Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Norwegowie coraz mniej tolerancyjni? - Norwegia

Czytali temat:
(1018 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegowie coraz mniej tolerancyjni?
wyjebac czarnuchow do Afryki....a muslimow do muslimowa...a ksiezy na ksiezyc...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
marcin pawlak
(marcinpawlak)
Wiking
BiZi

Norwegowie coraz mniej tolerancyjni? pią, 8 lis 2013, 20:05:45

wyjebac czarnuchow do Afryki....a muslimow do muslimowa...a ksiezy na ksiezyc...

Więcej informacji: www.mojanorwegia.pl/czytelnia/norwegowie...i.html#ixzz2k5e9dQcR

A jak by ci tak oni Powiedzieli wyjebac Polakow do Polski bo juz nam sa nie potrzebni.
Napisales troszke rasistowsko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
marcinpawlak napisał:
BiZi

Więcej informacji: www.mojanorwegia.pl/czytelnia/norwegowie...i.html#ixzz2k5e9dQcR

A jak by ci tak oni Powiedzieli wyjebac Polakow do Polski bo juz nam sa nie potrzebni.

nie ukrywam ...jestem troche rasistowski....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
BiZi napisał:
marcinpawlak napisał:
BiZi

sami sobie winni, zwróć czarnuchowi uwagę albo powiedz mu coś nie po jego myśli...
szybko sie fioletowy zrobi że powiedziałeś tak bo on jest czarny i nie masz dla niego szacunku i kim jesteś? jesteś rasistą
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
AndersB napisał:
BiZi napisał:
marcinpawlak napisał:
BiZi

sami sobie winni, zwróć czarnuchowi uwagę albo powiedz mu coś nie po jego myśli...
szybko sie fioletowy zrobi że powiedziałeś tak bo on jest czarny i nie masz dla niego szacunku i kim jesteś? jesteś rasistą

kuzwa, jak czarny powie, ze jest dumny bo czarny..to zaraz wielki kuzwa szacun, to samo z zoltym, ale jak ja BIALY powiem ze jestem dumny z tego ze jestem bialy to zaraz kuwa rasista, tak?? ....pojebalo sie im w glowach, jestem dumny ze jestem bialy......i tak zostanie !! WHITE PRIDE !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Przychodzi czarny murzyn do lekarza i mówi:
panie doktorze coś mi strasznie jeździ w brzuchu z dołu do góry,z dołu do góry tak krąży co to jest?
panie to gówno nie wie któredy wyjść, ma pan taki brzydki ryj że nie odróżnia dupy od gęby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
i dobrze niech wyjebia tych wszytskich ciemnych czarnych i ciapatych bo juz sama mam ich dosyc sie zadza jak by byli u siebie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
marcel bojka
(kolo75)
Wiking
o islamistach pisano już wiele razy , i moje zdanie jest takie że ISLAM powinno śię ich traktować jako sekte a wtedy już bez problemu można , zgodnie z prawem zabronić islamistom przebywania i zabijania ludzi w krajach wyznania innego niż ta chora religia . Bo zabijanie w imię boga skończyło się już 500 lat temu .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
Ciezko bedzie walczyc z sekta o miliardowej liczebnosci..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Janin napisał:
Ciezko bedzie walczyc z sekta o miliardowej liczebnosci..

wystarczy zdelegalizowac w kazdym europejskim kraju i sami zacznac wyjezdzac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok