starać sie o ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Pijani Polacy ukradli tabletki odwykowe jaja jakieś..
Marek Grzywnowicz
10-01-2012 14:49
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Lekcja 19 – czas cz.1 - Hva er klokka? - Den er half fire. Oczywiscie ,,halv,, nie ,,half,, (Która godzina? Wpół do czwartej) Pozdrawiam i ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polacy częstymi ofiarami wypadków w pracy CO ZA BZDURY. Wiele razy zgłaszaliśmy z kolegami łamanie przepisów do Inspekcji Pracy. Żadnej kontloli w ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Pierwsza na świecie porównywarka prezentów odlacz od mojej norwegii juz teraz i nie trac czasu na durnowate artykuly!...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Z tych miejsc Cię wyrzucą – ten filmik nie dotyczy polakow.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Bjørgen wygrywa, ale Kowalczyk wciąż jest liderką klasyfikacji generalnej Ahah Widziałam Kowalczyk na 13 w szkole na angielskim oglądaliśmy
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Bez immunitetu - Carl Hagen spowodował wypadek i stracił prawo jazdy Spodnie jak spodnie,ale co z obiadem i ciastem bananowym?????
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Barnevernet przyrównane do Hitlerjugend? Polski konsulat w centrum skandalu w Norwegii. jak zwykle polska amba-sada i konsul robi NIC, i za te nic ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Prognozy na 2012 rok: ceny mieszkań pójdą o 4-6% w górę "Jest wiele czynników, które będą powodować wzrost cen, np. (...) niemal nieistniejące ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zwycięzcy w kalendarzu 2012! Szalu nie ma...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Coraz więcej dzieci trafia pod opiekę ośrodków pomocy społecznej dla czego są zabierane te dzieci????i czy Polakom też zabierają jaki podstawy mają ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu W 2011 roku na norweskich drogach zginęło 167 osób hehe, dobre, a w Polandii w swiateczny weekendzginelo 29 osob , poltunstwo niepotrafi ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Agencje w regionie Trøndelag szukam pracy proszę o kontakt tel 669 652 694 z poważaniem andrzej łątkiewicz szczecin dziękuje
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Tajemnicza Bjørgen dowcip.... lekarz do Marit: - mam dla Ciebie zla wiadomosc... - co... nie mam juz Astmy?? - nieee.. gorzej... Anna wlasnie ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu ZAGINIONY, POSZUKIWANY
Monika Suswalska Grosvik
29-12-2011 20:40
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegowie uważają, że zarabiają zbyt mało a co mowiac o Polakach co dobrze pracuja a wynagrodzenie ochlapy
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 120 000 ZŁODZIEI W OSLO oh ci złodzieje hehehe
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wesołych Świąt! Wesołych Świąt!!!dla wszystkich!!!
Ewa Żółtowska
24-12-2011 16:00
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegia oferuje MFW 55 miliardów pożyczki No było 55 miliadów i nie ma 55 miliardów hahahaha
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu LO grozi falą antyrządowych strajków No, ale dlaczego są przeciwni? Przeciez to dla norweskich pracowników lepiej. Dotychczas pracownicy tymczasowi ...