Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1474 niezalogowanych)
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
Cyganie a rumun to nie to samo, rumun to taki trochę bardziej cywilizowany cygan, a jak cyganie tak narzekają to nie pokażą jakiegoś małego cygana który chodzi do szkoły w Polsce czy w Norwegii a nie potem udawany płacz że nikt ich nie chce przyjąć do roboty. Żaden cygan nigdy roboty ani edukacji nie szukał bo wygodniej jest dla nich żebrać i kraść, nie trzeba się tyle napocić. Wyżebrają i ukradną więcej niż ja zarabiam a jeszcze muszę zapłacić podatek bo trzeba zatrudnić policjanta żeby cygana pilnował. Kurwa!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
Debile nie mylcie cygana z Rumunem, mam znajomych rumunów i są to porządni ludzie, cyganie to grupa nierobów nieposiadająca swojego panstwa rozsiana po calym swiecie , glownie trudniaca się kradzieża lub zebractwem, mamy cyganow polskich, slowackich, rumunskich i nawet amerykanskich , Cyganie stanowia 2,5 ludnosci Rumuni , wiecej w Rumunii mieszka Wegrow prawie 7 %. juz u naszych Słowianskich braci bułgarów , ten odstek cyganów wynosi prawie 5%, ogolnie te nieroby to problem calego swiata, powinna byc wprowadzona przymusowa sterylizacja, ewentualnie wywoz na Akktantyde, niech tam sie osiedlaja i krada lod
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Lamikoboy napisał:
Debile nie mylcie cygana z Rumunem
gdybysm y jszcze tak walczyli o oddzielanie polaczkow od poltunstwa i rodakow to byloby swietnie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
rumuni to porządni ludzie , rozbawiłeś mnie, a jeżeli nawet takich znasz to skrajny przypadek więc nie myśl że wszyscy są tak wspaniali jak twoi znajomi. Jedno co o nich można pozytywnego powiedzieć to to że kurwy trzymają sie razem nie tak jak my polacy.
P.S sa te chis in freza de Lamikoboy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
183 Posty
Gamel Fazi Fazi
(GamelFazi)
Stały Bywalec
Kazdy Rumun to zlodziej a kazdy Polak to pijak oczywiscie zdarzaja sie wyjatki

Z innej beczki czasami rano zatrzymuje sie na jednej ze stacji po fajki,kawke jadac do pracy-godzina 6.00 . Nie wiem dlaczego ta stacje sobie upodobal Norweski zebrak-tak rodowity troll NORSK ,parkuje swoj rower obwieszony kartonami przed wejsciem i popija kawke w srodku. W sumie mnie to g obchodzi tylko ten zapach troche nie taki. Podobnie jest z Romami,dopoki nie lamia prawa nie mozna im nic zarzucic. Zlodziej nie ma narodowosci,jest poprostu zlodziejem i od tego jest politi by ich lapac a sluzby celne od tego aby nie wpuszczac elementu to kraju.

Moja przygoda z Rumunami tez ma raczej pozytywny wydzwiek a pracodawca wloski tez byl zadowolony z pracy kobiety ktora poznalem (bylo to dawno lata pozne 90te). Nawet okreslal ja jako pracowita i uczciwa.

Niestety norwegowie sa rasistami(ja tez odkad tu przyjechalem) a przyslowiowe klepanie po plecach i zachwalanie a potem zwolnienie z pracy albo oczernienie jest faktem w przypadku tego narodu.Po czesci sam tego doswiadczylem na wlasnej skorze ze jestem polaczkiem i to z malej litery ale oczywiscie sa wyjatki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
Nie każdy rumun to złodziej ale każdy cygan to złodziej, co to za nacja ze nawet w Rumuni ich nie chcą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
anders b. nie wyrywaj zdan z kontekstu, nei napisalem ze, wszyscy Rumuni to porzadni ludzie, tylko ta 2 ktora znam, tak samo nei napise ze Polacy to porzadni ludzie, bo w Polsce jest masa kurew, masa kuirew tez wyemigrowala, w tym zlodzieje i inne ciemniaki, zreszta najwiekszych cyganow to mamy w Polsce z tuskiem na czele, dyma caly narod i mu klaszcza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Lamikoboy napisał:
Debile nie mylcie cygana z Rumunem, mam znajomych rumunów i są to porządni ludzie, cyganie to grupa nierobów nieposiadająca swojego panstwa rozsiana po calym swiecie , glownie trudniaca się kradzieża lub zebractwem, mamy cyganow polskich, slowackich, rumunskich i nawet amerykanskich , Cyganie stanowia 2,5 ludnosci Rumuni , wiecej w Rumunii mieszka Wegrow prawie 7 %. juz u naszych Słowianskich braci bułgarów , ten odstek cyganów wynosi prawie 5%, ogolnie te nieroby to problem calego swiata, powinna byc wprowadzona przymusowa sterylizacja, ewentualnie wywoz na Akktantyde, niech tam sie osiedlaja i krada lod

Winszuje znajomych i pogladow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
o moich znajomych optimusie sie nie martw, dobieram sobie ich ostroznie, tak się składa , ze z jena Rumunką obecnie pracuje i jest to kobieta do rany przyłuż i w tym przypadku nei patrze na narodowosc, bo pracowalem z wieloma chujami w Polsce, a co do pogladow sa moje wlasne i jestem z nich dumny w tym dzisiejszym spedalonym swiecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...tez

znam paru

chujow polskich

ktorzy nie potrafia pisac

w swoim ojczystym jezyku:

- jena,przyluz,nei...ale to pewnie

ci - dyslektycy (czyt.madrzy inaczej) ..?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok