Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Cześć dziewczyny , ja obu synów przenosiłam . Pierwszego 3 tyg a drugiego 2 tyg .Dziś już, młodsze maleństwo kończy roczek. Tak więc, życzę powodzenia , szczęśliwego rozwiązania i zdrówka dla mamuś i dzidziusiów .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
No ja dziewczyny tez juz wlasnie po... Naturalnie sie udalo Urodzil mi sie synus wazy 3960g i mierzy 53 cm. Ale byly problemy podczas porodu bo maluch sie zle ulozyl... glowa w dol ale bokiem i nie chcial wyjsc, ale sie udalo. Niestety zabrali go na oddzial dzieciecy bo mial problemy z oddychaniem, ale juz jest wszystko ok i za chwile maja mi go przywiezc Radosc niesamowita
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Joanna W.
(asiunia1987)
Nowicjusz
ojejku no nie gadaj kropcia to serdeczne gratulacje kochana duuuuzy chlopak to dobrze ze juz wszysciutko wporzadeczku to jak wody tobie odeszły i pojechalas czy jak? bo u lekarza przeciez bylas ikazali Tobie czekac, czy zrobułas tak jak mowilas ze troche oklamiesz ich tam i pojedziesz ? a maz tez był przy porodzie czy nie? jeszcze raz serdecznie gratuluje i pozdrawim mamusie i malutka istotke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Wiking
Gratulacje Kropcia.Ja jutro idę do szpitala na badania.Pierwsza wersja mojego porodu to cesarka ale jutro wszystko się okaże czy cesarka czy naturalnie.

Jeszcze raz Gratulacje mały żeby ci się dobrze chował a ty szybko doszała do siebie po porodzie.powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Sylwia Bochenska
(Fionnka)
Początkujący
kropcia gratuluje synka mam nadzieje ze mialas szybciutki i latwy porod? ale pewnie zapomnialas juz o tym bolu jak tylko zobaczylas swoje malenstwo!! mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i szybko wrucicie do domku jeszcze raz gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
POjechalam bo zaczely mi sie skurcze... Wody musialy polozne wydobyc... Ciezko bylo zapomniec o bolu bo malucha szybko mi zabrali na oddzial dzieciecy bo mial problemy z oddychaniem i dostalam go jakas godzine temu... Ale ucucie i tak itak niesamowite jak usyszysz placz dziecka to lezka sie kreci ipoplakalam sie jak glupia... anajgorsze ze nie mam pokarmu... i z godziny na godzine czuje sie coraz gorzerj bo nawetdzieka nie moge nakarmic...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Nie martw się , to że nie masz pokarmu to normalne , do 3 dni powinnaś już go mieć .Ja dostałam pokarm chyba na 4 dobę po porodzie. Maluszkowi wystarczy to co już mu dajesz , czyli tak zwana siara . Podawaj mu pierś na każde żądanie . Trochę może Ci uszkodzić sutki , maluszki mocno ssą , jak będzie bolało to smaruj własnym mlekiem , najlepsze lekarstwo . Nie wolno się stresować brakiem pokarmu , to spowalnia jego produkcję . życzę powodzenie i zdrowia dla Ciebie i maluszka .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(agusia85)
Wiking
Kropcia moje najszczersze gratulacje z okazji narodzin synka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Sylwia Bochenska
(Fionnka)
Początkujący
kropcia przesliczny dzidzius na zdjeciu jak sie czujecie?? mam nadzieje ze juz lepiej i malenstwo juz nie ma problemow z oddychaniem? mam pytanie czy bralas jakies znieczulenie jak tak to jakie i jak dzialalo??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
znieczulenie mialam zewnatzroponowe chyba jak dzialalo to ciezko stwierdzic bo mialam dosc ciezki porod z tego co mi mowia polozne, nawet psycholog u mnie byla dzisiaj zeby sprawdzic jak sie trzymam... Maluszek juz ok, troche jeszcze ma glowe spuchnieta i go boli czasem (przez to ze wyciagali go jakimis kleszczami podobno... ale ja nie pamietam...oprocz tego ze to bolalo) ja juz tez w miare ok, szwy juz bola coraz mniej bo oczywiscie musieli nacinac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok