Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

11 listopada - Norwegia

Czytali temat:
piotr langa damino l (615 niezalogowanych)
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 11 listopada
11.11.2013 zapraszam na Marsz Niepodległości do Warszawy, kto był w zeszłym roku wie, że nie ma czego żałować !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
nie dziękuje, nie mam zamiaru uciekać przed bandą nazioli udających patriotów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
podejrzewam, że 11 w Warszawie będzie wojna, zgodnie z tradycją jak co roku... znowu neofaszyści itp. pseudo-patrioci będą krzyczeć "patriotyczne" hasła typu "je...ać policję", wykonywać "patriotyczne" czyny takie jak demolowanie miasta poprzez wyrywanie płytek chodnikowych, niszczenie samochodów, koszy itd.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
raczej uciekac przed bandziorami udajacymi policje
tylko uwazac na antyfaszystow z Niemic bijacych polakow w strojach narodowych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
Hardi napisał:

Hardi spokojnie.Ja rozumiem,ze zachowania i wypowiedzi naszego (oby zyl wiecznie) p.rezydenta
nie daja sie sklasyfikowac w ogolnie znanych normach,ale zeby mowic ze udaje patriote, to juz lekka
przesada.On niczego nie udaje.On juz taki jest i takiego go mamy z calym jego inwentarzem.
Wbrew pozorom nie mam tu na mysli jego szanownej malzonki.
Nie wiem dlaczego uczestnikow radosnego marszu prezydenckiego nazywasz banda nazioli.
Jesli juz ,to banda komuchow ,gdyz jak wiadomo sam prof.Nalecz to wybitny dzialacz komunistyczny-czlonek Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej,jednej z najbardziej krwawych organizacji totalitarnych w dziejach Europy.
Hardi smialo ruszaj na ulice Warszawy w doborowym towarzystwie.Wlos ci z glowy nie spadnie.
Sam p.rezydent o to zadba.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
Jabin z Hazo napisał:
Hardi napisał:

Hardi spokojnie.Ja rozumiem,ze zachowania i wypowiedzi naszego (oby zyl wiecznie) p.rezydenta
nie daja sie sklasyfikowac w ogolnie znanych normach,ale zeby mowic ze udaje patriote, to juz lekka
przesada.On niczego nie udaje.On juz taki jest i takiego go mamy z calym jego inwentarzem.
Wbrew pozorom nie mam tu na mysli jego szanownej malzonki.
Nie wiem dlaczego uczestnikow radosnego marszu prezydenckiego nazywasz banda nazioli.
Jesli juz ,to banda komuchow ,gdyz jak wiadomo sam prof.Nalecz to wybitny dzialacz komunistyczny-czlonek Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej,jednej z najbardziej krwawych organizacji totalitarnych w dziejach Europy.
Hardi smialo ruszaj na ulice Warszawy w doborowym towarzystwie.Wlos ci z glowy nie spadnie.
Sam p.rezydent o to zadba.

kpina....niech wpierdala czekoladowa wrone i puszcza rozowe baki,komoruski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Prowokacja establiszmentu, TVN jakims cudem nadawal z balkonu od Ul. skorupki. skad wiedzieli gdzie bedzie prowokacja?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
jak tam mordki media was dobrze o marszu poinformowały ?

prawda spłonęła tęcza i budka pod ambasadą rosyjską , do tego jacyś antyfaszyści rzucali butelkami z dachu ... co na przestrzeni całego Marszu stanowiło ułamek , incydenty ...

Na marszu obecne całe rodziny , babcie , dziadkowie , dzieci, młodzież ... narodowcy i patrioci ...

Dlaczego Marsz został pokazany tak a nie inaczej w mediach ?

Proste, Marsz Komorowskiego promowany w mediach zgromadził garstkę ludzi, głownie urzędników, polityków i innych klakierów ... Marsz Niepodległości zgromadził prawie 100 osób głownie młodych , ale i nie tylko . Ludzi którzy nie wierzą telewizji , nie wierzą ani w pis ani w peło , ludzi którzy mają dosyć tego , że Polacy są murzynami Europy , że muszą wyjeżdzać zagranicę by móc zarobić na godziwe życie ... są to ludzie którym się jeszcze chce , i którzy chcą ten chory system w końcu zmienić .... wy pieprzycie tezy po trzy siedząc sobie w Norwegii , nie macie takiego prawa , powinniście to docenić

a telewizor najlepiej wyłączyć bo mało w nim jest prawdy i rzeczy ciekawych

Dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj