Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Rokokko3255 Oliwia CC (3816 niezalogowanych)
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
oiom napisał:
kolejny troglodyta o elokwencji piłki do ping ponga
wiem ze sie tak czuje , zwlaszcza ze atakujesz tylko kobiety
matka ci cycka nie dala bo jej dupe ruskie kalmuki obrabialy
ze masz taki uraz i kompleksy

napisz prawde boisz sie kobiet ?
słaby pocisk homoseksualna dziwko nie lepiej ci wejść pod nickiem gabriel cwelu ?
Zgłoś wpis
103 Posty
nat pat
(oiom)
Początkujący
mialam racje wolisz chlopcow
nienawidzisz kobiet
pewnie jestes malutki bo matka ci dawala pomyje do zarcia itrzymala w chlewie ze swiniami
Zgłoś wpis
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
oiom napisał:
nienawidzisz kobiet
pewnie jestes malutki bo matka ci dawala pomyje do zarcia itrzymala w chlewie ze swiniami
póki co to z nas 2 to ja znam osobiście kobiety do ktorych ty jedynie możesz sobie marszczyc to coś co ci nie wyrosło więc spierdalaj i sie do mnie nie pucuj jeśli nawet na swoje konto wejść nie potrafisz szmato bez jaj
Zgłoś wpis
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
oiom napisał:
nienawidzisz kobiet

Zgłoś wpis
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Helvete czy jakoś tam ....Po 1 Morde to masz ty ''prostaku o mózgu pantofelka'' jeżeli wiesz co to jest...po 2 co ty możesz wiedzieć o siłowni??? a po 3 to cię pouczę i powiem ci że jesteś tak zwyczajnie głupi ze szkoda na ciebie tracić czas bo i tak nigdy nie spadnę do tak niskiego poziomu jak ty.....a jak masz problemy ze sobą a widzę że tak to ci bardzo współczuję....biedny chłopak.
Zgłoś wpis
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
103 Posty
nat pat
(oiom)
Początkujący
kobiety to znasz tylko zwidzenia
ale to dobrze takie osobniki nie powinny miec dzieci
ty masz jakas manie przesladowcza ,biale myszki tez widzisz i potwory w szafie
znowy posikales sie do lozka w nocy
Zgłoś wpis
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
GosiaAurelia napisał:
Helvete czy jakoś tam ....Po 1 Morde to masz ty ''prostaku o mózgu pantofelka'' jeżeli wiesz co to jest...po 2 co ty możesz wiedzieć o siłowni??? a po 3 to cię pouczę i powiem ci że jesteś tak zwyczajnie głupi ze szkoda na ciebie tracić czas bo i tak nigdy nie spadnę do tak niskiego poziomu jak ty.....a jak masz problemy ze sobą a widzę że tak to ci bardzo współczuję....biedny chłopak.

Ale pantofelek nie ma mózgu, tylko makro i mikronukleus
Zgłoś wpis
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Wiem dlatego tak powiedziałam
Zgłoś wpis
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
GosiaAurelia napisał:
Helvete czy jakoś tam ....Po 1 Morde to masz ty ''prostaku o mózgu pantofelka'' jeżeli wiesz co to jest...po 2 co ty możesz wiedzieć o siłowni??? a po 3 to cię pouczę i powiem ci że jesteś tak zwyczajnie głupi ze szkoda na ciebie tracić czas bo i tak nigdy nie spadnę do tak niskiego poziomu jak ty.....a jak masz problemy ze sobą a widzę że tak to ci bardzo współczuję....biedny chłopak. haha idiotka co ja mogę wiedzieć o siłowni? Zapewne więcej od ciebie spasiony wieprzu patrząc na twoje zdjęcie widać żeś koło siłowni nawet nie stała,chyba że tam sprzatasz rozczaruje cie ale pantofelki mózgu nie posiadają więc skończ tu pierdolic farmazony niedouczona vaskedamme
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok