A ja się nie zgadzam, ani z kamilem75 ani z resztą tu komentujących! Ja też jak każdy boję się odmiennej religii,a szczególnie fanatyków wszelkiej maści. Nie mniej jednak, Wasze wypowiedzi też są fanatyczne, są do tego rasistowskie, ksenofobiczne, przesiąknięte nienawiścią. Nadziwić się nie mogą, dlaczego?
Jesteście w większości młodymi, często bardzo młodymi, wykształconymi ludżmi. Przed Wami świat stoi otworem, trudny świat z bardzo trudnymi problemami. Nienawiść, terroryzm jest złem. Nie ja to wymyśliłam...To w Waszych rękach jest przyszłość dlaczego więc pochwalacie zło...Więcej radości z życia i wiary, że można lepiej, a jednoczyć się lepiej w dobrych sprawach niż złych!
Jeszcze problem brzydala, na tym forum kpiącego z wszystkich i wszystkiego . Zastanawiam się jak i z kogo wziąłeś się na tym świecie, bo jesteś też czyimś pomiotem, owszem inteligentnym i czasem nawet dowcipnym, ale za to wyjątkowo cynicznym i zimnym typem. Tak naprawdę nie wiem czy jest mi Ciebie żal, czy Tobą gardzę, śmierci jednak z rąk oszołomów i terrorystów Ci nie życzę. Nie życzę jej nikomu, nawet moim największym i ośmieszającym moje wypowiedzi przeciwnikom.