Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Breivik rozsyła listy do swoich zwolenników - Norwegia

Czytali temat:
(609 niezalogowanych)
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Breivik rozsyła listy do swoich zwolenników
Mój Boże! On nie powinien mieć żadnych praw, ani do pisania listów ani ich otrzymywania. Typ jest obrzydliwie niebezpieczny...macie rację Norwegia chyba nigdy nie wyciągnie żadnych wniosków z tego co się dzieje dookoła.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
moze w koncu norki zrozumieja co im (oraz nam) grozi.... muzulmanie z dostepem do ropy w europie polnocnej..... ja chce zeby moje wnuki byly wolne a nie zyly w syfie i biegaly z AK47 w imieniu allaha...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Joanna Rembecka
(Johanne)
Wiking
Tak na marginesie: Chrzescinanstwo i Islam. Dwie religie z najwieksza liczba oszolomow wierzacych w jakiegos tam swojego boga a i tak Judaizm rzadzi swiatem bo Zydzi jakbysmy nie patrzyli najmadrzejsi i najbogatsi sa niestety. Z mieszanka mozgu i pieniedzy jeszcze nikt w historii nie wygral. A Andrzej to zajebisty gosc. Wnuki beda czytaly w ksiazkach o tym jak Andrzej znad fjordow Syn skalniaka rozpetal III wojne swiatowa. Trzymam kciuki za chlopa bo ideologie ma na medal.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Mam szczerą nadzieję, że w życiu, mądralo bez serca , trafisz na kogoś pokroju takiego jak wychwalany przez Ciebie psychopata i zbrodniarz i będziesz celem jego ataku. Oczywiście w imię jego chorych ideałów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
lena1 napisał:
Mam szczerą nadzieję, że w życiu, mądralo bez serca , trafisz na kogoś pokroju takiego jak wychwalany przez Ciebie psychopata i zbrodniarz i będziesz celem jego ataku. Oczywiście w imię jego chorych ideałów.
Lenka ja Tobie przyznaje racje, ze "serce" nalezy miec czyste i dobre.

Moim zdaniem ABB to prawdziwy VIKING,
ktory zapobiegl uaktywnieniu
drugiego "hitlera czy stalina"!!!

To co zrobil bylo okrutne i podle,
ale byc moze "podziala" na komusze "pomyje"?

Gdyby to nie poskutkowalo to za kilkanascie lat
bylaby znowu WIELKA RZEZ
tym razem "muuuuuuuuuuuu",
podobna jak Braci Starszych w latach 40 -stych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...a

do kogo

ma niby rozsylac

do swoich przeciwnikow ?

p/s:
lewackiego pomiotu,jakos mi nie szkoda...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
70 Postów
Rafix Niechcij
(PlikPlax)
Początkujący
Zgadzam sie z Kamilem w 100 %
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
GlebaMisiu napisał:
Zgadzam sie z Kamilem w 100 %
to chyba jak wiekszosc tu na forum... i wsrod rodowitych norkow na ulicy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
A ja się nie zgadzam, ani z kamilem75 ani z resztą tu komentujących! Ja też jak każdy boję się odmiennej religii,a szczególnie fanatyków wszelkiej maści. Nie mniej jednak, Wasze wypowiedzi też są fanatyczne, są do tego rasistowskie, ksenofobiczne, przesiąknięte nienawiścią. Nadziwić się nie mogą, dlaczego?
Jesteście w większości młodymi, często bardzo młodymi, wykształconymi ludżmi. Przed Wami świat stoi otworem, trudny świat z bardzo trudnymi problemami. Nienawiść, terroryzm jest złem. Nie ja to wymyśliłam...To w Waszych rękach jest przyszłość dlaczego więc pochwalacie zło...Więcej radości z życia i wiary, że można lepiej, a jednoczyć się lepiej w dobrych sprawach niż złych!
Jeszcze problem brzydala, na tym forum kpiącego z wszystkich i wszystkiego . Zastanawiam się jak i z kogo wziąłeś się na tym świecie, bo jesteś też czyimś pomiotem, owszem inteligentnym i czasem nawet dowcipnym, ale za to wyjątkowo cynicznym i zimnym typem. Tak naprawdę nie wiem czy jest mi Ciebie żal, czy Tobą gardzę, śmierci jednak z rąk oszołomów i terrorystów Ci nie życzę. Nie życzę jej nikomu, nawet moim największym i ośmieszającym moje wypowiedzi przeciwnikom.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
No i po co ten sarkazm? Lepiej się czujesz kiedyś kpisz z kogoś czy jak?
Pamiętaj jednak, że agresja budzi agresje...czyli samonakręcająca się maszyna.
Zadaj sobie, proszę pytanie..ile jest warte ludzkie życie... Twoje życie? Ja tylko chcę podkreślić, że nikt, w imię nawet najlepszej sprawy nie ma prawa mordować innych, a wyniku ataków terrorystycznych giną zupełnie przypadkowi ludzie...
Proszę Cię również o odrobinę szacunku nie tylko dla ludzi i ich życia, ale i osobiście dla mnie. Przecież nie musimy się obrażać tylko dlatego, że mamy inne poglądy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok