Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

CO Z TEGO ZE BRYKI ZABIERAJA - Norwegia

Czytali temat:
(587 niezalogowanych)
1 Post
mimi mimi
(marika3064)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Stary, gdzie moja (przemytnicza) bryka?
JEZDZIC DALEJ I ZARABIAC KASIORE I SMIAC SIE Z TYCH PRZYGLOPOW, CELNIKOW, SEDZIOW I POLICAJOW. A NA PWROCIE GRABIC NOROW ZE WSZYSTKIEGO CO SIE DA.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
126 Postów
to ja to ja
(thespecialone)
Stały Bywalec
jestem za!
pozdrowienia dla wszystkich przemytników i złodziei :]]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Ireneusz Marzec
(irek71)
Wiking
No wiadomo inaczej nie potrafisz zarabiać jak kraść co popadnie , jest z czego się cieszyc i mieć ubaw po prostu żenada jak się czyta cos takiego ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Jaroslaw Joszczyk
(JAROS1961)
Wiking
Czytając wasze komentarze zastanawiam się czego szukacie w tym kraju , który jest taki zły i niesprawiedliwy. Myślę że gdybym ja tak myślał , jak większość jak większość tych co pisze te komentarze to już dawno , pożegnał bym to miejsce i wrócił tam gdzie jest tak pięknie , uczciwie i sprawiedliwie . Ale niestety tam jest inny świat . Tam cwaniak popiera cwaniaka , korupcja ,złodziejstwo i wiele innych niesprawiedliwości . Od paru lat mieszkam tu na stałe i niestety nic nie zmusi mnie do powrotu do tamtego raju , ale widzę że inni za tym tęsknią i nie widzą normalności w normalnym życiu . Widocznie nie każdy Polak może być już normalny i to jest przykre i nienormalne .Pozdrawiam tych wszystkich którzy są tu po to by normalnie żyć a nie tylko dorobić parę groszy , by pokazać się przed sąsiadem - że jest się kimś .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Bo Polacy w Norwegii, to oni sie umartwiaja
Taki sposob na zycie - "byc tam, gdzie mi zle"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
mimi mimi
(marika3064)
Wiking
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH PRZEMYTNIKOW I ZLODZIEJ. ZAPAMIETAJ N I E WYJEZDZAJ NA PUSTO OD NOROW. JAK LAPIA TO ICH JEBA....C TEZ... ONI WAM ZABIERAJA TOWAR I AUTA WY ICH TEZ WALCIE Z TOWARU.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Niech przemycaja coraz wiecej niezaleznie od kar tak zeby panstwo norweskie poczulo te ogromne straty. Kazdy smugglerbil ktory przekracza norweska granice niezlapany cieszy cala partie FrP bo przybliza dzien w ktorym akcyza na alkohol zostanie drastycznie zredukowana chociazby do Szwedzkiego poziomu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
Fajna aplikacja polecam do pobrania na smartfona z androidem vieway.eu/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok