jeremy napisał:
gabriel ... po przeczytaniu Twojego postu ... to nie wiem nic i wiedzieć bym nie chciał. Proszę rad więcej nie udzielaj. Romana....radzę nie rezygnować, emigracja to nie koniec świata ..... a może i początek poznania i zasmakowania lepszego i fajniejszego. Pzdr, Tomasz
Nie ty , będziesz Mnie Uczył jak mam Pisać i w jaki sposób odpowiadać na zadane pytania .
---
Faktycznie Emigracja to nie samobójstwo ... Jednak dla kogoś DOROSŁEGO I Z ZAWODEM , który Świadomie i odpowiedzialnie , podejmuje taką decyzję , oraz jest Niezależny Finansowo !!! .
---
Kobieta ta natomiast , Pisała o SWOIM DZIECKU ... 16 letnim chłopcu ...!!!
Może ten fakt przeoczyłeś ... będąc za bardzo zapatrzony w ... AWATAR ...!!! ... Faktycznie ładna "SZTUKA" ...
---
Ten Chłopiec będzie "WYDARTY" ze Swojego Młodzieżowego Środowiska i trafi do obcego Kraju , gdzie jest inny system edukacji oraz inny język wykładowy .
---
I KIM ON TU BĘDZIE ... zanim zacznie rozumieć co do Niego Mówią , Jego rówieśnicy w Norweskiej Szkole .
---
A to już nie będzie gimnazjum ... gdzie jest łatwo i przyjemnie uczyć się Norweskiego ...!
Tylko co najmniej zawodówka ... o której ani Chłopiec , Ani też Matka , nie Mają Zielonego Pojęcia ...
---
Tu w tym wieku , Nikt się NIM nie będzie przejmował , poza nakazem chodzenia do BYLE JAKIEJ szkoły do 18 roku życia ...
Może z tej strony popatrz na ten problem ? .
Ze strony tego młodego ...
---