Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2283 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
thespecialone napisał:
no nie daje rady

polak polakowi nakazuje mówic po norwesku!

Nakazuje ? Gdzie to wyczytales ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
126 Postów
to ja to ja
(thespecialone)
Stały Bywalec
Lindemans napisał:
thespecialone napisał:
no nie daje rady

ww jasnie pan jasta wrecz rozkazuje to czynic!
Z twoich postów, tez nie płynie jakies ciepłe polskie przesłanie, a wrecz odwrotnie...
Niech kazdy zajmie sie swoja osobą i swoim zyciem, a bedzie nam sie zyło duzo lepiej : )

Dzis spotkałem jednego poliglote z polski, który doskonale radzi sobie bez języka(zna "komuniaktywny" ang.)
Na pytanie norwega "gdzie jest zbysiek"? odpowiedział bez wahania " neste klatka"
Normann grzecznie skinął głową i poszedł do drugiej klatki... szukac zbyśka!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
patim napisał:
www.wykop.pl/ramka/1711228/prof-rybinski...zybciej-niz-gestapo/
zamartwiasz się razem z profesorem
kto będzie beton mieszał i sprzątał pod koniec 21 wieku?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
thespecialone napisał:
no nie daje rady

Moze jeszcze miedzy sobą mamy rozmawiac po ichniemu ???
Mysle, ze wasze miejsce jest zupełnie gdzie indziej, skoro tak wam dobrze idzie "integracja"!
Mam na mysli wchodzenie w dupy norweskie jak i rozpinanie ich rozporków, dot."polskich pieknosci",na które w polsce nawet psy nie chciały spojrzec
Ty jasta to musiałes w polsce niezłe wpierdol dostawac, skoro tak nie lubisz wszytskiego co polskie?
Tu za to pukają cie w kakao, wiec tez szału nie ma
Kup sobie lustro i cwicz, bo twoja gęba tez fajna nie jest

nie lubisz jasty?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
rząd USA uważa za uzasadnione, aby dla ochrony przed zamachami stosować podsłuchy na całym świecie
a państwo norweskie ma pozwalać
aby na ich terenie trwale przebywały osoby komunikujące się pomiędzy sobą w niezrozumiałym dla tubylców języku?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
thespecialone napisał:
Lindemans napisał:
thespecialone napisał:
no nie daje rady

Z twoich postów, tez nie płynie jakies ciepłe polskie przesłanie, a wrecz odwrotnie...
Niech kazdy zajmie sie swoja osobą i swoim zyciem, a bedzie nam sie zyło duzo lepiej : )

Dzis spotkałem jednego poliglote z polski, który doskonale radzi sobie bez języka(zna "komuniaktywny" ang.)
Na pytanie norwega "gdzie jest zbysiek"? odpowiedział bez wahania " neste klatka"
Normann grzecznie skinął głową i poszedł do drugiej klatki... szukac zbyśka!

Nie zauwazylam, zeby nakazywal, ale zawsze mozesz zacytowac - moglam przeoczyc

Co do mnie i do moich przekazow, to nie rozumiem, co to ma byc"cieple, polskie przeslanie "? Masz na mysli takie np, przeslania ? Te jest bardzo cieple i rasowo polskie

Mam na mysli wchodzenie w dupy norweskie jak i rozpinanie ich rozporków, dot."polskich pieknosci",na które w polsce nawet psy nie chciały spojrzec
Ty jasta to musiałes w polsce niezłe wpierdol dostawac, skoro tak nie lubisz wszytskiego co polskie?
Tu za to pukają cie w kakao, wiec tez szału nie ma
Kup sobie lustro i cwicz, bo twoja gęba tez fajna nie jest

Choc doradzasz zajmowanie sie soba, a nie innymi, to jak widac sam sie do tego nie stosujesz.
Zajmujesz sie jasta tak, ze zarumienic sie mozna
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
thespecialone napisał:

ja ci kmiocie polski rozkazuję to obejrzeć
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
483 Posty
Vivid :)
(Vivid)
Wyjadacz
jasta...ale ty biedny jestes..intelektualny banita.....bezpanstwowy kundel ktorego wszyscy w dupe kopia, a za dziurawą korone szczekasz jak ci każa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
126 Postów
to ja to ja
(thespecialone)
Stały Bywalec
sam jestes kmiot nędzarzu!

Do niewiasty z rumiencami - poprostu czytac sie tego nie da, kiedy jeden z drugim wiesza psy na ojczyznie, która go wyksztalciła, dała co mogła,udostepniła wyjazd i mozliwosci rozwoju, zarobku,itp,
a taki jasta po kilku latch w US i No uwaza sie za pepek swiata i beszta z błotem wszystkich, którzy mają inny swiatopoglad jak on!
A kimze on Qrwa jest, zeby mu przytakiwac ?
Dla mnie jest zwykłym robolem, co to w stanach urzedował na czarno,dopóki go nie wypieprzyli "w nagrode"! Koczował po basement-ach z inną patologią, zarł paprykarz (goulash) 3x dziennie, walczył z azbestem na czarno u Jana spod Łomzy, mył okna na wysokosciach bez uprawnien,itp/itd....
Tu nauczył sie młotkiem posługiwac, kupił varebil-a i udaje globetrottera w Norwegianie
Jest załosny jak ta cała reszta, która zapomniała kim i skąd jest!
Po co do tej polski lata, po ciepła wódke i smierdzące ogórki ?

Jak mozna byc tak obłudnym i prostym chamem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok