Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Chcesz się pozbyć natrętnych telemarketerów?? - Norwegia

Czytali temat:
193 Posty
Ewa Adam
(MalaCzarnaEwa)
Stały Bywalec
Josephvol.2 napisał:
Nie wiem czy tu było i ile osób wie o tym że można zablokować natrętów z telemarketingu, ale dla tych co nie wiedza, podaje link do strony gdzie można sobie to zablokować:

w2.brreg.no/reservasjon/

za udzielenie powyższej informacji należ się 10kr brutto od każdego numeru tel który będzie rejestrowany

Zablokowałam dwa latabtemu...Co jakiś czas sprawdzam, czy jest zablokowany..jest..a pięć razy dziennie dostaje telefony z różnych numerów...
Różne rzeczy proponują.. Różne rzeczy chcą wiedzieć.....jakiś inny sposób, żeby ich zablokować? Pojedyncze blokowanie numerów jest mało skuteczne, mam wrażenie, że dzwonią z coraz to nowych...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
102 Posty
Natali B
(Natali666)
Początkujący
najlepiej odebrac i jak zaczna gadke to sie rozlaczyc, u mnie dziala, zwykle nie dzwonia ponownie.. ewentualnie odezwac sie w obcym dla nich jezyku to wtedy sami sie rozlaczaja
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Ewa Adam
(MalaCzarnaEwa)
Stały Bywalec
Josephvol.2 napisał:
MalaCzarnaEwa napisał:
Josephvol.2 napisał:
Nie wiem czy tu było i ile osób wie o tym że można zablokować natrętów z telemarketingu, ale dla tych co nie wiedza, podaje link do strony gdzie można sobie to zablokować:

w2.brreg.no/reservasjon/

za udzielenie powyższej informacji należ się 10kr brutto od każdego numeru tel który będzie rejestrowany

Zablokowałam dwa latabtemu...Co jakiś czas sprawdzam, czy jest zablokowany..jest..a pięć razy dziennie dostaje telefony z różnych numerów...
Różne rzeczy proponują.. Różne rzeczy chcą wiedzieć.....jakiś inny sposób, żeby ich zablokować? Pojedyncze blokowanie numerów jest mało skuteczne, mam wrażenie, że dzwonią z coraz to nowych...

a wpisałaś tam swój numer czy ten co dzwoni???

blondynka nie jestem...mała i czarna....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(sorlandet)
Stały Bywalec
To się robi w ten sposób, gdy ktoś dzwoni,to mówi się halo..? halo..? halo..? halllooooooo.....? kurcze jakieś zakłócenia... (mimo iż zakłóceń nie ma) i się rozłączasz. - proste.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Ewa Adam
(MalaCzarnaEwa)
Stały Bywalec
D
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok