Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
kiszon123 (1016 niezalogowanych)
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Fredzio napisał:
lena1 napisał:
.. jeśli jednak chcę aby na świecie było choć trochę lepiej, zaczęłam po prostu od siebie. Czyli jako jedyna w stadzie wilków zamieniłaś się w owcę i oczekujesz, że inne wilki pójda za twoim przykładem?
Hmm... Dokładnie tak samo postępuje ta światła, mądra Europa - w konfrontacji z innymi kulturami/cywilizacjami.
Jak sądzisz, co nastąpi?

jak wyjdzie z szeregu to pierwsza kulkę zbierze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
zgadza się nie wszyscy muzłumanie to terrorysci, ale wiekszosc terrorystow to muzlumanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
tylko że może nie za bardzo wypada wypowiadać się na temat muzułmanów narodowi, który po 1989 wybudował tysiące kościołów, miliony ulic nazwał JP2 i odmówił miliardy zdrowasiek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
lena1 napisał:
Czekam na najnowsze ataki moich zagorzałych przeciwników.
Lenka, "poco" atakowac...................?

Sama "siem" dobijasz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(macieksz)
Wiking
cos mi sie wydaje ze jedna z pan z tego dialogu jest moja znajoma
znam w oslo dobzre 3 polki
jedna ma meza turasa- coraz wiekszy psychol z neigo wychodzi a byl "normalny"
dwie nastepne z czarnuchami- ale je moge zrozumiec bo pamietam je z PL starsznymi szmatami byly i nic sobie z tego nie robily
brzydze sie takimi polkami
tylko biala rasa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
O Doskonała!
Jak zwykle masz rację! Chylę czoło i czuję się dobita!... O przepraszam ma być siem, chociaż w swojej ignorancji nie wiem dlaczego akurat siem. Wiem jednak, że jako istota wyższego rzędu, wytłumaczysz to niedouczonej idiotce w sposób doskonały, tak jak tylko ktoś o Twoim niewysłowionym intelekcie potrafi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów
B B
(SHREKI)
Początkujący
fiu, fiu, fiu
kocice sie drapia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
lena1 napisał:
O Doskonała!
Jak zwykle masz rację! Chylę czoło i czuję się dobita!... O przepraszam ma być siem, chociaż w swojej ignorancji nie wiem dlaczego akurat siem. Wiem jednak, że jako istota wyższego rzędu, wytłumaczysz to niedouczonej idiotce w sposób doskonały, tak jak tylko ktoś o Twoim niewysłowionym intelekcie potrafi.

Lenka nie gniewaj "siem".

Jak czytam Ciebie to jak bym widziala siebie
jeszcze roczek, dwa, trzy temu.

Teraz dojrzalam i zmienilam "siem", czyli poglady.

BTW
Ale bardzo Ciebie lubie czytac,
to takie romantyczne bujac w oblokach!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów

(pindol)
Nowicjusz
SHREKI napisał:
1096-1291 Wyprawy krzyżowe, zwane również krucjatami, zorganizowane przez Kościół i społeczeństwo Europy wojny z Turkami, z Islamem. Wyprawy krzyżowe trwają od końca XI do początków XIV wieku. W wyprawach biorą udział wszystkie grupy społeczne, także dzieci. Hasło do walki z Islamem podał papież Urban I
1935 papież Pius XI błogosławił wojska faszystowskich Włoch, wyprawiające się na podbój Abisynii
1939 papież pius XII błogosławił wojska faszystowskich Niemiec

to chyba było przed terroryzmem

nie bronię terrorystów,
ale zanim zacznie się krytykować inna religie, warto przyjżec się swojej

Tych bzdur to nauczyles sie na zlocie lewackich analfabetow czy do szkoly miales pod gorke ?

Poczytaj no zielony przyjacielu co dzialo sie przed XI wiekiem z Bizancjum, moze powiesz ze muzulamnie z kwiatami zajeli Hiszpanie i pol Francji zeby bylo smieszniej do tej pory twierdza ze to ich tereny, kto zajal Jerozolime, niszczyl swiatynie nieislamskie i zakazal wstepu do swietego miasta pielgrzymom zeby zadac Ci cwieka to nie tylko wyznawcy judaizmu i chrzesciajnstwa uwazaja Jerozolime za swiete miejsce. Pewnie tez pod Wiedniem te wstretne europejskie katolstwo skopalo tylki muzulmanom za to ze wyznawcy Allaha przyniesli nam oswiecenie i tolerancje.

To ze wojsko po drodze pladrowalo wszystko to inna sprawa i niestety dla Twojego swiatopogladu nie jest to nakaz papieza, specjalnosc katoli, takie rzeczy mialy tez miejsce calkiem niedawno bo 70 lat temu i nie tylko ruscy i niemcy kradli wszystko co nie bylo przyspawane do sciany.

Wiec zanim zaczniesz znowu powielac pierdolki z youtube czy stron typu niesamowie.pl poswiec chwile na ciekawsze ksiazki, z drugiej strony nie wiem czy to Ci pomoze, ludzie o Twoich pogladach potrafia stwierdzic ze katolstwo zmienilo hieroglify w piramidach zeby bylo im na reke .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
zanim powstal kosciol kat. istnialo wiele imperiow i cywilizacji ,kazda miala swoja wiare i kazda narzucala ja innym,i nie byly to prosby,kosciol tylko powielil wzor
co do faceta ktory glosno mowi co mysli,szczegolnie w tym kraju,i to poglady niepoprawne politycznie,to ma jaja,mimo ze robi to z pobudek politycznych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok