Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
29 Postów
Wiking
Kropcia1 synka masz prześlicznego,troszkę przeszłaś.trzymaj się dziewczyno i szybko z synkiem wracajcie do formy.

Ja mam porod w poniedziałek i okropnie się boje bo to cesarka w znieczuleniu podpajeczynkowym ichyba plus zewnątrzoponowym również.z tego co mi wytłumaczona to będę musiała po zabiegu około 12 godzin leżeć a potem położne na nowo będą mnie uczyć chodzić.przeraża mnie to.

Zazdroszcze Ci że już masz wszystko za sobą,ja też już bym chciała mieć wszystko za sobą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Joanna7830)
Wiking
Witajcie dziewczyny ja tez już po. Skurcze zaczęły sie we czwartek rano a po 16 synuś byl juz na świecie. Ważył 4455g i mierzyl 55 cm. wziełam gaz rozweselajacy ale to i tak nie pomaga jak by sie chciało. Opieka super w szpitalu a w domu byłam juz w niedzielę rano. Jestem szczęśliwą mamą zdrowego synka. Gratulacje Kropcia! i pozdrawiam przyszłe mamy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Joanna W.
(asiunia1987)
Nowicjusz
Serdecznie Gratuluje Asiu zdrowy i naprawde duzy chlopak sie Tobie urodził tylko sie cieszyc ze wszystko wporzadku a jak tam ile czasu rodziłas?( chodzi mi o sam poród) pozdrawiam serdecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Joanna7830)
Wiking
Dzięki Asia, sama akcja zaczęła się 16.00 a 18 minut po juz synuś był na świecie. Więc ekspresowo, chciałam znieczulenie ale było już za późno. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
uuu no to szybciutko u mnie sama akcja okolo 8-9 sie zaczela tak juz na maxa, a o 12.30 maluch byl na swiecie... ale daje troche popalic przez pierwsze dni... i tak jest cudowny.. newazne ze nic nie moge w domu zrobic bo nie chce spac w lozeczku...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Joanna W.
(asiunia1987)
Nowicjusz
Asiu no to szybciutko było po tak jak u mnie z pierwszym synkiem 20 minut i po ale nie zaciekawie to wspominam i teraz bede chciala miec znieczulenie Kropcia Ty to sie jednak troszke namęczyłaś, a dzidzius pewnie potrzebuje bliskosci mamy skoro w łozeczku nawet nie chce spac, ale napewno przyjdzie mu to z czasem Mi jeszcze 26 dni do terminu zostało, juz powoli wszystko przygotowuje, jak wszystko bedzie gotowe to bede mogła jechac z mysla i ze spokojem ze wszystko zrobiłam Lika widze ze tez sie nie odzywa wiec pewnie tez juz urodziła,wszystkie sie rozsypały tylko ja mam jeszcze troche czasu Dzieciaczki dziewczyny macie śliczniutkie i zdrowiutkie co najwazniejsze sami chłopcy ja tez na chłopca czekam cosik klimat tutaj słuzy hehe narazie zadnej dziewczynki...Pozdrwawiam sedecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iza1981)
Wiking
Witam Panie
serdecznie Wam gratuluję ślicznych pociech i trzymam kciuki za mamusie które jeszcze czekają
Ja tez niedawno urodziłam drugą córeczkę
Widzę że się umawiacie , chętnie bym do Was dołączyła i poznała nowe osoby
Mieszkam blisko centrum Bergen
Pozdrawiam serdecznie Forumowiczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Joanna W.
(asiunia1987)
Nowicjusz
Własniewszystkie sie umawiaja ale wszystkie mieszkaja w bergen i koło bergen a ja tak daleko...bo az 60 km od Alesundu w takiej miejscowości Brattvag... a moze znajdzie sie ktos kto mieszka niedaleko? pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(katrin)
Wiking
Ja mieszkam niedaleko Alesundu i też mam 2 córeczki najmniejsza ma 20 miesięcy pozdrawiam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(lidka)
Wiking
witajcie kochane mamusie; ja mieszkam niedaleko Alesundu-ale tez jakies 60-70 km-bo na wyspie Hareid w miejscowosci Gursken-chętnie do Was dołącze; gratuluje dziewczynom które porod juz maja za sobą,i pozdrawiam te przed.../ ja za 6tygodni spodziewam sie dzidziusia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok