Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Coraz więcej dzieci trafia pod opiekę ośrodków pomocy społecznej - Norwegia

Czytali temat:
(1160 niezalogowanych)
4 Posty
Jacol XXXXX
(kasper11)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Coraz więcej dzieci trafia pod opiekę ośrodków pomocy społecznej
dla czego są zabierane te dzieci????i czy Polakom też zabierają jaki podstawy mają zeby zabrać dziecko biologicznym rodzicom ??????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Moniczkazryciuszka1)
Wiking
jakby mogli to wszystkim by pozabierali,niech spojrza na istne patole murzynskich rodzin,cyganow ktorzy kradna,pakistanow na zasilkach,a moze norwegom trzeba dzieci odbierac-sa rozpuszczone ze strach myslec co dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Jacol XXXXX
(kasper11)
Wiking
tzn???co Norwegom nie zabierają tylko komu???ale zabierają tym co piją i biją swoje dzieci nie patrzą na nic innego czyli nie mamy co sie obawiac skora my nie sięgamy po alkohol ani nie bijemy swoich dzieci...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Jacol XXXXX
(kasper11)
Wiking
14 Minuty temu Oklaski: 0
tzn???co Norwegom nie zabierają tylko komu???ale zabierają tym co piją i biją swoje dzieci nie patrzą na nic innego czyli nie mamy co sie obawiac skora my nie sięgamy po alkohol ani nie bijemy swoich dzieci...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Moniczkazryciuszka1)
Wiking
Z tego co mi wiadomo to oczywiscie dzieci sa odbierane patologicznym rodzina,ale ile nacierpiec sie musza nasze polskie dzieci i my rodzice nieslusznie osądzani tylko np dlatego ze dziecko co ledwo przyjechalo do Norwegi i wszkole nie daje sobie rady-to 1 powod by do domu wysylac BARNEVERNET?znam troche takich ludzi,czy to powod do tego by zyc w stresie dziecku czy rodzicom-to normalne rodziny-zla organizacja ,szukaja rodzin wszedzie i wynajduja tysiace bezsensu argumentow,mogli by sie zajac tymi co naprawde potrzeba,no tak za to maja kase -nie obawiajmy sie bo po co,niech obawiaja sie ci co powinni!!!!!! zawsze w obcym panswie nie widzi sie swojego tylko czyjes,uwierzcie ze jest duzo rodzin ktore sa porzadnymi rodzinami a nie maja spokoju bo ...........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Moniczkazryciuszka1 napisał:
Z tego co mi wiadomo to oczywiscie dzieci sa odbierane patologicznym rodzina,ale ile nacierpiec sie musza nasze polskie dzieci i my rodzice nieslusznie osądzani tylko np dlatego ze dziecko co ledwo przyjechalo do Norwegi i wszkole nie daje sobie rady-to 1 powod by do domu wysylac BARNEVERNET?znam troche takich ludzi,czy to powod do tego by zyc w stresie dziecku czy rodzicom-to normalne rodziny-zla organizacja ,szukaja rodzin wszedzie i wynajduja tysiace bezsensu argumentow,mogli by sie zajac tymi co naprawde potrzeba,no tak za to maja kase -nie obawiajmy sie bo po co,niech obawiaja sie ci co powinni!!!!!! zawsze w obcym panswie nie widzi sie swojego tylko czyjes,uwierzcie ze jest duzo rodzin ktore sa porzadnymi rodzinami a nie maja spokoju bo ...........

A jakies wnioski? Bo ten slowotok zbyt chaotyczny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
76 Postów

(agnes77magnes)
Początkujący
strach,srach,strach...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Moniczkazryciuszka1 napisał:

Czy aby tylko patologiom....
A moze faktycznie powinnismy,zaczerpnac od nich wiedzy, jak powinnismy postepowac z malymi dziecmi.
Kiedy i jak mozemy zostwic malenstwa same, by wyjsc np. na kolacje do restauracji.
Nie potrzebujac nikogo na ten czas, kto mogby zaopiekowac sie naszym potomstwem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
pozazycie napisał:

Czy aby tylko patologiom....
A moze faktycznie powinnismy,zaczerpnac od nich wiedzy, jak powinnismy postepowac z malymi dziecmi.
Kiedy i jak mozemy zostwic malenstwa same, by wyjsc np. na kolacje do restauracji.
Nie potrzebujac nikogo na ten czas, kto mogby zaopiekowac sie naszym potomstwem.
[/quote]

Co masz na mysli? bo skladnia jak zwykle kuleje.

Czy to ze mozna zostawic dzieci same podczas pobytu w knajpie czy wrecz odwrotnie?
Nie napisalas o wieku dzieci, bo to dosc istotny element
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
mi BARNEVERNET ostatnio zabrało kwiatka razem z doniczką !!!!

bo zapomniałem podlać wodą ze 2 razy !!!

to straszne -- co teraz będzie z moim kwiatkiem ?? dodatkowo oskarżyli mnie że kwiatek nie zna języka norweskiego , a tak na marginesie nic nie mówi !!Zostałem powiadomiony że chyba zamkną się w sobie ponieważ tak źle go traktowałem >

Zaraz obok BARNEVERNET znalazło puszkę po piwie co wskazywało na alkoholizm w domu i patologię

co teraz będzie ??? co się dalej stanie ??

boję się ................. !!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok