Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Luba)
Wiking
Andy hellboy napisał:
gabriel napisał:
retier1 napisał:
Radzić nie mam zamiaru tylko lądowania na cztery łapy życzę , ot co
MIŁO MI I DZIĘKUJĘ...

Czekam na więcej...

..."Andy hellboy"...

Z tymi ,ani innymi bramkami , w Osii nie jest aż tak źle...
Odmawiać nie Mam co ... bo to byłby grzech... ponoć...
Niemniej , Ktoś Tam w Osii , właśnie Owe zdrowaśki , we Mojej Intencyji Odmawia...
Ciekawe jak Żarliwie... niebawem się Przekonam...

jakby gabriel spadł na te cztry łapy to niech przynajmniej do kompa się doczołga i napisze HELP !!!! ...............przyślemy posiłki po gabriela

Gabriel jest Archaniołem, jak to kiedyś był uprzejmy mnie poinstruowac, więc nawet jak cos pójdzie nie po jego myśli, to i tak, chcac nie chcąc, w jakis cud sie to zamieni...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Dziękuję za rady ....
Za miłe słowa wystukane w pocie czoła
Za poczęstunek Jestem kontent i zaszczycony.../nie omieszkam się przypomnieć...Uwielbiam Bigos Pod Każdą Postacią i w Każdym Miejscu/...

Najwyższy czas odciąć się od Sieci ...bo do rana nie wyjadę...!!!
A czas jak rzeka ....

...CZAS NIE CZEKA...

A...U...uuuu.... uuu

Do MIŁEGO
Zgłoś wpis
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
gabriel napisał:
Dziękuję za rady ....
Za miłe słowa wystukane w pocie czoła
Za poczęstunek Jestem kontent i zaszczycony.../nie omieszkam się przypomnieć...Uwielbiam Bigos Pod Każdą Postacią i w Każdym Miejscu/...

Najwyższy czas odciąć się od Sieci ...bo do rana nie wyjadę...!!!
A czas jak rzeka ....

...CZAS NIE CZEKA...

A...U...uuuu.... uuu

Do MIŁEGO

Hej......Gabriel , jesteś już na nowej ziemi.......???
Powodzenia i pozdrawiam.............
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
...W I T A M... W...OSLO...

Jestem... na reszcie ...w Osii... po przepowiedzianych przez ..."Andy Hellboy"... oraz..."Luba"...
PERYPETIACH
Niestety JA przeżyłem natomiast mała sarenka ...powędrowała na wiecznie zielone i soczyste łąki i knieje...
Jednak Mój budżet drastycznie zmalał , za expresowe holowanie i przywrócenie auta do Jego powinności...
Oraz do tego ,że piszę ten tekst teraz a nie co najmniej dzień wcześniej...

Jeszcze raz witam wszystkich Mnie przychylnych jak i również i Tych zawzięcie Mnie przeciwnych...
Myślę , że można by się..." spotkać na jakąś powyborczą Kawę"...
Dziękuję za Wiadomości Prywatne ...Jestem mile zaskoczonym...
Jednak jak przysłowie głosi ....
..."NIE CHWAL DNIA PRZED ZACHODEM SŁOŃCA"...
Tako i Ja na razie czyniam...
Pozdrawiam....
Zgłoś wpis
1 Post

(Luba)
Wiking
Gabriel, to strejku juz nie bedzie? Ale pewnie Twój mini-blog bedzie aktywny...a na wakacje kedy Aniele?
Zgłoś wpis
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
teraz hilton będzie mu blog prowadzić w przerwach między gotowaniem bigosu
a na kawę powyborczą w oslo uważaj podobno nasi krajanie tam nagminnie dosypują viagry zamiast cukru
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Witam ponownie , jak na razie zagospodarowuję się na włościach hotelowych oraz poznaję okoliczne trasy ,Hotel praca i odwrotnie .
Niestety Jak na razie , Moja pamięć drogowa zawodzi i mija sporo czasu , zanim trafiam z pracy do hotelu...
Na miejscu jest znośnie , jednak mam kłopot z Internetem .
Nie mogę nijak połączyć się ... Zawsze wybija i nic nie pomaga . Teraz piszę z dworca Kolejowego siedzą c sobie na podłodze przy gniazdku prądowym...
Ogólnie idzie wytrzymać ...
następny NIUS po godz. 17:00 o ile wszystko będzie grało z netem...

Zgłoś wpis
1 Post

(DVD)
Wiking
gabriel napisał:

Na miejscu jest znośnie , jednak mam kłopot z Internetem .
Nie mogę nijak połączyć się ... Zawsze wybija i nic nie pomaga . Teraz piszę z dworca Kolejowego siedzą c sobie na podłodze przy gniazdku prądowym...
następny NIUS po godz. 17:00 o ile wszystko będzie grało z netem...

[/color]

A co takiego waznego chciales zakomunikowac, Gabrielu, ze az poleciales na PKP??
"Nie ma tego zlego.... " - znasz ten wierszyk...
Ten wierszyk konczy sie tym, ze kupujesz Net-comowego paluszka za 200Nok. I wtedy jestes niezalezny. Jebiesz wszystko lacznie ze mna
Zgłoś wpis
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
gabriel napisał:
(...) Teraz piszę z dworca Kolejowego siedzą c sobie na podłodze przy gniazdku prądowym...
(...)

Trzymaj się cieplutko Gabriel
Zgłoś wpis
1 Post

(Hilton)
Wiking
Wedel juz podobno sprzedany wraz ze znakiem firmowym.... nie wiadomo co teraz tam do tych słodyczy dodają?
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok