Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol S Grzesiek Ja..... Katarzyna Sz a z Patryk Mańczuk Marek Bartys Arkadiusz arkadius Tomek ... Pawel P adam r Paweł M Piotr 3 K Hexi (1835 niezalogowanych)
45 Postów
Daniel Tomaszuk
(undermine)
Nowicjusz
same kur.. i zlodzieje zamiast byc wdzieczym ze moga pracowac w obcym kraju za lepsze pieniadze to jeszcze kradna zenada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Krzysztof ....
(Duszek)
Wiking
Popieram 100% Undermine .Do paszportów i dowodów wpisać zakaz poruszanie sie po krajach Skandynawskich do konca życia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
A Wy jak dzieci ...kwestią nie jest To czy Ci dwaj kretyni są winni tylko:

Czy Jako POLACY jesteśmy napiętnowani w Norwegii jako przestepcy i jesli tak, to dlaczego...pewnie wielu powie bo tak jest" Polacy to bandyci i złodzieje" wszyscy są zli tylko jakoś nie WY nie WASI koledzy rodzina, przyjaciele... no to jak nie ONI to KTO do kurwy nendzy!!!!!!!!!!!!!!!!

Po drugie Ilu z was słyszało o Gwałtach na Norweżkach w Oslo popełnianych przez TYLKO i wyłącznie obcokrajowców szczególnie muzułmanów i wschodnio Europejczyków.... co też w to wierzycie !!!!!!!!!!!!

Pocziwe Duszyczki z WAS... ale niestety ...strasznie naiwne!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
w hameryce Polack to wzór durnia
w Niemczech złodziej, polski porządek, polska praca
we Francji się mówi pijany jak Polak
w Holandii gazety piszą o Polakach - nowi chujowi Marokańczycy
w Anglii jak byłem w 2005 to w Hull już Polaków nie wpuszczali do klubów

a wszystko przez to, że gdzieś tam się trafi jakaś jedna czarna owca na milion wspaniałych, uczciwych, pracowitych, no tych z "Dnia Świra", albo najlepszego w dziejach polskiego filmu "Milioner"z Januszem Gajosem
P.S
przypomniało mi się jeszcze jak to polska TV pokazywała napisy na czeskich restauracjach
Polakom i psom wstęp wzbroniony
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
bo "czarne owce" to nie 1% ale o wiele wiecej i niestety takich rodzynkow przybywa tutaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Małgorzata ...
(Gosia0788)
Wiking
Mi dwie młode dziewczyny czyt. "pochodzenia norweskiego" ukradły torebkę. Miałam tyle szczęścia, że sama ją odnalazłam, ale bez pieniędzy, a dziewczyny nie poniosły za to żadnych konsekwencji.... aa i jeszcze krzyczały, że to nie one, a "moja" torebka, była u jednej z dziewczyn w torbie... I gdzie tu sprawiedliwość???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...zapomnialas

o drobnym szczegole

norwedzy moga,w koncu sa u siebie...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Gosia0788 napisał:
Mi dwie młode dziewczyny czyt. "pochodzenia norweskiego" ukradły torebkę. Miałam tyle szczęścia, że sama ją odnalazłam, ale bez pieniędzy, a dziewczyny nie poniosły za to żadnych konsekwencji.... aa i jeszcze krzyczały, że to nie one, a "moja" torebka, była u jednej z dziewczyn w torbie... I gdzie tu sprawiedliwość???
w hameryce w szatniach kłódki, narzędzia w takich specjalnych stalowych skrzyniach, z ukrytymi kłódkami, przypięte grubymi łańcuchami
w Anglii podobnie
tutaj w szatni wszystkie szafki nie mają kłódek, narzędzia walają się gdzie popadnie, a i zdarza się, że drzwi do fabryki zapomną zamknąć na noc
do czasu
aż taki jeden naród wprowadzi te swoje WARTOŚCI, które to Solidaruchy chciały zapisać w traktacie akcesyjnym do UE, żeby obowiązywały w całej Europie
jego mać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Przemek Wojcinski
(Przemek33)
Wiking
kiedy ,i czy doczekamy sie ze my polacy będziemy normalni..... Pamietajmy ze jesteśmy w obcym kraju, i dostosujmy sie a zawsze jest ,było i bedzie złodziejstwo. Tu ,czy gdzie indziej a zawsze bedzie winny polak.Polak to k..... i z.......orza P..... Kiedy to sie zmieni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Przemek33 napisał:
kiedy ,i czy doczekamy sie ze my polacy będziemy normalni..... Pamietajmy ze jesteśmy w obcym kraju, i dostosujmy sie a zawsze jest ,było i bedzie złodziejstwo. Tu ,czy gdzie indziej a zawsze bedzie winny polak.Polak to k..... i z.......orza P..... Kiedy to sie zmieni.
stopień trudności oduczyć Polaka kraść jest podobny jak oduczyć psa szczekać
dużo wytrwałości i kości i się może uda
skąd to się wzięło
z dziada pradziada
w tej nacji od wiek wieków około 90% nic nie miało
najpierw był chłop pańszczyźniany, a potem kołchoźnik, albo pracownik uspołecznionego zakładu
musieli kraść aby żyć
z czasem to wrosło w geny, odruchy Pawłowa itp
tylko 10% narodu coś posiadało i nie musiało kraść
także jak staniesz u wyjścia Norwegiana to bądź statystycznie pewien, że przechodzi 9 genetycznie już zmutowanych polskich złodziei i jeden co raczej nie ukradnie
tych 9 ukradnie zawsze i wszędzie, jeśli tylko natrafi się okazja. nawet papier toaletowy, albo widelec
instynkt wielopokoleniowy jak szczekanie u psa
to jest naprawdę niewyobrażalnie trudne do wytrzebienia. im komuna wmówiła, że teraz to oni są pany, nawet nie zdają sobie z tego sprawy, że ich przodek kradł z zagonu dziedzica
po wejściu komuny
gówno w trawie zapiszczało
i tak sobie leży równo
bo się wreszcie doczekało
że dziś ważne każde gówno
ale w Polsce przecież oficjalnie każdego się przez Pan tytułuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok