Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
sta joz lilithshia (1747 niezalogowanych)
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
lena1 poczytaj wiecej o powiklaniach po szczepieniach i nie porównuj badań czy leczenia ze szczepionkami. Jesteśmy królikami doświadczalnymi i przyjmujemy to świństwo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
anders b. napisał:
lena1 poczytaj wiecej o powiklaniach po szczepieniach i nie porównuj badań czy leczenia ze szczepionkami. Jesteśmy królikami doświadczalnymi i przyjmujemy to świństwo

A ty podziekuj rodzicom, ze nie mieli takich dylematów gdy sie urodziles. Prawdopodobnie dzieki temu mozesz tu wypisywac idiotyzmy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
niektóre szczepionki są konieczne ale bez przesady robi sie tego coraz więcej i w dodatku przymusowe i płatne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
anders b. napisał:
niektóre szczepionki są konieczne ale bez przesady robi sie tego coraz więcej i w dodatku przymusowe i płatne
Szczepionki zawsze były płatne , Nawet w Polskiej Komunie ...!!! , w taki czy też inny sposób .
---
Dlatego nie wynokwiaj ... ponieważ się ośmieszasz .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Ja mowie o szczepionkach obowiazkowych a nie idiotyzmach typu grypa, pneumokoki czy brodawczaka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
ok racja,nie czytałem art. wcześniej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
nasz kochany rząd wymyślił kolejne cudo , tylko po to żeby zarobić parę groszy więcej

ktoś ma rodzinę w ministerstwie , a jakaś tam firma produkuje szczepionki i ktoś komuś robotę tylko nakręca

i tak jest ze wszystkim u nas w kraju , i to całkowicie prawnie

szefowie spółek biorą miesięcznie wynagrodzenia po 100 tys . i więcej, jeden drugiemu załatwia stołek (rodzina rodzinie)

nie wiem czy ktoś wie że pan Sawicki już teraz były minister rolnictwa no bo niby się zrzekł dobrowolnie i zrobił to całkowicie po męsku

ma bratanka który zajmuje się , ładnie to brzmi <<Integracją Polsko -Szwedzką > , z tego co wiadomo siedzi na kompie w Polsce i redaguje stonkę która ma tą całą integrację nam przybliżyć , a wszystko to za 100. tys, miesięcznie __ i mówi że mało ...

a on nawet nie wie jak Szwecja wygląda nawet , a o języku szwedzkim to pewnie nie słyszał i też myśli że angielski wystarczy

Także wy Polacy jeździcie po świecie za pracą , zapierd//alacie, jeden na drugiego się wkurzacie -- a tam gdzieś w kraju państwo się bawi za wasze podatki

i mniej więcej tak to wygląda >>>
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
powiatowy myśliciel napisał:...i mniej więcej tak to wygląda >>>
No I ... czy ze tyjże przyczyny , Moje łokcie mają być łyse ? ...
---
Co Mi do tego ? jak to nie Moje , a Jego .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
najpierw stwarza sie potrzebe,pozniej sie ja zaspakaja zarabiajac niezle na tym.
wiekszosc chorob i epidemi powodowana jest brakiem chigieny,wystarczy podzielic afryke na muzulmanska i reszte,pozniej poczytac o epidemiach na kontynencie,wszystko widac jak na dloni.
gdzie myja sie piec razy dziennie przed modlitwa.....
a gdzie nie....
a wywolywanie kolejnych histeri grypowych ptasich,swinskich itd.to tylko napedzanie kasy
mozemy robic zaklady jaka grypa bedzie w tym roku,a na powiklania po grypie ludzie umierali zawsze.
niech sie szczepi kto chce ja tego syfu nie dam sobie wstrzykac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Dik Dik
(Dik)
Wiking
Ktos z Was juz przeszedl droge odmowy szczepienia dziecka w Norge?? Jak to wyglada w praktyce?? Mozna z roznych powodow sie na to nie zgodzic czy od razu barnevarnet ma sie w domu?? Moim skromnym zdaniem, kto chce niech sie szczepi, a kto ma watpliwosci powinien miec wolny wybor. Ponoc medycyne mamy na tak wysokim poziomie, ze wszystkie choroby zakazne, ktore kiedys byly smiertelne, a na ktore powstaly szczepionki, mozna wyleczyc- wiec o co kaman??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok