Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
arturnor1 napisał:
[quote]Do Andy hellboy
Witam!!!
Jedyne czego się boje to śmierci i Boga chyba jak każdy człowiek który jest wierzący, ale pomimo to nie pozwlę zadnemu facetowi ubliżać ani pluć kobiecie w twarz.
Pozdrawiam Artur[

jaki twardziel.. "boje sie jedynie smerci i Boga" a ludzi wiekszych,silniejszych i bardziej pokreconych od Ciebie sie nie boisz?Albo,ze zachorujesz na ktoras z tych okropnych chorob i bedziesz przykluty do lozka i ktos bedzie musial Ci podcierac tylek,tez nie?Dziwne,bo kazdy normalny myslacy czlowiek boi sie takich rzeczy.
Zgłoś wpis
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
To mi zabiłeś ćwieka arturnor1,a już myślałem że wiem na czym polega wiara, w cokolwiek
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Witam ....witam...
Jak kota nie ma to myszy harcują...!!!
I BARDZO DOBRZE...

Do..."arturanor1"... Jeżeli piszesz ,że dbasz o..." honor "...kobiety , to trafiłeś kulą w płot w tym przypadku ....
By bronić tego domniemanego..." honoru"... to dana kobieta powinna najpierw zadbać o swój zewnętrzny język tak by tego Honoru nikt nie miał możliwości kwestionować...
Z jednej strony silisz się na bycie Norgiem ... chociażby przez dodatek NOR. a z drugiej strony zachowujesz się na tym Forum jak ŻUL spod ...POLSKIEJ BUDKI Z PIWEM .... który po paru browarach mętnym okiem spoziera na otoczenie szukając zaczepki...
Szkoda ,że ADMIN skasował Twój Post ... Nie wiem coś tam spłodził ... i Nijak Mi odnieść się do Tego .
Mniemam jednak , że starasz się kreować na Obrońcę pustych Wartości ... Takich na pokaz ... CO TO NIE JA...
Jednymi słowy.... każdy śpi jak sobie pościele...
Mam za mało czasu ostatnio by wdawać się z TAKIM elementem w dyskusję i edukować Jego ewidentne błędy ...
Niemniej jak Masz chęć i czas to zapraszam w ta niedzielę na 8:00 w okolice kościoła św. Olafa ...
Jednak nie na mordobicie tylko tak sobie ....ku pokrzepieniu serc i własnego nieposkromionego wnętrza...

Pozdrawiam...
Zgłoś wpis
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
gabriel się odnalazł po paru dniach ??? a już wyglądało że zgubił się w oslo

PS ...ku pokrzepieniu serc to lepsza normalna knajpa
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Andy hellboy napisał:...ku pokrzepieniu serc to lepsza normalna knajpa
Knajpa jest dla Takich Osób... , które po jednym browarze , prowadzą dalej luźna dyskusję i nie w głowie Im , udowadnianie iż ICH raja JEST Naprawdę Prawdziwa i niepodważalna... .
Inni powinni zadowolić się jedynie ŚCIANĄ pod nieszczęsną BUDKĄ Z PIWEM... lub jak powyżej zaznaczyłem , Medytacjom w zaciszu MURÓW ŚWIĄTYNI... .
INNEJ OPCJI NA RAZIE NIE WIDZĘ...
Zgłoś wpis
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
dziś przez ten deszcz to od tych medytacji świra można dostać .
zaraz coś wymyślę na resztę dnia mam jeszcze whyski po powrocie może pustelnikiem dziś nie zostanę
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Nudy na pudy...
CZAS... OGÓRKOWY... ,
nic się nie chce ... .
TAM GDZIEŚ SĄ WAKACJE... a tu Człowiek zasuwa jak automat ...
Za jakie grzechy...!!! .

Ech ... nudno... i nic się nie CHCE...!!!

POZDRAWIAM wszystkich TU I TAM...
Zgłoś wpis
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak

Nudy........? bo Ty Gabriel jakoś ostatnio rzadko tutaj jesteś .......
Pozdrawiam również.......
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
wilk stepowy napisał:... ostatnio rzadko tutaj jesteś .......

RZADKO ...!!!
... bo zachciało Mi się Do OSLO jechać za pracą ... ,
jakby Mi było źle w moim zaściankowym Bodø...

To teraz mam za swoje...
zamiast zarabiać dutki i chować na konto ...to co krok wydaję na nieprzewidywalne awarie...mandaty...i inne mało przydatne ...duperelstwa...

A i z pracą nie wesoło... miała być do 5-7sierpnia ..a zakończy się w tym tygodniu ...
Bo ludzie nie rozumieją , że w Norge jak się szybciej zrobi niż przewiduje to plan ... to nikt premii nie da , a i na budowie trzymać nie będzie...
Było dobrze i zdechło...
SZUKAM PRACY...!!!
Albo wracam do domu na Północ...
A i pewnie bigosu nie zdołam proszonego skosztować ... a tak było blisko...

ECH CO ZA MARAZM LUBO PECH...!!!
Zgłoś wpis
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
hej gabriel, bedziesz tu jeszcze w weekend ?
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok