Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(610 niezalogowanych)
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
lena1 napisał:
A ja się nie zgadzam, ani z kamilem75 ani z resztą tu komentujących! Ja też jak każdy boję się odmiennej religii,a szczególnie fanatyków wszelkiej maści. Nie mniej jednak, Wasze wypowiedzi też są fanatyczne, są do tego rasistowskie, ksenofobiczne, przesiąknięte nienawiścią. Nadziwić się nie mogą, dlaczego?
Jesteście w większości młodymi, często bardzo młodymi, wykształconymi ludżmi. Przed Wami świat stoi otworem, trudny świat z bardzo trudnymi problemami. Nienawiść, terroryzm jest złem. Nie ja to wymyśliłam...To w Waszych rękach jest przyszłość dlaczego więc pochwalacie zło...Więcej radości z życia i wiary, że można lepiej, a jednoczyć się lepiej w dobrych sprawach niż złych!
Jeszcze problem brzydala, na tym forum kpiącego z wszystkich i wszystkiego . Zastanawiam się jak i z kogo wziąłeś się na tym świecie, bo jesteś też czyimś pomiotem, owszem inteligentnym i czasem nawet dowcipnym, ale za to wyjątkowo cynicznym i zimnym typem. Tak naprawdę nie wiem czy jest mi Ciebie żal, czy Tobą gardzę, śmierci jednak z rąk oszołomów i terrorystów Ci nie życzę. Nie życzę jej nikomu, nawet moim największym i ośmieszającym moje wypowiedzi przeciwnikom.

Ja to sie akurat boje twojej religii, wiec przyhamuj z duzymi kwantyfikatorami. Z punktu widzenia logiki formalnej wszelkie nieuprawnione uogolnienia powoduja, ze zdanie jest nieprawdziwe, gdyz zawsze istnieje wyjatek od reguly. ( kazdy, nigdy, zawsze,) Moze zwracaj uwage zanim nastepnym razem napiszesz w moim imieniu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
GlebaMisiu napisał:
Zgadzam sie z Kamilem w 100 %

Kamil to rasista, ksenofob, szowinista, cham, ignorant, ateista a nawet abnegat!
Kamilu - Polska jest dumna, ze ma takich synow!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Optimus fanatyków mojej religii boję się tak samo jak fanatyków islamu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
lena1 napisał:
Optimus fanatyków mojej religii boję się tak samo jak fanatyków islamu.

Ja nie boje sie fanatykow twojej religii, ja boje sie kazdej religii. Powtorze za Ch. Hitchensem - Religia to trucizna.

Ps zadbaj o interpunkcje. "Optimus fanatykow" brzmi dosc groteskowo nawet jak na ciebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
optimus reaktywacja napisał:
Ja nie boje sie fanatykow twojej religii,
ja boje sie kazdej religii. Powtorze za Ch. Hitchensem - Religia to trucizna.

Optimusie! BLAD!

Religia to nic innego jak "instrukcja obslugi"
dla "biedronkowca pospolitego"
czyli "uposledzonego umyslowo" podmiotu tzw. "porodu naturalnego".

Czy "owca" moze myslec czy przemawiac "po Ludzku"?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
No to tak trzymajcie. Żegnam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)