Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

"Norwegia zasłużyła na Breivika" - Norwegia

Czytali temat:
(490 niezalogowanych)
2 Posty

(tigarch)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu "Norwegia zasłużyła na Breivika"
Uscisnalbym prawice temu Misiu
A tak na powaznie, to w tym bagnie jest jeszcze jedno dno - "demokratyczne" podejscie do mozliwosci piastowania kierowniczych stanowisk i wyzszych przez nie-Norwegow... Czyli brak takowej i chocbysmy d... na dach weszli to szefami i kierownikami mozemy byc jedynie we wlasnych firmach. Choc i wtedy probuje sie pokazac, ze lepsze wyksztalcenie, doswiadczenie i wiedza oraz kompetencje i tak sie nie licza, bo miejsce urodzenia to Poznan a nie byle ktora wiocha w Norkolandii... I tyle w temacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Joanna Rembecka
(Johanne)
Wiking
Za pare lat stanie pomnik Andrzeja gdzies w okolicach karls johanu potajemnie odlany w podziemiu a PANY w przescieradlach beda na niego pluć i srać i karza go przetopic na klamki do meczetu. HAHAHAA
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
183 Posty
Gamel Fazi Fazi
(GamelFazi)
Stały Bywalec
No przeginacie troszke z tymi hymnami pochwalnymi

ALE
francuski pisarz ma duzo racji,emigracja obojetnie jakakolwiek czarna zolta czy nawet biala przyjezdzajac do jakiegokolwiek kraju powinna szanowac prawa i kulture tego spoleczenstwa do ktorego chce wejsc a nie wysuwac coraz to nowe zadania i postulaty. Jestes zydem,muzulmaninem to sobie badz ale w szkole,urzedzie w sklepie itd masz zachowywac sie i postepowac jak obyczaje tego kraju mowia!!!! Koniec kropka.
Zadnej zgody na specjalne stroje w szkolach czy specjalne przerwy w pracy na modly. Religia zostaje w domu i miejscach kultu.
Panowie politycy musicie zrozumiec ze tak jak psa nikt nie zmusi do kucania gdy sika tak nikt nie moze zmusic mnie do modlenia sie do slonca czy ksiezyca!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
kamil75 napisał:
za wyspe powinien umierac w meczarniach

Ta wyspa to SYMBOL tego jak "panstwo"
"MORDUJE" SWOJE DZIECI!!!!!

Dopuszczajc do rozpleniania "muuuuuuuuuuuu"
we wlasnym domu!

BYDŁO jak NAJBARDZIEJ ma swoje miejsce na stole kuchennym.

Ale tutaj łamie sie podstawowe zasady,
czy będzie to dziwne
jak za pare lat pojawi sie NOWY HITLER????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
kamil75 napisał:
popiera obu panow
AB wykonal kawal dobrej roboty ale tylko w OSLO!!!!
za wyspe powinien umierac w meczarniach

W takim razie kamilu, powinienes wrócic do definicji słowa "terroryzm" bo zdaje sie nie ogarniasz ocb?
W kazdym zamachu, ataku i innym akcie terroru zawarte jest przesłanie/informacja,etc.....
Wiec skoro ty nie ogarniasz co Jedrula chciał gamoniom powiedziec, to jestes gdzies deep.....

Na wyspie zjazd miała "przypadkowo" bojówka partii rządzacej....
Jak prawdziwy terrorysta ABB uderzył w najczulszy punkt i zlikwidował ludzi/młodziez, która za kilka/kilkanascie lat bedzie kontynuowała program dzisiejszych stoltenbergów i reszty artystów.....
Dając do zrozumienia, ze nie nalezy isc tą droga jaka idą te dzisiejsze hoyre,venstre i inne "psele"
Piekny Jens zanim sie ocknie, to ahmedy uchwala mu obowiazkowe chodzenie do meczetu 2x/tydz, przerwy w pracy podczas ramadanu i milionowe dotacje na budowe kolejnych "cudownych miejsc" gdzie mozna przykulawic bajere z allahem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(macieksz)
Wiking
ja tez uwazam ze wyspa to bylo nieporozumienie mozna bylo to inaczej rozegrac
mimo to ze smierc dzieci daje do myslenia to nie Norwegom.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Ciekawa jestem czy gdyby którekolwiek z Was straciło kogokolwiek bliskiego w akcie terroru, czy wtedy doszukiwalibyście powodu tego ataku. Terroryzm jest złem, złem który ogarnia coraz większą część naszego świata i wg mnie nic go nie usprawiedliwia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
lena1 napisał:
[quote]Ciekawa jestem czy gdyby którekolwiek z Was straciło kogokolwiek bliskiego w akcie terroru, czy wtedy doszukiwalibyście powodu tego ataku. Terroryzm jest złem, złem który ogarnia coraz większą część naszego świata i [b]wg mnie nic go nie usprawiedliwia![/b]/quote]

Nic? A o robili polscy partzanci podczas II wojny swiatowej? Dokladnie to samo co obecnie arabscy terrorysci.

Swoja droga zyjemy w najspokojniejszym stuleciu ze statystycznie zwiekszajacym sie dobrobytem wiec nie ma co zaklinac rzeczywistosci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
optimus reaktywacja napisał:

Nic? A o robili polscy partzanci podczas II wojny swiatowej? Dokladnie to samo co obecnie arabscy terrorysci.

tych partyzantów tak za wielu to nie było
żeby być partyzantem to według konwencji genewskiej trzeba było mieć na sobie wyraźne oznaczenie pozwalające z oddali odróżnić od cywili i obowiązkowo broń na wierzchu
tym czasem polska TeVe pokazuje jak polskie bandziory w cywilkach z bronią pod płaszczem, albo w gaciach podchodzą do Niemca i zabijają go i wmawia motłochowi, że to był dobry charakter
polski patriota, partyzant
dobry człowiek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
A tak swoją drogą dziś Francuz żle się czuje w swoim kraju ze względu na wielu OBCYCH...ciekawe co czuli Algierczycy w 1830 roku!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok