Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
wioskowyglupek napisał: ...To tyle. Wiec niech Pan spada. I oby trafil na ten kamien. Bo ladowac tez Pan oczywiscie potrafi. Tak jak skakac..
Dlaczego Tyle w Tobie Złości...!?.
Wyluzuj się... bo Kurwatka się pomarszczy i jak to będzie wyglądać...?
Jakby psu z gardła wyjęto .... .
A zabawa Tuż... tuż ... a czasu mało , by wyprać i wyprasować ...

Uśmiech proszę .... więcej radości w tekstach od Waszeci ... .

..."Dino"... jaki jest Każdy Wie...
Nieraz , wydaje się Mnie Osobiście ... iż jesteście bliźniakami ... , albo Macie ten sam komputer , i tylko Dwie Ręce ...
Czyżby rozdwojenie Jaźni w Was Zagościło...? .
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
"Kami"..w Temacie ...Praca... stwierdziła kpiąco..."..czyżby ...dobrobyt..." ...zawitał do Norge , że Nikt nie chce podjąć oferowanej posady...! .
O ZGROZO...!!!

A może ta oferta jest tak żałosna , że do tej pracy zamiast zarobić ...jedno øre ,takie z wiewiórką... to trzeba dołożyć jeszcze sporo koron...

I dlatego jest brak kolejki do tejże Oferty...

OT , TAKIE LUŹNE ROZWAŻANIA w bardzo deszczowym przedpołudniem....

Nudno jakoś ...

Żadnej rozróby ... tekstowej pyskówki....

MARAZM...
Zgłoś wpis
1 Post

(giovi2)
Wiking
Gabrysiu, aby ocenic czy praca jest opłącalna czy też nie, trzeba najpierw skontaktowac się z osobą, która oferuje tę pracę.W tym wypadku natomiast nawet pies z kulawą nogą się nie zainteresował.
Dlatego Kami KPIĄCO napisałą to co napisała.
Zabawne jak ludzie szukają pracy
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
giovi2 napisał:
...nawet pies z kulawą nogą się nie zainteresował...A Może ludziska boją się po prostu Ciebie...??? .
Znając Twoją Roszczeniową postawę na Forum...

Nie uważasz ...??? ! .
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Niejaki..."Magielda"...napisał ostatnio..."...JKM udzieli na pewno poparcie Kaczyńskiemu..."...

...DOBRY DOWCIP...

Panie "Magielda" ...Pan JKM to nie Kaczka , Która na każdym kroku z Swoich ust robi dupę...
Najpierw chce delegalizacji Partii ... a następnie widząc jej sukces w wyborach , jak najgorsza SZMATA bez Honoru chce się z Ta partią dogadać...!!! .

Pan JKM przecież już w pierwszej turze wyborów powiedział ."... Nie głosuję , dlatego , że nie widzę godnego mnie kandydata ... a na Siebie Samego , nie wypada głosować..."...
Ten PAN ZDANIA NIE ZMIENIA...
JEGO ELEKTORAT , RÓWNIEŻ ZDANIA NIE ZMIENIA...
Takie jest Moje zdanie...
Zgłoś wpis
1 Post

(giovi2)
Wiking
gabriel napisał:
[quote]giovi2 napisał:
A Może ludziska boją się po prostu Ciebie...??? .

[/color]

I kto to mowi ... Troszke samokrytyki od czasu do czasu Gabriel nie zaszkodzi, uwierz mi

Ps.Bardzo prosze,wyjasnij mi ,dlaczego twierdzisz,iz moja postawa jest roszczeniowa.....
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Kowalczyk napisała: ...jeżeli jesteś uczciwym i inteligentnym człowiekiem to nie będziesz miał problemów...
Jednymi słowy...
Wszystkie te Osoby które przebywają obecnie w Norge ...a maja jakiekolwiek kłopoty związane z pracą ...
To nic innego jak ...NIEINTELIGENTNE i NIEUCZCIWE...Osobniki... .
A już w szczególności taki osobnik jak Ja ma wszystkie te przywary na raz ...
Bo nie przewidziałem , że Mój pracodawca po TRZECH latach pracy w jego firmie , dostanie w tym roku ataku serca i paru innych jeszcze dolegliwości za jednym zamachem .... / PEWNIE dlatego ,że Ja pracuję w jego firmie.../
I JA MAM w zawiązku z tym Problemy z dalszą pracą ... .

Ot nie jestem UCZCIWY...i tak dalej...

UWAŻAJCIE... NA MNIE PROSZĘ ....
Zgłoś wpis
102 Posty
artur grzybacz
(arturnor1)
Początkujący
Człowiek uczciwy i inteligentny, dobry fachowiec, specjalista, który chce pracować nie ma z tym problemu znajdzie prace wszędzie nie musi czekać aż jego szef ozdrowieje. Nie czeka, szuka nowej pracy, Nie siedzi na bezrobociu, bo jest dobry znajdzie prace wszędzie nie liczy na te drobne z NAV. Święte słowa uważajcie, uważajcie!!!
Zgłoś wpis
1 Post

(Luba)
Wiking
arturnor1 napisał:
Człowiek uczciwy i inteligentny, dobry fachowiec, specjalista, który chce pracować nie ma z tym problemu znajdzie prace wszędzie nie musi czekać aż jego szef ozdrowieje. Nie czeka, szuka nowej pracy, Nie siedzi na bezrobociu, bo jest dobry znajdzie prace wszędzie nie liczy na te drobne z NAV. Święte słowa uważajcie, uważajcie!!!

Arturnor1, chcesz prezentowac "otwarty umysł", chcesz jakos tą całą kwestię gabrielowską ugryźc, ale ciaglę Ci mój drogi nie wychodzi. Cynizmu, jaki prezentuje Gabriel, nie można sie nauczyc (tym bardziej próbowac naśladowac). Jest to tylko i wyłącznie indywidualne zboczenie intelektualne, zabawa słowna, gierki szmerki, spojrzenie na siebie z dystansu. Wyluzuj, bo ludzie czytaja to, co piszesz...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Luba napisał:
arturnor1 napisał:
... Nie siedzi na bezrobociu, bo jest dobry znajdzie prace wszędzie nie liczy na te drobne z NAV. ..... Cynizmu, jaki prezentuje Gabriel, nie można sie nauczyc (tym bardziej próbowac naśladowac). Jest to tylko i wyłącznie indywidualne zboczenie intelektualne, zabawa słowna, gierki szmerki, spojrzenie na siebie z dystansu.
ZEŻARŁO Mi cały tekst ... !!!
Może to i dobrze...
Postaram się dotworzyć szczątkowo ,to co we mej maligniem zapamiętałem...

"Luba"... przesadzasz... , przecież nie jest ze mną aż tak źle jak piszesz... .
Z "arturnor1" nie podejmuję dyskusji , bo On nie wie o czym sam pisze ... zabierając głos w nieznanym dla niego zagadnieniu...
Niemniej..:
-...nie siedzę na bezrobociu ...bo permittering to urlopowanie ..a nie zwolnienie...
-...Nie ucieka się ze statku pierwszemu jak szczury... , OGONEK co prawda Mam mały , jednak z przodu a nie z TYŁU ... MEJ DUPY... !!!
- na razie taka sytuacja jest dla mnie wygodna ... jak długo..? nie wiem ...może we wtorek się zbuntuję...
Na razie jest łyyyykend to i kontempluję całą sytuację...na spokojnie...

Niemniej , wywody te , nijak się mają do tego co było poruszane powyżej ...a do czego tak nieudolnie , przyczepił się jak rzep ...rzeczony "arturnor1".

Może to było to i tak ... a może nie ...tylko siak...
ECH IDĘ DALEJ SOBIE CHLAĆ...
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok