Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol S A ... Dawid Korczowski Jan Blecharz Artur M Mateusz Augustyniak Miś.ka fresa411 (1658 niezalogowanych)
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Sebastian napisał:
[quote]Joseph napisał:
strix napisał:
Solo napisał:

!

Ale ze co, że to śmieszne jest, CO? nie kolego nie jest, Nor mówi to samo o nas Polakach.
Żałość...myslisz że jesteś lepszy boś biał w Białej Norwegii????? błąd nie jesteś .

Żeni by Norwegia biała jest? ta śniegu nie ma i szaro to raz, a dwa to spróbuj przejść na Gronland (o ile jeszcze wiz tam dla białych nie wprowadzili ) i zobacz jak jest "biało"..........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Nie wiem może masz rację, ale jedna dzielnica Oslo jak sądze, to nie cała Norwegia.
Gdyby nawet to co? Amerykanie "ich" jak stonke im zrzucili?gadanie!
Posłuchaj radia , czytaj gazety a sie dowiesz ze najwiekszym problemem Norwegii są Emigranci , Azylanci, Bandy z wschodniej Europy*czyt. Polski ,czy warto wypłacać Barnetrygd bo największymi beneficjetami są Muzyłmańskie rodziny bo.... bo......ble... ble... ble zresztą wiesz sam co piszą ... powtarzasz to co tam wyczytałeś i nie ma w tym nic złego bo ...przeciez jesteś Europejczykiem i to nie o tobie!
Ponownie błąd!!!!!!!!!!!! to o tobie i o mnie też jesteśmy dla nich tym samym Gównem tylko jest nam ciężko to zrozumieć.

Z szcunkiem
pozd
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Początkujący
Sami są sobie winni. Trzeba było nie zapraszać obcokrajowców.
A teraz niech męczą się z nami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Amen!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
sie nie mecza z nami
te rodzinne czy opiekuncze to grosze ledwo promile wydatkow
a korzysci to masa tanich niewolnikow z polski co robia rzeczy o ktorych Norwedzy nie maja pojecia i to na czarno za grosze albo nawet za darmo
i mozliwosc uczestnictwa w obszarze ekonomicznym europy
i ogromne inwestycje w Polsce a zyski wolne od podatkow
cale gry na warantach i papierach wartosciowych i
statoil ,neste
kto ma auto to wie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
patim nie wiem do czego zmiezasz ze swoimi myslami popieram to co mowisz TU ale w innych watkach pleciesz bzdury(bez obrazy) moze to chwilowa nie dyspozycja wiec wybaczam.
POZD
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Sebastian wal na pw przyklady
mam zdanie po tym co przezylem
ale norwegia jest dluga i co komuna to inne prawo
chyba ze jestes tu dluzej niz ja
ale to znaczy ze ty nie robotnik tylko urzednik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
patim
Nie nawet co komuna a nawet co inny urzednik to inne prawo , kraj paradoksu..ale jako Polacy powinnismy byc przyzwyczajeni.
Jestem bardzo rozczarowany obecnie Norwegią nie wszsystkim ale wiekszoscią ludzmi z mojego otoczenia...prasą...radiem...tv, wszystko na jedno kopyt( ...zresztą jak znakomitą większością rzeczy w Norwegii) w radio... dzgają nożami ...Emigranci, obrabowali... Emigranci.. zgwałcili EMIGRANCI itp itd nawet ostatnio slyszaem w radio ze Zagraniczni kierowcy maja nieprzystosowane auta cieżarowe, wszystko Złe i wszystko Zle co obce, nie Norweskie ...to jakies chore jest... to już nawet nie śmieszy mnie jak kiedyś, to Nacjonalizm , Rasizm w czystej postaci otwarty, jawny ....krótka droga do Nazizmu... a te teksty o gwałconych kobietach przez Obcych toż to woła o Pomstę do nieba, czy nie wiemy jakie podejscie maja Norweskie dziewczyny do sexu...hm... jasne że wiemy... jak ipreza to do bólu alkohol i pada taka a potem nie wie z kim i kiedy a potem mówi ...Muzlim mnie pokalał!!!!
Sportem narodowym stal sie Nacjonalizm-Rasistowski sam się bawię z Norwegami żeby ich wybadać kim ten i owy jest przez prosta zabawe polegajacą na dowcipie o Muzułmanach -Czarnych albo narzekaniu na nich i wiecie co... nie spotkalem sie z inna reakcja jak atakiem na owe osoby i poklasku że tak...tak te muzlimy albo czrnuchy to to czy tamto.
Można by długo o tym pisac ale szkoda pradu jak to mój kolega mawia.
pozd
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
patim nie nawet co komuna a nawet co inny urzednik to inne prawo , kraj paradoksu..ale jako Polacy powinnismy byc przyzwyczajeni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Początkujący
Sebastian napisał:
Mozna by dlugo o tym pisac ale szkoda pradu jak to moj kolega mawia
- Czyżby edytor tekstu nic nie podkreślał? Jak dla Ciebie, to również szkoda było słowniczka ortograficznego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok