Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

"Ogień" podczas meczu Rosenborg- Legia Warszawa - Norwegia

Czytali temat:
(1347 niezalogowanych)
18 Postów

(Majka007)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu "Ogień" podczas meczu Rosenborg- Legia Warszawa
Kibice Legii jak zwykle pokazali "klase" Norweski komentator podziekowal pod koniec meczu kibicom RBK za dobre kibicowanie, o Polakach nawet nie wspomnial bo nawet nie bylo o czym...
Jednak fakt faktem kibice Legii pomimo tego ze bylo ich dwa razy mniej byli sporo glosniejsi niz kibice RBK. Mimo to nie jestem pewna czy jest to powod do dumy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
jakie te zawodniki, takie i te dumne ludzie z tego miasta
teraz już rozumiem te ironiczne uśmieszki, i kiwanie z politowaniem głowami norków dziś rano
gdzie to questwo nie pojedzie, to się okaże
jakiech jech Panie stworzyłeś, takiech jech i masz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
jasta102 napisał:
jakie te zawodniki, takie i te dumne ludzie z tego miasta
teraz już rozumiem te ironiczne uśmieszki, i kiwanie z politowaniem głowami norków dziś rano
gdzie to questwo nie pojedzie, to się okaże

Ja jestem z tego MIASTA. Po pierwsze z 1 druzyny tylko 5 zawodnikow urodzilo sie w Wawie.
Po drugie moze wyjasnisz korelacje jaka zachodzi pomiedzy zawodnikami a mieszkancami Warszawy.
Wiem, ze lubisz antycypowac, ale tym raze zabrnąłeś w zbyt grzaski grunt.
Ciekaw jestem uzasadnienia twojej smiesznej tezy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Piotr Kruszewski
(kafes999)
Wiking
Wstyd mi za kibiców którzy nie potrafią kibicować tylko jadą by robić burdy tacy powinni odpowiadać indywidualnie i odrabiać straty pracą fizyczną za karo może wtedy by się jeden z drugim zawahał i nie robił tego po raz drugi i nie ma tu znaczenia skąd jest ludzie się dzielą na ludzi, młotki oraz młotki z podziałką.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów

(lukasz23001)
Nowicjusz
Autorowi tego artykułu proponował bym,najpierw zaczerpnąć informacji,co sie dokładnie działo a wtedy opisywać sytuację.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
To mogli być Ludzie z rodziny Jozefa Baka?

Zaprotestowali przeciwko "gwaltom"
na "przeciemi-BIORCZOSCIA"!!!
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...pismaku

z norweskiego

szmatlawca: podziekuj

kibicom legii - dzieki nim,

masz o czym pisac (i na kneippbrød)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ken)
Wiking
Ojejku jejku...z czego tu afere niektórzy robią to nie wiem. Bo już polacy jedno krzeslo spalili i już wielkie mi haloo!...w końcu to kibice i do tego jeszcze ich drużyna przegrała. Niech się cieszą norki że za takie podejście jakie mają do nas polaków żyjących tu w norwegii kibice Legii stadionu im całkiem nie rozebrali. Zawsze znajdzie się jakiś pare polaków którzy nie znając nawet żadnego języka przyjadą tu, biede klepią a rodowitych norwegów udają. Już nie raz się z takimi osobami spotkałem...ech.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
optimus reaktywacja napisał:

no dobrze
ucz się
polskie ludzie to powiedzo, że zawsze trafi się kilka czarnych owiec, co to wyrobią opinię
gówno prawda
na Wschodzie powiedzą, że to wszystko zależy od karmy danego miejsca
jakie tam panują uwarunkowania historyczne, doświadczenia, sposób życia, ogólne pojmowanie rzeczywistości, ocena dobra i zła, przyzwolenie i aprobata na pewne działania, sposób zaskarbiania szacunku wśród współobywateli i ble, ble, ble
pielone kozactwo warsiafskie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
jasta102 napisał:
optimus reaktywacja napisał:

no dobrze
ucz się
polskie ludzie to powiedzo, że zawsze trafi się kilka czarnych owiec, co to wyrobią opinię
gówno prawda
na Wschodzie powiedzą, że to wszystko zależy od karmy danego miejsca
jakie tam panują uwarunkowania historyczne, doświadczenia, sposób życia, ogólne pojmowanie rzeczywistości, ocena dobra i zła, przyzwolenie i aprobata na pewne działania, sposób zaskarbiania szacunku wśród współobywateli i ble, ble, ble
pielone kozactwo warsiafskie

Jasiu, choc to bardzo zgrabna wypowiedz to jednak nijak sie ma mojego pytania. Przykro mi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok