Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

w Oslo od niedawna?? - szukam znajomych:) - Norwegia

Czytali temat:
(800 niezalogowanych)
60 Postów
Joanna Jędras
(kropkastopka)
Początkujący
Witam
Jestem W Oslo od stycznia. Przyjechałam tu do męża. Mam 10 letniego syna, który juz uczęszcza do szkoły. Pare dni temu dowiedziałam się że jestem po raz drugi w ciąży. Nie mam póki co tutaj żadnych koleżanek ani znajomych. Fajnie byłoby mieć kogoś na spacery, na pogaduszki , na kawe, lody itd itd.
Całymi dniami wymayslam sobie jakieś zajęcia żeby nie zwariować. Syn w szkole, mąż odsypia nocki, a ja zanudzam sie na śmierć.... Ktoś chętny i otwarty na nowe znajomości ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów

(doska1310)
Początkujący
po pierwsze gratuluje Ja jestem w Oslo od lutego mam 17 miesięczną córke i dużo spacerujemy kawke też pijemy w jakiej dzielnicy Oslo mieszkasz? pozdrawiamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
186 Postów
Mateusz Okoń
(kuurc)
Stały Bywalec
Chciałbyś nauczyć się jezyka NORWESKIEGO przy minimalnym wysiłku? Nie masz czasu ani pieniędzy na drogie kursy językowe?
Lubisz słuchać czegoś w samochodzie, domu, tramwaju, autobusie?
Przygotowujesz się DO, rozmowy o pracę, egzaminu lub po prostu chcesz się w końcu dogadać z kimś na wakacjach?
Polecam bo mi NAPRAWDE POMÓGŁ!
Wszystko znajdziesz tu:
allegro.pl/listing/user.php?us_id=16549743 ZAPRASZAM!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów
Joanna Joanna
(LaToszka)
Stały Bywalec
Z miłą chęcią też zapoznam nowe Osoby z Oslo. Ktoś coś zaproponuje?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Natalia Piosek
(ukatka)
Wiking
Gratuluję kolejnego dziecka Synek na pewno będzie zadowolony My też spodziewamy się z mężem niuni na dzień dziecka Póki co jestem w Polsce ale gdy tylko nasz skarbek dostanie paszport jedziemy do Oslo, mieszkanie niedaleko kościoła św. Olafa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów
Joanna Jędras
(kropkastopka)
Początkujący
świetnie
wiosna coraz blizej, w oslo coraz cieplej , trzeba uskutecznic spacery i poznac okolice ) poznajmy sie tu i moze napiszmy o fajnyc rejonach, terenach, ktore mozna obejrzec i zwiedzic. ja jestem w ulleval, kosciol sw.olava jest blisko ) pogadajmy sobie tu a za jakis maly odcinek czasu spotkajmy sie w realu ')) pozdrawiam wszystkic nowych )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
kropkastopka napisał:
mąż odsypia nocki, a ja zanudzam sie na śmierć....tylko daj chłopu wyspać się porządnie w dzień
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kropkastopka napisał:
Witam
Jestem W Oslo od stycznia. Przyjechałam tu do męża. Mam 10 letniego syna, który juz uczęszcza do szkoły. Pare dni temu dowiedziałam się że jestem po raz drugi w ciąży. Nie mam póki co tutaj żadnych koleżanek ani znajomych. Fajnie byłoby mieć kogoś na spacery, na pogaduszki , na kawe, lody itd itd.
Całymi dniami wymayslam sobie jakieś zajęcia żeby nie zwariować. Syn w szkole, mąż odsypia nocki, a ja zanudzam sie na śmierć.... Ktoś chętny i otwarty na nowe znajomości ??

a moze jezyk norweski albo jakas praca by sie z toba zapoznala?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów
Joanna Jędras
(kropkastopka)
Początkujący
szkoła od kwietnia, do tej pory sama sie uczyłam. pracy szukałam i szukam, mam mnostwo wysłanych cv i podan, byłam również osobiscie dowiedziec sie w paru miejscach o prace. teraz jestem w ciąży więc głupotą byłoby podjęcie pracy by zaraz isc na urlop macierzynski...takze bez durnych pytan bo palcem robiona nie jestem ) pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kropkastopka napisał:
szkoła od kwietnia, do tej pory sama sie uczyłam. pracy szukałam i szukam, mam mnostwo wysłanych cv i podan, byłam również osobiscie dowiedziec sie w paru miejscach o prace. teraz jestem w ciąży więc głupotą byłoby podjęcie pracy by zaraz isc na urlop macierzynski...takze bez durnych pytan bo palcem robiona nie jestem ) pozdrawiam
oj chyba palcem
ktory to dzien tej ciazy
hallo tu Norwegia
tu sie pracuje w ciazy do ostatniego tygodnia
tu nie Polsza ze sie kilka miesiecy lezy na podtrzymaniu zagrozonej ciazy w szpitalu na koszt Tuska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok