Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Hubert Sarnacki Mateusz Walkowiak JasJasnieweski Kowalczyk (3211 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
czytajac twe jakze "mądre słowa" mam nieodparte wrazenie,ze przerabiasz to obecnie, bądz przerabiałes nie tak dawno......
Przytakujac naszej gwiezdzie z rogaland (jasiu 102) pokazałes dobitnie, jak bardzo pusta jest twoja głowa, bo tylko takim (pustym) lekkim łbem łatwo i lekko sie przytakuje
Janek jest turbo kretynem, starym capem, który nie lubi wszystkich i wszystkiego!
I tak np: jesli ktos nie uczy sie, bo nie potrzebuje jezyka norweskiego, to jest automatycznie mongołem

Janek jest the best, chocby tylko dlatego,ze był w USA i sprzatał ataku na WTC......
Takze nie podskakuj, bo wyzej chuja nigdy nie podskoczysz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów

(espen)
Początkujący
Marianek73 - Swietnie sie wpisujesz w teze ktora tu przedstawilem.
Sam sobie wystawiasz swiadectwo. W kwestii formalnej: komentarz nie dotyczyl Janka personalnie i nie bylo moja intencja ocena jego przymiotow umyslowych. Ale ty z pewnoscia wiesz kto jest glupi a kto madry( czytaj podzielajacy twoje poglady) Jezyk jakiego uzywasz w tym pseudo-komentarzu sytuuje cie po jedynej "wlasciwej" stronie sporu.
Lubisz duzo krzyczec ale niestety przestrzeliles.Zareagowalesw mysl przyslowia "uderz w stol a nozyce..." tymczsem nie odniosles sie do tresci, zanegowales cala teze tylko dlatego, ze posrednio potwierdzla wywod Janka, a przeciez Janek nie moze miec racji - bo nikogo nie lubi!
Czy jezeli pojawi sie ktos kto jest powszechnie lubiany a bedzie plotl glupoty ty sie z nim zgodzisz? To zwykla analogia ktora wykazuje luke w twoim niepowaznym dowodzeniu. Nie opierasz sie na zadnych przeslankach merytorycznych to tylko jezyk emocji.
Mysle jednak, ze razi cie jezyk. Dziwisz sie, ze mozna poslugiwac sie zdaniami zlozonymi bez ku...lub chu..jako spojnikow.
Zareagowalem na twoje wypociny 1 raz i nie zrobie tego wiecej szkoda na ciebie czasu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
espen napisał:
Marianek73 -
Zareagowalem na twoje wypociny 1 raz i nie zrobie tego wiecej szkoda na ciebie czasu

nie poddawaj się
to nie tylko chrześcijański, ale wręcz humanitarny obowiązek, aby tych mongołów cywilizować
na początek spróbuj ich zrozumieć
taki mongoł jak mariunio, czy brzydal ma pieniądze, no bo Norge dała mu popracować
ale penge to jedyny pozytyw jakiego się dorobił na wygnaniu
za darmo nabawili się za to nerwicy, alkoholizmu, zaległości w kontaktach seksualnych itd.
czas swój dzielą na zarabianie koron, raczenie się C2H5OH i charczenie na takim forum

nie poddawaj się zatem i rzucaj przed nich perły- w końcu coś tam zrozumieją
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
urzekła mnie twoja historia
Chyba z byt czesto ogladasz tvn, bo tam ciagle uzywaja słowa "merytorycznie".....
ps: ja tez nie zamierzam wiecej komentowac twoich wypocin, poniewaz nie chce sie znizac do twojego poziomu......
Poza tym w dalszum ciagu uwazam, ze opisałes własną osobe i teraz próbujesz sie wymixowac,ale marnie ci to wychodzi......
Spróbuj bardziej merytorycznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...nie

ma to jak

polski mongol z hameryki

bezcenne...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
coz sa ludzie ktorzy wchloneli juz tyle wiedzy ze nie sa w stanie przyswoic juz nic wiecej....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
chłoń wódkę
polską
jak wiedza ci już nie wchodzi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
i co jasiu sprawdza sie?bo chyba sprawdziles na sobie skoro polecasz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(madziamur)
Wiking
z norweskim osiagniesz cel bez jezyka marne szanse
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Earthtraveler)
Wiking
Nauczyłem sie angielskiego w ciagu 3 lat przez 6 dni w tygodniu od 2 do 4 godz. dziennie.Nauke doszlifowałem jeszcze 2 lata w irlandii,teraz od 4 m-cy uczę sie norweskiego (bokmal) i zaden ciul czy tez inny leń niepowie mi ze kazdy nowo poznany jezyk nie jest potrzebny.kropka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok