Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
maryla1 napisał:
no widzisz i pewnie sam zauważyłeś że na forum gdzie powinni być ludzie zazwyczaj życzliwi, którzy nawet jeśli się z czymś nie zgadzają mogliby to pominąć albo wyrazić swoje zdanie w taki sposób żeby nikogo nie obrazić. No ale jak tu patrzę to kto by nie napisał, zapytał o radę zaraz jest zmieszany z błotem. Ludzie jesteście Polakami akurat w tej chwili poza domem ciężko pracujecie, miło byłoby przeczytać jakieś wskazówki odnośnie wypełnienia dokumentacji do nav albo np. jakieś słowa otuchy. Nikt tu nie jest lepszy żęby wozić się na forum każdy z nas jest taki sam nie wiem skąd w ludziach tyle złośliwości tutaj. Wyjechaliście za lepszym życiem aby zapewnić swoim rodzinom dobrobyt no nikt tu na wakacjach nie jest i nie oszukujmy się czasami jest ciężko i fajnie byłoby gdyby Placy potrafili się wspierać a nie wyzywać na forum. Też nie jestem święta napisałam kila obelg ale było to spowodowane atakiem ze strony innych bo nie jestem taką osobą która jest konfliktowa ale jeżeli ktoś próbuje kogoś obrazić to ciężko jest przemilczeć. Pozdrawiam

Że
takem siem zapytowywam ...
---
O czemże ty ... pieprzysz kobiecino !?
---
Czy ty przed wysłaniem swoich wypocin , sprawdzasz to co produkujesz !?
ECH
Nie mam dzisiaj chęci na dysputę z osobnikami niekompetentnymi w Mojem Temmacie ...

Zgłoś wpis
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
maryla1 napisał:
nikt tu na wakacjach nie jest i nie oszukujmy się czasami jest ciężko
No i tu masz powod niektorych zlosliwosci. Niektorych zycie troche skopalo. Moze w procesie pomocy swoim rodzinom niektorzy te rodziny stracili. Ciezko byc do innych milym jak sie ma samemu przechlapane.
Oczywiscie nie dotyczy to wszystkich. Niektorzy sa zlosliwi z natury
Zgłoś wpis
30 Postów
Zenon Kłodowski
(zenek1)
Nowicjusz
Owszem ale czy to powód żeby wyżywać się na innych którzy tu piszą? Odnośnie tego żę ktoś mógł stracić przez to rodzinę, żonę, męża może ta druga osoba nie potrafiła docenić tego że ktoś kto wyjechał za granicę nie zrobił tego dla siebie tylko właśnie dla niej i dzieci żeby było lepiej żeby nie martwić się co będzie jutro i czy 1500 zł wystarczy na rachunki i życie niestety na to nie mamy już wpływu.
Zgłoś wpis
30 Postów
Zenon Kłodowski
(zenek1)
Nowicjusz
do Gabriela - Widzisz gdybyś przeczytał kilka wiadomości wzwyż to może wiedziałbyś o czym piszę, na pewno ten komentarz Ciebie nie dotyczy,bez obrazy jesteś za bardzo zapatrzony w siebie żeby dostrzec o co tu chodziło. Może gdybyś wyszedł z inną inicjatywą traktowany byłbyś z należytym szacunkiem bo szczerze mówiąc atakujesz wszystkich na forum i ktoś tak samo traktuje Ciebie.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Elise napisał:maryla1 napisał:
nikt tu na wakacjach nie jest i nie oszukujmy się czasami jest ciężko
No i tu masz powod niektorych zlosliwosci. Niektorych zycie troche skopalo. Moze w procesie pomocy swoim rodzinom niektorzy te rodziny stracili. Ciezko byc do innych milym jak sie ma samemu przechlapane.
Oczywiscie nie dotyczy to wszystkich. Niektorzy sa zlosliwi z natury

A pro po :
Ja Osobiście , byłem TU W NORGE przez SIEDEM LAT na ciągłych WAKACJACH ... 1 .
I nigdy się z tym Osobiście nie kryłem , a zwłaszcza na Tym Forum .
---
Może dlatego właśnie , stworzyłem takie wrażenie wśród uczestników , że sklasyfikowali Mnie i umieścili na takiej , a nie Innej ... półeczce społecznej .
---
Ech
Zgłoś wpis
30 Postów
Zenon Kłodowski
(zenek1)
Nowicjusz
nie gniewaj się ale na tej półce znalazłeś się dlatego że stosujesz atak wobec wszystkich, widzisz wszystkich oni są beeeee ale Ty jesteś wporządku ale tylko Ty
tak to widzisz, najpierw trzeba spojrzeć w lustro a potem oceniac innych
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
maryla1 napisał:
nie gniewaj się ale na tej półce znalazłeś się dlatego że stosujesz atak wobec wszystkich, widzisz wszystkich oni są beeeee ale Ty jesteś wporządku ale tylko Ty
I ZNOWU PUDLO...
Nikogo nie atakowalem i nie atakuj€ .
---
Jedynie bez owijania w bawen€ pokazuje jakie maja wady ...
---
Dokladnie jest i z toba ,naublizalas Mi od budowlancw i tak dalej .Bunczucznie piszac iz nie jestem partnerem do dyskusji !!
---
A teraz w MOIM temacie sama ZEBRZESZ o chwil€ dyskusji !!!
---
I tak jest wlasnie z wiekszoscia Forumowiczow ktorzy Mnie atakuja.
Gowno o Mnie wiedza a wydaja wyroki ktore mozna o kant dupy rozbic .
Oni sie podniecaja a Ja sie BAWIE punktujac przyglupown.
Pisze z kompa NAV jak wroce do domu to poprawie , zapisalem jedynie by Mi mysl nie uciekla ...!
Zgłoś wpis
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
maryla1 napisał:

Moze ja ci to wytlumacze Marylko- Chcesz czytac o druczkach z NAV, pomocy polakom, wsparciu rodakow, spotkaniach towarzyskich itd. Jestes tu kilka dni, spragniona tych wszystkich informacji, bo sama jestes np. za bardzo ograniczona by ta wiedze znalezc. A po drugiej stronie barykady stoja ludzie, ktorzy sa na forum kilka lat, 1000 razy slyszeli prosbe o drukach do NAV, kosztach utrzymania w norwegii, czy mozna jezdzic samochodem na polskich blachach etc.
Mowilas o empatii - wiec jej uzyj i postaraj sie pomyslec, czy sama bylabys mila za tysiecznym razem, skoro po 2 dniach puscily ci nerwy?

Prawda jest taka, ze ja( i jak widac wiele innych osob rowniez) ma gdzies Kubusia i jego noge, Olewam typa, ktory nie moze znalezc pracy, osobnika, ktory szuka znajomych i chce wyskoczyc na piwo. Ten portal to nie czerwony krzyz, a skala ignorancji i glupoty jest rekordowa. Zreszta przesledz liste osob, ktore tu pisza wobec ilosci zalogowanej kazdego wieczoru.
To jest dziewczyno portal RANDKOWY!!! Wejdz w awatary, zauwazysz, ze sa tu ludzie od lat, ktorzy nie maja na sumieniu zadnego posta ew jakas kometarz na schwytanych przemytnikow, ktorzy psuja nam opinie, a od ktorych i tak zakupią kontrabandę.
Kazdego dnia nastepuje tu wymiana partenerow lub przynajmniej flirt.
W tematach "publikuje" moze z 20 osob, ktore znam z nicka a ich styl poznam po 2-3 postach( oni moj zreszta tez )
Cala reszta nie ma nic ciekawego do powiedzenia. Wynika to z mizerii intelektualnej. Nie ma sie co na nich denerwowac, ale gdyby nie osoby ktore tu sie scieraja, niekiedy bardzo powaznie, to portal mozna z dniem dzisiejszym przechrzcic na SYMPATIA.PL I nie jest to zart.

Podziekuj wiec Gabrysiowi i innym, bo gdyby nie oni, twoj temat zakończyłby sie po 1 poscie.
Reszta ma cie duzo glebiej w koncowym odcinku jelita grubego niz moze sie wydawac.
Zgłoś wpis
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Dlatego wlasnie tak wiele tematow dyskusji jest politycznych co czesto wielu osoba z roznych powodow nieodpowiada..... lecz o czym innym dyskutowac..... chyba wlasnie o druczkach z NAV.

A jesli chodzi o organizacje degustacji etanolu to jak najbardziej to forum jest dobrym miejscem do wklejenia informacji oraz zebrania chetnych na degustacje. Niebawem oglosze kolejna impreze w Skien moze przybedzie wiecej niz tylko dwie osoby na degustacje etanolu.

PS. Znow widze cos o jakims "portalu randkowym" o ile zauwazylem to wsrod kilkuset tematow to moze byly 2 na powaznie i z 6 humorystycznych tematow "randkowych zapoznan"..... Na czat bardzo bardzo rzadko wchodze (zazwyczaj po degustacji etanolu) i jest tam raczej dyskusja humorystyczna i nieprzypomina to czatu onetu gdzie co 10 sekund ktos wkleja ogloszenie kontaktowe lub "informuje caly swiat (czat) jak bardzo mu zle bo nie robi ten tego, oraz co by zrobil gdyby"......
Zgłoś wpis
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
Imperator1988 napisał:

PS. Znow widze cos o jakims "portalu randkowym" o ile zauwazylem to wsrod kilkuset tematow to moze byly 2 na powaznie i z 6 humorystycznych tematow "randkowych zapoznan"..... Na czat bardzo bardzo rzadko wchodze (zazwyczaj po degustacji etanolu) i jest tam raczej dyskusja humorystyczna i nieprzypomina to czatu onetu gdzie co 10 sekund ktos wkleja ogloszenie kontaktowe lub "informuje caly swiat (czat) jak bardzo mu zle bo nie robi ten tego, oraz co by zrobil gdyby"......

Bo to sie nie odbywa za posrednictwem tematu. Jezeli napiszesz, ze szukasz partnerki, dziewczyny itd, to w domysle oznacza, ze jestes nieudacznikiem, ktory nie potrafi znalezc kobiety. To sie dzieje poprzez zaczepki, dyskretne lub nie, komentowanie fotek, akcja-reakcja. Kobieta tez sie nie przyzna, ze kogos szuka, wiec nie licz na ogloszenie( poznam! ) Zobacz sobie ile jest zamieszczanych fotografii mniej lub bardziej odkrytych, prezentujace upierzenie, muskulature tudziez inne przymioty. Wystarczy wieczorem zaobserwowac ile osob prowadzi dyskusje, ile tematow sie pojawia a ile w tym czasie faktycznie siedzi na portalu. Myslisz, ze czytaja arty? godzinami? Jakies 2 lata temu robilem maly research i skala zjawiska mnie zaszokowala
Nie twierdze, ze to cos niewlasciwego, ale nie robmy tez z MN think tanku. Wiec obruszac sie na to, ze ktos zabluzga lub palnie glupote nie ma sensu. Przeciez i tak chodzi tylko o dupe.
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok