Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(811 niezalogowanych)
12 Posty
Roman Miedziak
(miedziapol)
Wiking
Od zeszłego roku można również odliczyć darowizny do Polski, np. darowizna do Polskiego Kościoła. 28% od wpłaconej sumy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Joanna Rembecka
(Johanne)
Wiking
A moze w polsce zaczeli by odliczac od podatku kwote przeznaczona dla p. Kulczyka. On tez jest przeciez biedny jak cala norwegia. Kurwa jaki ten kraj jest zjebany na maksa. Na 5 wydanych koron 1 korona pochodzi z ropy. Co oni by kurwa zrobili bez tej ropy??!!! Zesrali by sie bo przeciez nie wpadli by na pomysl zeby ogien rozpalic. ???!!!! Ogien wymysla za jakies 50tys lat dopiero. lol
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
339 Postów
Krzysztof Adamek
(crazy chris)
Stały Bywalec
Johanne napisał:
A moze w polsce zaczeli by odliczac od podatku kwote przeznaczona dla p. Kulczyka. On tez jest przeciez biedny jak cala norwegia. Kurwa jaki ten kraj jest zjebany na maksa. Na 5 wydanych koron 1 korona pochodzi z ropy. Co oni by kurwa zrobili bez tej ropy??!!! Zesrali by sie bo przeciez nie wpadli by na pomysl zeby ogien rozpalic. ???!!!! Ogien wymysla za jakies 50tys lat dopiero. lol

coś mnie się zdaje ze jest deko inaczej
na 5 koronek jedna nie pochodzi z ropy
norek mi mowił ze 30-35 lat temu to zyli tu w lepiankach i pieprzyli się w gronie rodzinny
dlatego tylu tu jest upośledzonych
lowili ryby i paśli barany ...
dopiero gdy hamerykanie znależli im rope to odżyła im dupa
a co do ognia ,to my im zostawimy wyjezdzając z tad
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
crazy chris napisał:...norek mi mowił ze 30-35 lat temu to zyli tu w lepiankach i pieprzyli się w gronie rodzinny
dlatego tylu tu jest upośledzonych
lowili ryby i paśli barany ...
dopiero gdy hamerykanie znależli im rope to odżyła im dupa
a co do ognia ,to my im zostawimy wyjezdzając z tad

Jak tak czytam twoje wypowiedzi , pod różnymi tematami , te obecne i tamte wcześniejsze ...
To aż dziw mnie bierze , że ty jeszcze nie jesteś w jakimś zakładzie zamkniętym.
---
Wszędzie jest tobie źle ... / tyle świata zwiedziłeś i nigdzie nie zażyłeś szczęścia .
wszędzie sami debile ... brudasy i ta inna szarańcza .
---
Tylko popatrz ... to ty przyjeżdżasz ... do kogoś / Dany kraj / i to ty " żebrzesz " o pracę ... dostajesz ją i tyrasz jako "niewolnik" .
---
A durni ...nieokrzesani Tubylcy , te brudasy i upośledzeni ... śmieją się w kułak z półdarmowego "robola" .
---
A ty z zachwytu , nad zarobionymi dutkami -/ których nie masz jak zapracować w Polsce /- kładziesz uszy po sobie i uśmiechasz się głupkowato ...
---
I tylko w necie wylewasz swoją żółć ... myślami błądząc po następnej ofercie w następnym państwie ...
---
A Tubylcy zostają i po tygodniu zapominają o tobie , ........................................ ! .
---
Ech ... nijak nie jest Mi ciebie żal... kiś się w tym własnym , zawistnym sosie ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...przeciez

caly ten 'krejzi zdzis'

to tylko kolejna,marna prowokacja

bezrobotnego dzieciaka,z zaburzeniami osobowosci...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
arytukul z 25 stycznia... hmmmmm 2012 roku... do grudnia to ja zapomne ze moge cos odliczyc.. jednym slowem... daliscie dupy z tym artykulem..... troche za pozno....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Johanne napisał:

Tak sie zastanawiam, co taka swiatla, wnikliwa osoba jak ty robi w tak beznadziejnym kraju jak Norwegia.....
Ale teraz juz mnie oswiecilas !!! Ty tu robisz "byznes stulecia"!!!! Ty probujesz opchnac norwegom ogien !!! A norwedzy, jak to norwedzy glupi narod nie lapie jaki to dobry interes......
Napisz jak negocjacje dojda do skutku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok