Hehehe Kropcia nie nie pierwsze moje juz drugie, ale pierwsze w Polsce rodziłam ,miałam krótki poród, urodziłam w dzien terminu tylko dlatego,ze miałam rozwarcie na 6 cm ale innych oznak porodu nie bylo,moj lekarz skierował mnie do szpitala i podłaczyli mi oksytocyne na wywołanie skurczy i przerwali mi pęcherz co bylo tragiczne w wykonaniu polskich pielegniarek....porod wspominam niezadobrze, tego porodu teraz boje sie jak cholera dlatego mysle o znieczuleniu caly czas. Widze ze Fionka tez juz czeka bo to lada dzien termin hehe a Ja dzisiaj na USG jade zobaczyc czy wszystko wporzadeczku

i sie okaze hehe co i jak. Tutaj chyba nie robia badania ginekologicznego przed porodem co? bo skoro mialam przy pierwszym dziecku takie rozwarcie i miesiac wczesniej na patologi lezałam bo miałam 3 cm( a przed samym porodem 6) to teraz moze byc podobnie i moge nie donosic do konca

dlatego chciałabym zeby mi tez sprawdzili czy mam rozwarcie czy nie ale nie wiem czy tutajjest to mozliwe. Pozdrawiam wszystkie mamusie