Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

52 Posty
Asia ...
(asiula81)
Nowicjusz
hej.A ja mam niemiłe wspomnienia z porodu.Trafiliśmy na okropną położną,i przez cały czas do momentu samego porodu bylismy sami(
Rodziłam w Bergen.Wogóle nie podoba mi sie ich podejscie do rodzących kobiet.Wszystkie kolezanki co rodziły w Bergen miały jakies przeboje.(także jak kiedys bede rodzic to juz na pewno nie w norwegii!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Joanna W.
(asiunia1987)
Nowicjusz
Asiula81 to moze opieka w Bergen jest taka do du...bo narazie wszystkie dziewczyny miło wspominaly czas w szpitalu.Ale rozumiem cie i nie zazdroszcze ja miałam takie przeboje w Polsce jak rodzilam dlatego chciałabym zeby teraz wszystko było lepiej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Sylwia Bochenska
(Fionnka)
Początkujący
mam pytanie do Mam ktore juz rodzily zostalo mi 10 dni do terminu i w koncu zebralam sie do przyszykowania rzeczy do szpitala i tylko tu mam wlasnie problem poniewaz to moja pierwsza ciaza i nie mam zielonego pojecia co musze wziasc ze soba a nie chciala bym brac tysiaca niepotrzebnych rzeczy prosze dziewczyny napiszcie mi co mam z najpotrzbniejszych rzeczy wziasc!!!??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
HEJ FIONKA! Z DOKUMENTóW BIERZESZ TYLKO KARTE KTóRą WYPISAŁA CI POŁOżNA.A JESLI CHODZI O RESZTE,TO TYLKO UBRANIA DLA SIEBIE(NO I JAK CHCESZ DO DLA DZIDZIUSIA,ALE W SZPITALU Są).NO I WIADOME JAKIEś DROBNE KOSMETYKI,A TAK POZATYM TO WSZYSTKO JEST W SZPITALU.TZN.PAMPERSY DLA DZIDZI,PODPASKI,KOSMETYKI DO CHIGIENY INTYMNEJ I DO CIAŁA,RęCZNIKI.TAKżE NIC PRAKTYCZNIE NIE TRZEBA BRAć.JAK TO SIE MóWI ABY TYLKO UBRANIA I SZCZOTECZKE DO ZęBóWPOZDRAWIAM I żYCZE POWODZENIA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Sylwia Bochenska
(Fionnka)
Początkujący
czesc WąSIK dziekuje za wiadomosc teraz mniej wiecej wiem co i jak bo znajac zycie ja wziela bym wszystko co bym miala bo przeciez uwazala bym ze wszystko mi sie przyda hehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
JA WŁAśNIE TAK ZROBIŁAMPOZABIERAŁAM CAŁą TORBE,A NIC Z NIEJ PRAWIE NIEUżYWAŁAM.Mąż WSZYSTKO ZABRAŁ DO DOMU NO ALE CZŁOWIEK TAKIE MA NAWYKI Z POLSKI,BO W POLSCE TO ZABIERASZ PóŁ DOMU POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Jak tam dziewczyny?? Mi zostaly dwa dni do terminu...i troche sie zaczynam obawiac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Joanna W.
(asiunia1987)
Nowicjusz
No nie gadaj Kropcia jeszcze tylko dwa dzionki fajniusio, a dzidzia pewnie jeszczeani myśli wyjść...?? oj to teraz to juz w kazdej chwili mozesz sie spodziewac ja jeszcze niby mam duzo czasu ale cosik mi sie wydaje ze chyba wczesniej urodze ale obawiam sie porodu jak cholera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
kasia robakowska
(kasiar)
Wiking
czesc ,ja juz jestem 4 miesiace po porodzie w norwegi wspominam to dobrze pierwsze dziecko rodzilam w polsce wiec mam porownanie w norwegi jest duzo lepiej,mila atmosfera,zyczliwi ludzie .....a do szpitala wez tylko swoje ubrania i dla dzidziusia jesli chcesz uzywac swoich bo w szpitalu sa ubranka dla dzidziusia......zycze szczesliwego porodu wszystkim przyszlum mamom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Asiunia mi tez sie wydawaloze bedzie chcial wyjsc wczesniej a on jak siedzial tak siedzi Chociaz powiem ze wczoraj myslalam, ze cos sie dzieje i ze jeszcze troche i bedziemy pedzic do szpitala, ale sie uspokoilo i jak zasnelam tak byl juz spokoj Takze teraz to jak na szpilkach bo nie wiadomo kiedy co i jak ale przygotowana jestem Auto w razie czego pod domem stoi co by mogla mnie szwagierka zawiezc Wiec nie pozostaje nic tylko czekac A twoje Asia tez pierwsze ?? Tez sie boje, ale to chyba normalne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok