Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
30 Postów
Zenon Kłodowski
(zenek1)
Nowicjusz
Spadaj Palancie! Pieniądze będą zebrane a Ty karm dzieci z Afryki o których tak często wczoraj pisałeś!
Zgłoś wpis
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
maryla1 napisał:
Spadaj Palancie! Pieniądze będą zebrane a Ty karm dzieci z Afryki o których tak często wczoraj pisałeś!

Jak obcesowo, widac, ze wciaz po wsiach nie ucza kindersztuby( nie, to nie jest technika orania)

Uwazam, ze w kazdej wsi, przy soltysie powinna byc jakas komorka, ktora takich ludzi nauczy jak radzic sobie w zurbanizowanym swiecie. Mozna wykladac, ze krzyk nie zawsze skutkuje, jak jesc nozem i widelcem a nie tylko lyzka. Ze warto brac prysznic, a nie tylko myc nogi itd.
Zgłoś wpis
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
slag wiesniare trafi bo sie zbiurka nie powiodla w norwegi

ale cio sie dziwic nawet Owsiak dostal pomieszania zmyslow i szukal sloika za pytanie blogera
POKAZ FAKTURY

co do fundacji to nie mam doswiadczenia w Polsce to sie rozbija o kapital zalozycielski
ale stowarzyszenie juz latwiej otworzyc wystarczy zebrac odpowiednia ilosc osob

znaczace ze wszyscy skonczeni w polityce albo w mediach posiadaja wlasne fundacje

to bardzo lekki kawalek chleba
no i sposob na bezkosztowe prowadzenie domu
Zgłoś wpis
30 Postów
Zenon Kłodowski
(zenek1)
Nowicjusz
no widzisz jaki jesteś tepy/a. nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz. I nie Wieśniara bo nawet nie dorastasz mi do pięt tym co osiągnęłam w życiu, chłystku po tym co piszesz sądzę że na forum niczym nie zaimponowałeś/aś!
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Marylka czy jadasz otręby?
Zgłoś wpis
30 Postów
Zenon Kłodowski
(zenek1)
Nowicjusz
Widzę że się dobrze bawisz naśmiewając się publicznie z niewinnego dziecko pisząc o kuli i haku dla Kuby? naplułabym Ci w twarz z miłą chęcią.
Zgłoś wpis
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
o nastepna co POtrafi

tym co osiągnęłam w życiu

awans spoleczny z jednej izby bez wychodka /tylko zerdka za stodola /
do mieszkania w bloku z lazienka

ja nie mialem takiej mozliwosci juz moja prababka miala lazienke z ciepla woda w domu

a koszty wlasne to pewnie 98,5% przychodow fundacji
jeszcze sie podszywasz pod inna fundacje
Zgłoś wpis
30 Postów
Zenon Kłodowski
(zenek1)
Nowicjusz
Jakbyś dobrze czytał to pracuje w Norwegii a fundacji pomagam za darmo jako wolontariuszka. W szkole widocznie nie radziłeś sobie z czytaniem ze zrozumieniem pewnie nawet nie masz matury heh Widzisz swoje treści kieruje do ludzi mądrych, kompetentnych i przede wszystkim normalnych Ty się do nich nie zaliczasz więc odpuść sobie. Mój mąż powiedział kiedyś : Jak Polak Polakowi nie pomoże to nie zaszkodzi! Święta prawda
Zgłoś wpis
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
maryla1 napisał:
Widzę że się dobrze bawisz naśmiewając się publicznie z niewinnego dziecko pisząc o kuli i haku dla Kuby? naplułabym Ci w twarz z miłą chęcią.

Jakie nasmiewanie? Czuje sie teraz dotkniety. Przeciez zlego slowa nie powiedzialem na dziecko. Czy ty nie rozumiesz, ze rozwazalismy alternatywe w przypadku niepowodzenia ze zbiorka pieniedzy? Przeciez 600k to powazna suma, nie wiesz czy na pewno uda wam sie ja zebrac.
Ja w przeciwienstwie do ciebie i rzeszy krótkoterminowych "pomocnikow" staram sie przewidziec ew implikacje takiej sytuacji.
Ty za tydzien, miesiac rok z pewnoscia zapomnisz o Kubusiu a jego rodzice beda musie radzic sobie z nim jeszcze wiele lat. Czy weźmiesz odpowiedzialnosc za jego zycie? Czy to moze tylko krotki epizodzik w twojej pomocy.
Kim bedzie jak dorosnie? Z czego bedzie sie utrzymywal? Z renty panstwowej?
Dlatego sadze ze alternatywa z aktorstwem to dobry pomysl. gdzie jego wady moga byc zaletami.
Kapitan Hak, albo masakra pila tarczowa to solidne role za niezle pieniadze.
Czy twoj krótkowzroczny egoizm ma stac na drodze jego przyszlosci?
Proponuje przemyslec i powsciagnac swoj rozszalaly jezyk. Nie kazdy tu chce dla was zle.
Zgłoś wpis
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
maryla1 napisał:
Jakbyś dobrze czytał to pracuje w Norwegii a fundacji pomagam za darmo jako wolontariuszka. W szkole widocznie nie radziłeś sobie z czytaniem ze zrozumieniem pewnie nawet nie masz matury heh Widzisz swoje treści kieruje do ludzi mądrych, kompetentnych i przede wszystkim normalnych Ty się do nich nie zaliczasz więc odpuść sobie. Mój mąż powiedział kiedyś : Jak Polak Polakowi nie pomoże to nie zaszkodzi! Święta prawda

Droga Mariolu, obawiam sie, ze twoj slubny zrecznie podszyl sie z autorstwem pod przyslowie ludowe. Skoro nawet w domu poslugujecie sie plagiatem to oznacza, ze nie ma miedzy wami zaufania ergo, kto przy zdrowych zmyslach powierzy wam duze pieniadze.

Spojrz krytycznym okiem na malzonka. Skoro klamie w sprawach blachych, czy mozesz na niego liczyc w fundamentalnych?
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok