Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
30 Postów
Joanna W.
(asiunia1987)
Nowicjusz
Jak tak kobitki,która urodzila ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
No ja jeszcze sie trzymam Nie chce wyjsc ten moj uparciuch A jak tam u Ciebie Asiunia?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Joanna W.
(asiunia1987)
Nowicjusz
U Mnie wszystko wporzadeczku,w tym tyg. zaczyna mi sie 9 miesiac takze jeszcze czas ale jakoś często ostatnio brzuch mnie w nocy pobolewa takze nie wiem co to znaczy... to faktycznie uparciuszek z tego twojego maleństwa a wybierasz sie na jakąś kontrol bo przeciez juz po terminie jesteś??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Sylwia Bochenska
(Fionnka)
Początkujący
czesc dziewczyny u mnie tez jak narazie niunia nie planuje wyjsc! chociaz powiem ze od 2 dni co wieczor czuje tak jak by bole fakt trwaja po kilka sekund ale sa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Takie bole to ja juz od miesiaca mam I to nie takie calkiem slabe a wrecz dosc silne, ale krotkotrwale i rzadkie jak na cos znaczace... Na wizyte do lekarza w poniedzialek no i chyba jakos w przyszym tygodniu tez do kliniki na kontrol no bo juz bedzie kilka dni po terminie.. bede nalegac, bo lekarz mowil e na kontrol do kliniki to dopiero 12 dni po terminie, ale ja mimo wszystko wole zeby sprawdzili czy aby na pewno wszytsko ok. Bo juz coraz mniej ruszac sie moge takie uciazliwe bole czuje...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Sylwia Bochenska
(Fionnka)
Początkujący
ja do tej pory mialam tylko twardnienie brzucha bez zadnego bolu teraz juz co noc czuje bole wiec to cos nowego kropcia1 ja jak bym miala przezz miesiac takie bole to chyba bym sie wsciekla szczerze wspolczuje!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
No nie jest lekko Tymbardziej ze musze z lozka na czworaka schodzic Juz bym chciala miec to za soba... Coraz gorzej z mozliwoscia poruszania sie a mlodzieniec jak siedzial tak siedzi... pozdrawiam dziewczynki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Sylwia Bochenska
(Fionnka)
Początkujący
czesc dziewczyny i jak trzymacie sie?? u mnie jak naraie cisza
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
No u mnie dalej bez zmian Malo tego to zaczelam cierpiec na bezsennosc... Druga dobe spac nie moge :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Joanna7830)
Wiking
Ja tez się trzymam i mój synuś nie planuje jeszcze wyjść. Jestem 9 dni po terminie. Bezsenność i turlanie się to normalka widzę. Jutro kolejna kontrola i prawdopodobnie wywołanie porodu. pozdrawiam Was dziewczyny!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok