Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Hei wszystkim! :) - Norwegia

Czytali temat:
(939 niezalogowanych)
5 Postów
MM DD
(MMDD)
Wiking
Cześć Wszystkim forumowiczom! Nazywam się Magda, niedawno skończyłam studia i liczę na szybkie rozpoczęcie mojej przygody z Norwegią. Niestety nie znam nikogo z tego pięknego kraju, więc uznałam, że jest to dobre miejsce na poznanie ciekawych ludzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Wiking
Poznanie ciekawych ludzi przez internet ? Czy poznanie ludzi którzy, załatwią pracę i pomogą ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
milo nam mozesz opowiedziec nam cos o sobie ? Co studiowalas? Czym sie interesujesz ? i czego oczekujesz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
MM DD
(MMDD)
Wiking
Ahh no i typowe polactwo się odezwało... Nie oczekuję żadnej pomocy przy szukaniu pracy. Większość informacji mogę znaleźć sobie sama w internecie.

Trochę o mnie:
Mieszkam tymczasowo w Krakowie, studiowałam handel i turystykę w Polsce i politologię w Holandii. Uwielbiam podróżować i aktywnie spędzać czas. Oczekuję, że uda mi się część z Was poznać już na miejscu w Norwegii, jak tylko dostanę pracę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
dedos napisał:
Ahh no i typowe polactwo się odezwało... Nie oczekuję żadnej pomocy przy szukaniu pracy. Większość informacji mogę znaleźć sobie sama w internecie.

Trochę o mnie:
Mieszkam tymczasowo w Krakowie, studiowałam handel i turystykę w Polsce i politologię w Holandii. Uwielbiam podróżować i aktywnie spędzać czas. Oczekuję, że uda mi się część z Was poznać już na miejscu w Norwegii, jak tylko dostanę pracę

skad znasz takie brzydkie slownictwo......???

Ja mieszkajac w Krakowie nigdy nie spotkalem sie z takimi okresleniami zwlaszcza w klimacie studenckim
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
dedos napisał:
studiowałam handel i turystykę w Polsce i politologię w Holandii. Uwielbiam podróżować i aktywnie spędzać czas.
bierz się za szmugiel
jak nic pasuje do tych fakultetów
politologia będzie jak znalazł na dysputy z politi
a tu zorientuj się w przebitkach
praca.interia.pl/praca-za-granica/news-zycie-z-kontrabandy-polscy-szmuglerzy-podbijaja-norwegie,nId,1042830?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=other
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
MM DD
(MMDD)
Wiking
O dziwo, tego zwrotu nauczyli mnie Holendrzy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
dedos napisał:
oj chyba łżesz
oni mówią
nowi chujowi Marokańczycy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
dedos napisał:

Holendrzy .....?? hehe ciekawe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
dedos napisał:

Trochę o mnie:

Jakiej pracy szukasz?Czym sie mozesz zajmowac?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok