Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Witam - Norwegia

Czytali temat:
Rokokko3255 (1583 niezalogowanych)
14 Posty
M K
(Unicorne)
Wiking
Witajcie!
Nie jestem mieszkanką Norwegii, ale w przyszłości mam zamiar się się tam wybrać. Być może na trochę, być może na stałe... Tego jeszcze nie wiem. Zarejestrowałam się na tym forum, aby bliżej poznać jak wygląda rzeczywistość w Norwegii, doszlifować język, dowiedzieć się czegoś nowego i oczywiście poznać nowych ludzi Na pewno na forum będę zadawać mnóstwo pytań Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Co do pytan, poszperaj na forum

God Påske Czesiu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Unicorne napisał:
Zarejestrowałam się na tym forum, aby bliżej poznać jak wygląda rzeczywistość w Norwegii, z tym akurat dobrze trafiłaś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
Unicorne napisał:
Witajcie!
Nie jestem mieszkanką Norwegii, ale w przyszłości mam zamiar się się tam wybrać. Być może na trochę, być może na stałe... Tego jeszcze nie wiem. Zarejestrowałam się na tym forum, aby bliżej poznać jak wygląda rzeczywistość w Norwegii, doszlifować język, dowiedzieć się czegoś nowego i oczywiście poznać nowych ludzi Na pewno na forum będę zadawać mnóstwo pytań Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

1. ???? Na oko to chłop w szpitalu umarł
2. Bliżej poznać rzeczywistość w Norwegii? Przez to forum? Uwierz...nie jestes na to przygotowana
3. Doszlifować język....
4. poznac ciekawych ludzi... tu jest moc! Kawę rozlałam, monitor oplułam ojj takk, tu są sami ciekawi... czasem nawet bardzo ciekawi ludzie..
5. Posłuchaj dziewko dobrej rady , te forum to tylko krzyki i zwady. Bierz nóżki za pas i uciekaj póki czas..papapa!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
dzien dobry
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
ta factorytka to nie miła baba ! ....od razu przepędziła unicorne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
M K
(Unicorne)
Wiking
Dziękuję wszystkim za przywitanie

factorytka + 10 do poczucia humoru. Już sobie idę hahaha. Poczekaj, tylko glany zawiążę.

Andre ved mark Nie przepędziła. Nigdzie się nie wybieram

Miłego wieczoru wszystkim życzę!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
no to niech miła przeczyta raport pelikana ....ale się nie nie boi .....przybywa

www.mojanorwegia.pl/forum/view/4/praca%2...ii_%3f_-_przeczytaj_
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
M K
(Unicorne)
Wiking
A dziękuję, zdążyłam się już zaznajomić z niniejszym opracowaniem Napewno wezmę te wskazówki pod uwagę. Najbardziej chciałabym jednak przekonać się o tym na własnej skórze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Unicorne napisał:
A dziękuję, zdążyłam się już zaznajomić z niniejszym opracowaniem Napewno wezmę te wskazówki pod uwagę. Najbardziej chciałabym jednak przekonać się o tym na własnej skórze

niech unicorne przybywa do bergen ...tu jest OKi no i te skóre przetestuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok