Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
30 Postów
Joanna W.
(asiunia1987)
Nowicjusz
Ja poprosiłam polozna o numer na prywane Usg i dała mi bez problemu a w dodadku jeszcze sie ucieszyła ze chce jechac sprawdzic wszystko takze nie rozumiem wogóle twojego lekarza...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Joanna7830)
Wiking
Myślę, że jeśli zadzwonisz na oddział to napewno się z Tobą umówią i nie będzie problemu. lewatywa tez chyba na zyczenie, ale jak już dziewczyny pisały lepiej wziąć. Nie zazdroszczę kilometrow do szpitala ja swój widzę z okna i mam lęki, że nie zdążę. Będę rodzić drugiego syna a ponoć drugi raz szybciej idzie. Jestem po ostatnich wizytach u lekarza i położnej jeśli nie urodzę do poniedziałku to czeka mnie wizyta na oddziale u ginekologa, który mi zrobi pewnie tylko usg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Ja tez nie mialam problemu z USG, znaczy mialam na poczatku bo w polowie ciazy nie bylo mnie w Norge i nie mialam USG wogole wiec porposilam lekarza powiedzial ze jesli bede chciala moge isc prywatnie i podal mi adres i numer do kliniki, ale pozniej dostalam list z normalnym skierowaniem na USG w szpitalu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(lidka)
Wiking
...no ja mowilam juz swojemu lekarzowi ze chce usg, dwukrotnie-ale odmowił ze rzekomo maja jakies problemy ekonomiczne...-ale ja mysle ze mnie poprostu spławił...; drugim razem powiedzialam ze musze zrobic to usg-obojetnie gdzie i ze zapłace -tylko musze bo boli mnie wyrostek robaczkowy i chce wiedziec czy z innymi narzadami jest ok przed porodem,pomijajac fakt ze tez bardzo chcialabym zobaczyc swojego dzidziusia jednak moje starania byly daremne-bo nie mam tu ZAdnych swiadczen i dlatego... /
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
słuchaj skoro i tak chcesz zapłacic to moze pojedz wieczorem jak juz przychodnie sa zamkniete do szpitala i powiedz ze boli cie brzuszek wiesz nasciemnaj ciut mysle ze wtedy powinni ci zrobic to usg i bedziesz wiedziała czy wszytstko jest ok ja bym tak zrobiła jak masz problem z swoim doktorkiem badz poprostu idz do innego lekarza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Joanna W.
(asiunia1987)
Nowicjusz
A sa tutaj jakieś dziewczyny które rodzily w szpitalu w Alesundzie??albo beda rodziły?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
CZEść! UWAżAM  żE NAJLEPSZYM WYJSCIEM JEST WIZYTA PRYWATNA.SKORO NORMALNY LEKARZ WAS OLEWA,TO WY GO TEż OLEJCIE I IDZCIE PRYWATNIE.JA SŁYSZAŁAM żE Są TAKIE PRZYPADKI Z LEKARZAMI WIęC OD POCZąTKU CIążY CHODZIŁAM PRYWATNIE.MOGŁAM SOBIE CHODZIć I OGLąDAć DZIDZIUSIA TAK CZęSTO JAK TYLKO CHCIAŁAM.NO I PRZEDEWSZYSTKIM LEKARZ POśWIęCAŁ MI DUżO CZASU,WSZYSTKO DOKŁADNIE TŁUMACZąC.(ZAWSZE SIEDZIAŁAM PONAD GODZINETROCHE TO KOSZTUJE,NO ALE CZEGO SIE NIEROBI DLA ZDROWIA DZIDZIUSIA I SWOJEGO.POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
Nowicjusz
asiunia1987 napisał:
A sa tutaj jakieś dziewczyny które rodzily w szpitalu w Alesundzie??albo beda rodziły?
mozna powiedziec ze ja rodzilem no dobra tylko dotrzymywalem towarzystwa

WąSIK ale czeste usg to raczej tez nie jest wskazane
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Joanna W.
(asiunia1987)
Nowicjusz
hehehe no to poród pierwsza klasa a jak tam w szpitaku sie obchodza z ciezarna skoro juz tam rodziłes? i wogóle jak tam jest? jesli mozesz to napisz z góry dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
DROGI JACKU!JA CHODZIŁAM CZęSTO ALE NIE ZA KAżDYM RAZEM MIAŁAM USG,BO WIEM O TYM żE TO NIE JEST WSKAZANEA JAK TAM TWOJE WRAżENIA ZE SZPITALA?BO MóJ Mąż BYŁ ZACHWYCONY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok