@Optymus_anihilacja: Konkluzja jest taka ze twoj research zakonczyl sie na dyskusji.... wiec trudno na tej podstawie stwierdzic jaka byla "powaga" tej dyskusji.
Pozatym ja nie mowilem iz wszyscy ludzie chca sie kompromitowac.... Jedynie ostrzegalem o takiej mozliwosci iz ktos z czestych uzytkownikow forum moze miec taki pomysl by opublikowac informacje o innych na forum....
A jesli uwazasz ze E.Fromm na podstawie jakichs badan moze okreslic czego do szczescia potrzebuje kazda jednostka i ze wszyscy potrzebuja tego samego to gratuluje.... Komunisci czekaja w swojej partii na ciebie bys do nich dolaczyl.....
Kazda jednostka ma wlasne potrzeby i np. dla mnie posiadanie kapitalu oraz wolnego czasu ktory umozliwi mi mieszkanie w Polsce bedzie idealnym szczesciem.... Ktos inny bedzie chcial oplynac swiat dookola a ktos jeszcze inny woli byc biednym hipisem ktory myje sie raz na miesiac albo wcale...... NIE MA zadnego OGOLU i zbiorowego szczescia ludu....
Pozatym ja nie mowilem iz wszyscy ludzie chca sie kompromitowac.... Jedynie ostrzegalem o takiej mozliwosci iz ktos z czestych uzytkownikow forum moze miec taki pomysl by opublikowac informacje o innych na forum....
A jesli uwazasz ze E.Fromm na podstawie jakichs badan moze okreslic czego do szczescia potrzebuje kazda jednostka i ze wszyscy potrzebuja tego samego to gratuluje.... Komunisci czekaja w swojej partii na ciebie bys do nich dolaczyl.....