Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Towarzysza doli i niedoli poznam. - Norwegia

1 Post

(wercia)
Wiking
Witam, mam 40 lat, jestem przecietna kobieta, nie przecietnie samotna. Jestem po rozwodzie, wychowuje syna, pracuje i jestem samodzielna. Przyjechalam szesc lat temu do Norwegi jako szczesliwa zona i matka, ale zycie mi sie rozsypalo. Duzo czasu zajelo mi pozbieranie sie i zebranie odwagi, aby zaczac szukac...no wlasnie, prosze o nie pisanie panow, zonatych, szukajacych przygody "z braku zony tu , na miejscu", to juz nie ten wiek....szukam raczej towarzysza doli i niedoli, bo i tak bywa w zyciu. Jestem szczera i uczciwa, potrafie kochac, ale chce tez byc kochana. Weronika.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(ZbigniewZet)
Wiking
Jeżeli mogę doradzić to raczej nie ten portal.... bo to inny profil, przyjaźń, rozmowy ok!! wspólne piwo Życzę powodzenia !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
Zygi ......no co Ty????? a może się Pani powiedzie kto nie ryztkuje, ten nie pije szampana tez powodzenia zycze,,,,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Mariusz Tabian
(MariuszT)
Wiking
Ja też jestem po rozwodzie i chętnie bym cię poznał mój tel.46573396
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Damian Wysocki
(Maximaximus)
Wiking
Witaj.
Szkoda ze nie napisalas w jakim rejonie Norwegii mieszkasz.
Ja tez jestem w podobnej sytuacji do Ciebie i poznal bym jakas duszyczke chcaca dzielic swuj wolny czas ze mna.
Jezeli bedziesz miala ochote sie poznac blizej to zapraszam do kontaktu.
Pozdrawiam cieplutko.
Damian.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(blekk)
Wiking
lepiej pozno niz wcale
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj