Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

CAŁA POLSKA WALCZY Z ACTA - Norwegia

Czytali temat:
(909 niezalogowanych)
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu CAŁA POLSKA WALCZY Z ACTA
Oh.... Co prawda troszkę późno... ale jak to mówią, lepiej późno niż wcale... Bo wojna o Polskę trwa już od pewnego czasu... Totalnym idiotyzmem było by podpisanie tego "papieru". Oczywiście jakiś "debil" (bez nazwisk) wystosował pismo o podpisanie tego szitu... Na szczęście są jeszcze anonimowi ... I coś więcej...

technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,...owniku_ponownie.html

www.facebook.com/Anonymous.Polska?sk=wall

Dalej radźcie sobie sami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
najlepiej niech nam od razu chipy zaloza,i anteke w dupe.
jak zwykle belkot ktory mozna dowolnie tlumaczyc i interpretowac....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
oj chyba nie wiecie do końca o co chodzi ,kto by chciał pracować a inni mieli by korzystać z jego wypłaty .
prawa autorskie muszą być chronione,tylko teraz pytanie ile maja nas kosztować np.słuchanie muzy,ogladanie zdjęć bo moim zdaniem jak każdy obywatel da np.1 zł to taki twórca nazbiera miliony
w Polsce tak już jest że jedni płacą a drudzy ,sobie po po prostu biorą bo zeta nie dadzą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów

(lena003)
Początkujący
lizzi napisał:

Baśka też walczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
POLSKI RZAD JEST TAK NIE NAŻARTY ŻE NIE WIE ILE W KOŃCU ZEŻREĆ MOŻE
puszczając muzykę w sklepie zapłaciłam za orginalną płytę 89 zł potem dostałam umowę z ZAiKS
i musze ja podpisać jak puszczam muzykę i koniec jak nie to kriminał ,a teraz jeszcze będę płacić za prawa w necie noooo szlak trafia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
a jak to jest z logowaniem w norge ......też chcą coś ugryżć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
lizzi-masz racje tylko czy usprawiedliwiasz danie komus prawa do przegladania twoich prywatnych e-maili bez wyroku sadu?zawsze beda mogli powiedziec ze szukaj hakerow.
albo sprawdzania jakie strony przegladasz?a jesli lubisz jakies specyficzne strony,i nie bardzo masz ochote zeby ktos grzebal w twojej prywatnosci.
nie sciagnolem w zyciu nawet jednego utworu ani filmu z netu i k.... nie zycze sobie zeby ktos mi grzebal, w moich prywatnych meilach itd.

zastanow sie dlaczego sprawa wyszla na jaw dopiero w piatek,a rozmowy byly od kilku miesiecy,a teraz mowia ze za pozno zeby sie wycofac....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
kryss napisał:
lizzi-masz racje tylko czy usprawiedliwiasz danie komus prawa do przegladania twoich prywatnych e-maili bez wyroku sadu?zawsze beda mogli powiedziec ze szukaj hakerow.
albo sprawdzania jakie strony przegladasz?a jesli lubisz jakies specyficzne strony,i nie bardzo masz ochote zeby ktos grzebal w twojej prywatnosci.
nie sciagnolem w zyciu nawet jednego utworu ani filmu z netu i k.... nie zycze sobie zeby ktos mi grzebal, w moich prywatnych meilach itd.

zastanow sie dlaczego sprawa wyszla na jaw dopiero w piatek,a rozmowy byly od kilku miesiecy,a teraz mowia ze za pozno zeby sie wycofac....

widzisz dlatego anonimowi w to weszli ,bo walczą o dobro sprawy ale walka i tak z wiatrakami bo bez tej umowy i tak mogą cię prześwietlić dlatego tak ważne jest nie ujawniać swoich danych w necie np.uwierz mi ,że pomimo ochrony danych osobowych i tak firmy i urzedy maja Cię jak na widelcu jeśli podałeś swoje namiary
W Polsce jest prawo ale tylko bezprawia .
albo jak wolisz Prawo Prawem a sprawiedliwość po naszej stronie ,jeśli mają na ciebie paragraf obalasz go innym paragrafem ,jesli umiesz i umiesz sobie radzić ,tylko ze jest multum obywateli którzy nie radzą sobie i tu w tym wypadku prawo ich nie chroni robia z nimi co chcą ,jak chcą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok